Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 522
  • 482
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз съм 40+3, никакви признаци на излизане Flushed Голямо чакане пада. Ям фурми, вървя, друсам се на топката, пия чай от малинови листа, само до крайности (като рициново масло) не ми се прибягва.

# 181
Здравейте, моя син Никола се роди на 07.09. С мерки 50см и 3230гр. Планирано секцио беше в Токуда. Не е много леко след операция. Не можеш добре да се движиш, да болките не са като при естествено раждане, но си е по-дълъг дискомфорта и възстановяването.

# 182
  • au bout du monde
Честито и бързо възстановяване! Hug

# 183
Петя, Честито! Желая здраве и много радости! И бързо възстановяване!

# 184
  • Wonderland
Петя,честито, много здраве,щастие и бързо възстановяване ти желая! Heart
Аз продължавам все така вечер с по - засилени,но нерегулярни контракции. Днес съм на преглед и тонове, да видим какво ще каже АГ. Това очакване направо е влудяващо понякога,така ми се иска да се гушкаме вече. Hug През нощта нещо ме е обхванало безсъние, и с това ставане до тоалетната на час,въобще пък не може да се спи. Но остана още малко, прекрасно е като прочетеш новини за ново бебче в темата Blush

# 185
Аз съм 40+3, никакви признаци на излизане Flushed Голямо чакане пада. Ям фурми, вървя, друсам се на топката, пия чай от малинови листа, само до крайности (като рициново масло) не ми се прибягва.
АГ какво каза, до седмица ли ще чакат?

Аз с първата бременност преносих, сега май май пак натам върви работата 😏

Честито на новите родили мами 🌺 Да ств здрави вие и бебетата 💕

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 13:50 от _Bella_Mi_

# 186
Честит да е Никола! Нека расте много здрав и да бъде неизменна радост за всички 🍀

# 187
Здравейте ,момичета! И аз да се разпиша! Имах планово секцио за 08.09, но бебето реши да се роди на 07.09 . В 5 часа сутринта ми изтекоха водите и към 9 часа със секцио се роди синът ми Александър с мерки 3720гр и 50см. Не е лесно , но болките си струват . 💙💙💙

# 188
Честито на всички мами, пожелавам ви бързо възстановяване!!! Много хубави новини тези дни. На мамите, които още чакат, наслаждавайте се на коремчетата си още малко, странно е, но някак ми липсва. Пожелавам ви леко раждане и стискаме палци!!!

# 189
Честити бебчета! Да са ви живи и здрави, а на вас бързо възстановяване!

# 190
  • КиТ
Ох не знам много ме боли тоя кръст,едвам заспивам....а термина ми  е чак на 28.09 Rolling Eyes

# 191
Ох не знам много ме боли тоя кръст,едвам заспивам....а термина ми  е чак на 28.09 Rolling Eyes

И аз съм така, и 2 минути да стоя права, започва да ме боли. Нищо не мога да свърша, само лежа. При мен остава още седмица и само дето не броя и часовете..

# 192
Момичета, днес 09.09.21 след планово секцио се появи и нашия ревльо - Габриел. Най-прекрасното същество за мен. Съвършен е…3 кг, 49 см. Повече нямам какво да желая…
Изкараха бебчо за има няма 2-5 минути, бързо и безболезнено. Повече време си поиграха с шевовете ми, защото кървях. Но пак без да усещам нищо. Оттогава съм в леглото като сутринта имах обилно кървене (матката ми била кървяла,защото бебето било голямо за мен - нещо такова ми обясниха) Сега кръвотечението ми е нормално, но аз пак се притеснявам. Пожелавам успех на всички чакащи мами! Жените сме велики същества!

# 193
Да е жив и здрав Габриел! Да расте здрав , обичан и щастлив !💙

# 194
  • au bout du monde
Честит да е Габриел 👌☀️❤️

Общи условия

Активация на акаунт