Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 497
  • 482
  •   1
Отговори
# 195
Ейй, днес май има най-много бебешори и все мъже 💙💙 Много здрави да са всички!

# 196
Честит да ви е Габриел!
  За кървенето не се притеснявай! Аз бях с доста преразтегната матка след баткото, но всичко се нормализира.

# 197
Честито на родилите мами! С пожелания за здраве и щастие!
Как става записването на детето и акта за раждане?
Трябва ли да нося акта за граждански брак в болницата или общината? Кога най-рано се подават документи за акт за раждане?

# 198
Момичета, от 4 часа насам имам подготвителни контракции, не са болезнени. Кръста обаче здраво ме боли. Колко часа сте имали такива подготвителни контракции? Да се притеснявам ли, ако си откарам така до сутринта?
Не ме боли и не са на равен интервал

# 199
С първото раждане контракциите ги усещах като втвърдяване на корема и болка само в кръста до много късен етап.
Нерегулярни контракции може да имаш няколко часа или дори 24 часа, може и да спрат без да започне раждане. Ще го усетиш кога е момента да тръгнеш за болницата. Все пак аз бих направила преглед днес. Успех!

# 200
С първото раждане контракциите ги усещах като втвърдяване на корема и болка само в кръста до много късен етап.
Нерегулярни контракции може да имаш няколко часа или дори 24 часа, може и да спрат без да започне раждане. Ще го усетиш кога е момента да тръгнеш за болницата. Все пак аз бих направила преглед днес. Успех!
Благодаря, ще се следя днес. След като писах и малко слеф това вече бях ок, да виеим днес как ще съм. Аг е в болничен, а нз дали да бия по 8км до болницата...

# 201
Честито на всички родили мами Simple Smile да са им живи и здрави бебчетата!

Аз напосредък не средя темата, че от 13 дни си имаме нашето съкровище и сме доста заети. Бая нови неща за учене и се учим на търпение, търпение....Времето лети неусетно, но още нямаме ритъм изграден. Надявам се да се напаснем скоро и да се преборим да се върнем само към кърменето.

# 202
Здравейте, и Честито на всички родили!
Имам въпрос дали някоя е родила или ще ражда в МБАЛ НАДЕЖДА? Аз съм с термин 22.09 с момченце и ще раждам там и бих се радвала за мнения и отзиви от родилите този месец!

# 203
Аз ще раждам там , моят термин е 23.09.
Имам раждане там преди 6 години ,  ако нещо те интересува конкретно ще се радвам да помогна. Ти нормално ли ще раждаш ?

# 204
Момичета, когато правите тонове слагат ли ви и втората слушалка, която отчита състоянието на матката. При мен там се отчита тонус около 40-50, миналата седмица е било около 25. Това било нормално за седмицата според акушерката. Още чакам моя лекар да си каже мнението. И се чудя какъв е този тонус.

# 205
Да нормално ще раждам, освен раждането нещо друго плаща ли се?Какво е отношението,храната?
Аз ще раждам там , моят термин е 23.09.
Имам раждане там преди 6 години ,  ако нещо те интересува конкретно ще се радвам да помогна. Ти нормално ли ще раждаш ?

# 206
Условията са много добри , стаите са удобни и леглата също. Освен раждането , което вече е 2700 лв , не се плаща друго. Храната не е нищо особено , а отношението като цяло е добро, но има намусени акушерки , които отговарят доста троснато. Явно всичко е до настроението в определен момент. Просто не очаквай нещо специално.

# 207
Стели, на мен на тоновете до момента са ми слагали само една слушалка, за първи път чувам за другата.
Последно като ходих със сестрата, която ми ги води говорихме да ми пусне и за контракции при следващото ми ходене, не знам дали това се води втора слушалка.

# 208
Момичета, на които това не ви е първа бременност, колко време след падането на тапата ви започна раждането? Мисля, че на мен ми падна днес и ми е интересно как са се развили нещата при вас след това? 😊

# 209
Тоновете винаги са ги мерили и с двете слушалки.
   Относно тапата с предната ми бременост падна и имах 3 см.разктитите, но така си изкарах 2 седмици. Чак АГ- то тогава ми звъня да пита дали съм родила:joy:

Общи условия

Активация на акаунт