Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 939
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Дъблин
При мен не се отваря,Гери....
Ето нещо горещо...

Това къде го намери? Уаууууу уникално е!

Между другото аз си мислех, защо да не са се оженили наистина. Защо да е само за урок?
Те нали се обичат. Еи тогава. Задължително ли е да се спазят трядициите. Те се искат и готово.
Охххх искам да знам дали Хазиран държи това свидетелсво за брак в ръката си. Пфффффффффф
някой да се обади на сценариста, че аз тръгвам за Измир.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 20:35 от gery2852

# 601
Ох, много се забавлявам с коментарите ви😁❤️

Малко хубост от Хазиранче: 😉😊

# 602

Огън ще е морската сцена. Алпича е неустоим особено мокричък . Айча е хубавка.
Бавно пристъпва и любимият и дава знак с ръце.Ела бейби не се страхувай .

Heart EyesNature Sweat DropsNature Sweat Drops

Хазиран ко е хамиле и тя нема да е заченала от светия дух Joy
Да ни отпуснат горещи страсти иначе стават детска градина.
Една рускиня коментира че продължават с Носотерапията в приказката Joy

Момичета намерих шапка за новата тема . Харесвали ви ?

Топлина и нежност !:gift_heart:
Любим момент и епизод.Kissing Heart Любов ! Това е най щастливият ми рожден ден.Обичам те . Gift Heart

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 10:33 от femmi2

# 603
  • Кърджали
Според мен тази сватба ще е в края на серията, в дтугата ще видим истинска ли е, не е ли...
Но добър ход от страна на Пойраз.

# 604
Алекс нали нямаш против да ползвам превода на песента за новата тема .
Заповядай за теб къдричко Heart Eyes

Като наркотик са тия къдрици и лице

# 605
Приказка на острова
13 еп 3  трейлър бг. субтр.
Превод и субтр. Mina G
https://ok.ru/video/2493879749338
Преводът принадлежи на група... Вижте повече
"ASKIM - най-новите турски сериали".

# 606
Обаче май, май доста бързо са си развалили прикритието, щом дъртите вещици пак ги подхванаха и двамата.
А тази физиономия е безценна. 😁

# 607
  • Дъблин
До сега фрагмана съм го глеала 37 пъти, незнам дали видяхте, но отстраната на Пойраз е съдията Wink От другата страна е някаква жена. Няма начин да е лъжа! Няма !!!!! Чак пък толкова изкусни изобретатели, не са!

Нарочно са ни отрязали ръцете и двамата, че да не видим дали имат халки. Да им се незнае.......

# 608
  • Кърджали
Алекс нали нямаш против да ползвам превода на песента за новата тема .
Заповядай за теб къдричко Heart Eyes

Като наркотик са тия къдрици и лице
Дори няма нужда да питаш, ползвай го 🌞
Пък и така като подкупваш с къдричко как да кажа "не"

# 609
Горещата снимка е от фейса...Фен клуб Алп Навруз...
М/у другото докато гледам трея в ютуб ,за 1 час има над 320 хиляди гледания ,а трея на румънски близо 400 хиляди гледания,пак за същото време.

Уаууууууууууу....Хазиран е с було...а Пойразчо вече е разгърден и как се гледат.....Open Mouth

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 21:55 от Svet_sz

# 610
Красиви бе ❤

# 611
Обаче май, май доста бързо са си развалили прикритието, щом дъртите вещици пак ги подхванаха и двамата.
А тази физиономия е безценна. 😁

Джеси и аз това казвам бързо си развалиха прикритието не издържаха особено Пойраз с кандидат жениха смешен Joy
Кой е този сега ще нахълтам и кажа две приказки. Няма да те иска и докосва.
Всички са на това тържество и бабката гледа и не вярва на очите си.
Алекс е права че това ще стане в края на епизода и пак ще ни мъчат дали е истинско. Затова на снимките не са с халки изненадата ще е в края на епизода.
Защо да не е истина кой ще им попречи нека дадът урок и да разберат че и те могат да играят играта и да не ги взимат за канарчета.

Като гледах епизода с превод Хазиран му даде идеята и любимият се замисли и каза знаеш ли не е лоша идея. Идил ме лъже за болестта сигурен съм.
Ще можем ли да се справим първо ще се срещаме тайно като разделени.  
Любима ще се разделиш ли с мен ? 
Хазиран - Да мое всичко разделям се с теб.
За сефте виждам толкоз щастливи хора при раздяла и влюбени погледи и усмивки.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 10:14 от femmi2

# 612
Да не би таман да се оженят и бабинка да сервира някоя нова тайна, която ще им помрачи щастието и ще вземе да развали сватбата. Нали в озета пишеше, че ще трябва да се справят с нова тайна. 🤷 Ама то аз продължавам да не виждам нещо, дето да ги откаже един от друг вече. Толкова са сладки и доволни милите... ☺️
Мисля си иначе, че и актьорът, дето играе Бату заслужаваше някоя номинацийка за ролята си. Страхотно си играе с емоциите на зрителите.

# 613
Фен творчество...ама много добро

# 614
Пуснах си серийката с бг буквички...и приятно ме изненада един моммент...когато правиха ключодържателите .Още вчера прочетох в англ. група за значението  на теменужките....и да ви кажа ,изумих се от любознателността на някои момичета,даже незнам дали това е правилната дума....Thinking ,как намират послание в това ,което ни представят писателите/сценаристите/...
Та ето ,копвам ви това ,което прочетох....

ДЕЙСТВИЯТА ГОВОРЯТ ПО-СИЛНО ОТ ДУМИТЕ
И така, върнах се с есетата си. Опитах го кратко, но 🤷 ♀️. Както знаете, обичам да обсъждам епизодите като цяло, а не като цяло. Мисля, че досега всички са гледали епизод 12 и тук бих искал да изразя мислите си за 👆 надпис. Както е казал Пойраз понякога не се нуждаете от думи, за да изразите чувствата си. В този момент бих искал да оценя новия писател, който си е написал домашните. Харесва ми как почти всеки епизод дава метафори, които симпатизират характеристиките на нашата двойка и това, което предстои да последва. Този епизод беше цветето Теменужка. Мисля, че тази глава беше най-трудностите да се опише миналото и бъдещето на Poyraz и Хазиран. Казах трудно, защото ако прочетете 👇 значението и характеристиките на това цвете ще разберете, че тази глава е адресирана предимно към зряла аудитория. И така, тук отново домашното ми от интернет, което взех. Просто трябва да се чете, всеки път, когато четете цветя, заменяйте го с poyraz, haziran и poyhaz, това го улеснява.
Цветето от теменуга: Значение и символика
Теменужното цвете е красиво малко цвете, обичано за чара и гъвкавостта му.
Във Викторианска Англия цветето на теменуга е използвано за тайно ухажване. Всяка показност на любов или страст беше силно намръщена и за да общува с потенциални романтични партньори, теменугата беше използвана. Теменугото цвете е използвано, за да се предаде не лесно изразено във Викторианска Англия, тъй като се чувствам влюбен към теб, мисля за теб или имам мисли за теб или ми липсваш, но винаги е ставало въпрос за един човек, който мисли за друг.
Символика на цветето Теменуга
Теменугото цвете символизира любовта или възхищението на един човек към друг. Цветето на теменуга е и символът, приет от Дружеството на свободните мислители, група хора, решили да приемат начин на мислене, освободен от обществени ограничения, очаквания, емоции или религиозна догма. В най-висшата форма се основава на чиста логика и разум. Те приеха теменугата като символ, защото думата теменуга е от глагола пенсер на френски означаващ да се мисли.
Какво означава цветето на теменуга?
* Любовни чувства 😊 Едно от най-важните значения на цветето Теменуга е
че това цвете представлява обичане)
* Мислене и Свободно мислене 😊 хора, които не се страхуват да кажат мнението си и да мислят извън кутията, не се страхуват да кажат това, което им е на ума и да изразят себе си. ))
* Обмислен 😊 нечия болка или беда, който преживява някои трудни моменти в живота и има нужда от малко утеха).
Цветен цвят на теменуга
Жълто
символ на щастие, положителна енергия и радост, някой, който преживява някои тежки моменти от живота, който озарява деня на този човек или го кара да се чувства по-добре.
Лилаво
символ на кралските особи, благородство и красота,
човек, който не е просто обикновен,
човек, който има много какво да предложи на света. Този човек трябва да бъде някой специален и някой, който предизвиква силни чувства във вас.
Червено
символ на любов, обич и романтика, някой, който обича и някой, който изпълва сърцето с романтични чувства. Това цвете вече е символ на обич и осмисляне, така че червеният цвят акцентира само на това символично значение.
Бяло бяло
символ за чистота, духовност, невинност,
Така че, ако предлагате букет от бели теменужки, остриета, тайно бихте могли да кажете
👉 да рискуваме (бяло)
👉 на страстното ми чувство към теб (червена порция виолетка)
* защото ти вярвам (синя порция теменужка) с чувствата си.
Когато Хазиран попита Пойраз за чувствата им, той току-що ѝ даде своите собственоръчно изработени обеци на теменужни цветя, това беше отговор на въпроса ѝ, защото ДЕЙСТВИЯТА ГОВОРЯТ ПО-СИЛНО ОТ ДУМИТЕ.

За лека нощ,едно клипче ,което от няколко дни търся...пускам ви линк...сори ,само това можах да направя....та...да им се порадвате и вие...не ,че не сте го видяли/момента/,но тук ми се струва ,че са Айча и Алп....и вече са гаджета....BlushHeart EyesHeartЗабележете само усмивката на Алпчи....до ушите....а пък Айча е толкова срамежлива....Blush

https://www.instagram.com/p/CTkAyn0FMcu/?utm_medium=share_sheet& … sb0bxb7czfWW20gAo

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 00:03 от Svet_sz

Общи условия

Активация на акаунт