Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 957
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Ох, Деми, много си лоша!🥴🤩😍🥰 Това направо ми донесе топлинен удар! 🤪🙃
Пак си го причинявам! 🤯🔥😻

Елии, какво да прайм джанъм като е с неустоими къдрици.
ТочнУ топлинен удар ти носи. Устните ,наболата барадица ,личицето ,погледа. Nature Boom
Хайде и аз ще си го причиня пак и после у басейна при Алпи да се освестим и охладим.
Ели ,готова ли си за селфи ,мелфи от краля на селфитата.
Ще ни направи хубави знае как.

# 556
Промо фотки
Аз съм на път да се разтопя. На мен Алп не ми действа, но когато са в комплект 🤪

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 20:07 от demo80

# 557
Яки промоснимки! Няма и следа от бурния вятър, вместо това нежен бриз... 😁❤️
Снимат ли се или си светят с телефоните във фабриката? 😁
Айде фраг чакам аз тази вечер... 😊
Ето какво мернах за Айчица из някоя от групите днес.

И като беббоци: 😁😊

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 20:38 от JessyG23

# 558
Феми, и в котенце ли можеш да се превръщаш....мяу

Феновете вече започнаха с арт творчеството

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 22:24 от demo80

# 559
мъъър котараче , две котарачета Animal Heart Eyes Cat

# 560
# 561
  • Дъблин
Добра вечер!!!!!
Един ден човек да отоде на разходка и едвам мога да ви изчета Simple Smile

Фаталната серия 13 ще е бомба!!! Като гледам тези снимки и направом мога само да си представя какво ще е целият епизод.
Гледах фрагмана и мсиля, че Пойраз бей, сега ще му дойде друга хрумка, като това да се женят. Което мен много ме радва де Simple Smile Аз това и чакам Simple Smile

Алп е на почивка, с дружките си и котенца. Според мен Айча е в Истанбул или е на някои снимки. Ако бяха двамат някъде, наш красавец, няма така да се изтипосва по снимките. пък и те имат нужда от лично пространство. Неможе да са като скачени съдове Simple Smile

оХ оХ за кой път ще гледам сериикат......1000000

# 562
Ох ,как ще се спи сега
Чок гюзел и татлъ.
Няма да откажа да съм котарана в неговите ръце и да си мъркаме. Мяууу.  
Котките може и да сме опасни ще го надраскам  трябва му дадът седмица почивка след това.JoyKissing FaceAnimal Cat

Почива си по мъжки.
Айча сме сигурни че не е с него. Алпи е по отворен и  Айча е по освободена до него. Ще има и въпроси на лайфа за селфитата им.

# 563
Добро утро, островитянки
Нося ви малко красота от новия епизод. Пак ще имаме море,но с по-малко дрехи 😁

# 564
Добро утро, идибатчета! ❤️😘 😁

Много дълги тези седмици, бе. Все ми се струва далече вторника. Cry
Хазиранче бързо забрави страха си от водата ...😁☺️

# 565
  • Дъблин

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 10:21 от gery2852

# 566
Озет:
Хазиран и Пойраз са решени да
 премахнат всички препятствия по пътя на тяхната любов. И за това те трябва да нарушат играта на Бату и Идил и да разкрият истинските им лица. За да убедят Бату и Идил,че са разделени,те решават да убият всички на острова в собствената си раздяла.
Обаче не само Хазиран и Пойраз преследват скрити истини. Идил и Бату също ще предприемат действия, за да са сигурни, че не се играят с тях. Те дори не забелязват, че всяка тяхна стъпка ги води в капан.
Алпер се опитва да накара Бириджик да му прости, но изглежда, че Мелиса разбира грешката си и я наказва. Бириджик няма да им прости толкова лесно.
Стъпките, които Латиф и Фатих предприеха, за да завладеят Селма и Зейнеп, създават все повече проблеми всеки път.
Хазиран и Пойраз ще бъдат разтърсени от наученото и това ще доведе до вземане на решение. Те нямаха други начини, за да докажат любовта си.

Така... Интересна серия се очертава. Голямо надлъгване и дебнене ще пада явно кой за какво лъже. Със сигурност и гарнирано с много смях. Още малко от тайните ще се разкрият и Хазиран и Пойраз пак ще трябва да показват, че могат да преодолеят всичко. Wink

# 567
Вятърчо се усмихва като "котарак изял канарчето"

# 568
Много хубави снимки с качество. Като им забраняват целуфани да компенсират с по малко дрехи. Хазиранче е спокойна във водата ,любимият е до нея и няма да я пусне и остави както обеща. Heart Eyes
Алп по бермуди с мокри къдръци и тяло. Stuck Out Tongue
Да ни зарадват с целувка в морето да бъде изненада в епизода.

Джеси ,мерси за Озета и превода.

Надлъгване и надиграване ще пада.
Беше ясно че Перковците няма лесно да повярват на тая раздяла и че просто така са приключили след жадния Целуфан  на РД на Хазиран.
А това да забравиш рождения ден на детето си думи нямам.
Хазиран как не говори затова с майка си или е свикнала с това отношение.
Искаше ми се още малко да покажат от романтиката.
Да си кажат Наздраве с вино да хапнат торта.
Тогава никой нема да ги прекъсне. Още любовни слова и шепот.

Дали ще може да изпешем темата до утре и ако Алекс е заета аз съм на линия да направя тема. Някой от вас да помогне за шапка на темата.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 15:30 от femmi2

# 569
Хванат на местопрестъплението

Общи условия

Активация на акаунт