Наближава голям бебевалеж, СЕПТЕМВРИ ще ни донесе мома или младеж! (Тема 6)

• 40 523
  • 482
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, преди час с планово секцио се роди Лили!

Аз съм в реанимация и чакам да ме пусне упойката. Идните дни ще разкажа подробно, но всичко мина чудесно!

# 166
Момичета, преди час с планово секцио се роди Лили!

Аз съм в реанимация и чакам да ме пусне упойката. Идните дни ще разкажа подробно, но всичко мина чудесно!

Честито!! Моето секцио е след 9 дена, така че очаквам с нетърпение повече детайли Relaxed

# 167
  • au bout du monde
Бързо възстановяване и честита да е Лили! 😊

# 168
Момичета, аз съм от октомврийската тема, но хвърлям по едно око и при Вас, дано нямате против, но все ми се струва, че бебчо няма да дочака октомври.
Много се радвам на "бебевалежа" тук и пожелавам на всички мами бързо възстановяване, а на бебенцата - да са здрави и скоро да си се гушкат в легълцата вкъщи.

# 169
Честито и на Диди вид 🎉
Живи и здрави да сте, бързо възстановяване!

Момичета, от коя седмица започнаха да ви бъркат долу за разкритие?
И за тоновете стойности между 130 и 160 в норма ли са, че аг каза да, но аз не съм сигурна 😁
Аз имам още 2 седмици, нооо се ослушвам за всякакви съвети, че с 1вата преносих, сега не ми се преносва пак 🙄

# 170
37+1 ще съм утре и тогава е първият вагинален преглед, според който АГ каза, че ще говорим повече за нормално раждане и как вървят нещата

# 171
Днес ми беше първият такъв преглед - 38г.с + 2

# 172
  • au bout du monde
Момичета, от коя седмица започнаха да ви бъркат долу за разкритие?

Чак като започна да раждам ☺️

# 173
Момичета, аз съм от октомврийската тема, но хвърлям по едно око и при Вас, дано нямате против, но все ми се струва, че бебчо няма да дочака октомври.
Много се радвам на "бебевалежа" тук и пожелавам на всички мами бързо възстановяване, а на бебенцата - да са здрави и скоро да си се гушкат в легълцата вкъщи.

И аз се прикъединянам към Bobby_g.  Съвсем от скоро започнах да следя темата Ви и ми е изключително интересна и полезна. Благодаря на всички мами за разказите Ви!

Честито за всички бебчета. Да са Ви живи и здрави.
И успех, кураж и да Ви върви по вода на всички които следват!

# 174
Минавам само да споделя с малко закъснение щастливата новина... На 31.08. се роди моето щастие Борис, тежащ 3270гр. и 52см., предизвикано 6 дни преди термин заради високо кръвно.. Бързо, но тежко раждане беше, но всичко си заслужава!
Честито на родилите мами, а на неродилите леко раждане! Heart

# 175
  • au bout du monde
Честито момченце!❤️
Бързо възстановяване!

# 176
Здравейте, Мами 🤗😘 Имам въпрос към мамите с опит или тези, тези които са вече в 39 седмица.. Термина ми е утре (09.09.2021) нямам никакви признаци за раждане. Утре ме викат на тонове и се чудя дали след това ще ме оставят в болницата или ще чакат още седмица. Цял ден ме боли от дясно ниско долу, но болката не се променя една и съща е. От време на време имам и много силни киселини дали това са някакви признаци за раждане или вече си втълпявам 😑😔

# 177
Моят термин е в други ден и нямам никакви признаци. Да, имам контракции, но не са болезнени. Усещам главичката много ниско долу, дори днес на ехограф не успяха да я измерят, понеже е ниско. Смятам да изчакам 5-6 дни след термин и тогава да му мисля. Плацентата ми е 2-ра степен, водите ми са в норма.

# 178
Аз днес бях на преглед при друг лекар, моя е в отпуска.
Последната седмица преди термина ме иска през ден на тонове. При вас така ли е? Препоръча ми качване на стълби на ден 4 пъти до 6-я етаж, за да родя по-скоро.
Също на някого изписвали ли са профилактично глобули, влагалищния ми секрет беше чист, но за всеки случай ми изписа.
Gabi 94, дали ще те приемат за предизвикване или ще те чакат зависи от тоновете, околоплодните води и най-вече от смелостта на лекаря.
При второто ми раждане три дни преди термин ми предизвикаха раждане заради намалели околоплодни води.

# 179
Днес и аз бях на преглед, имам 12 дни до термин, лекарят ми ме вика пак другата седмица. За тонове нищо не ми каза, тъй че ще си ходя както досега веднъж седмично.
И на мен ми препоръча повече движение, фурми, ананас. Време му било вече на момчето да излиза. Аз също не усещам някакви особени индикации, освен неболезнените контракции понякога нощем. Няма да форсирам нещата засега, поне тази седмица ще си изкарам без да правя нещо предизвикващо раждане, пък другата (като съм 39-та) ще му мисля.
3200 го измери, иначе води и плацента всичко ми е в норма.

Общи условия

Активация на акаунт