Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 932
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Аз разбирам, че да отдадени на работата. Актьорско майсторство, фалан-филан...Ама ръката му е пъхната под ризата й. После не му били палави ръцете.
А пък може й да ми се привижда вече.

# 616
  • Дъблин
Добро утро!

Ако бяхте поканени на сватбата на Пойхаз, какво бихте им пожелали и подарили? Да оставим на страна микровалнова печка, сервизи и ала бала.
А ако сте на сватбата на Айча и Алп ? Знам, че няма да го дадете Алп и го искате за вас, ама сериозно ви питам.

За Пойхаз- бих им пожелала - тази страст дето я имат в очите един към друг да не угасва. И когато има трудност просто да погледат един в друг и ще намрят отговора.

За Айча и Алп - няма да е лесно на хора с такава професия,ноооооо ако имат търпение и уважение един към друг, нещата ще се случат

# 617
Добро утро и от мен!
Напълно съгласна с теб,Гери!
И ...здраве,много здраве и да се радват на едно голямо семейство.Представяте ли си две хубави  дечица с нежни къдрици...Heart Eyes
Лек ден на всички! Kissing Heart

# 618
Привет, осторвитянки
После искам подробен доклад от сватбата🙂и 📸 разбира се
🆕️

# 619
  • Дъблин
Еми те са си липсвали тези всички дни разделени.
Ама тоз човек Алп, явно не му харесва да става раничко Simple Smile.

# 620
Очаква ни емоционална седмица с нашите Пойразчета Heart Eyes  Много хубави на всички снимки , особено като младоженци , които ще дават урок на всички.

Тези снимки са стари като гледам косицата но ми харесва сладурчето .SunglassesSunglassesBlush В ежедневието носи гривнички и герданчета. На новото фото е сънен и  намръщен. Не обича да става рано но като се налага. Имаме си общи неща с него. 

фенките луднаха не издържат.
Да не си помислите че съм нашарала аз целуфаните Joy не ми липсва желание колко му е Kiss От Туитър е снимката .

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 15:06 от femmi2

# 621
  • Дъблин
хаххахахах, femmi2! Не се оправдавай. Знаем те теб, кво правиш нощно време Simple Smile

# 622
Време е за малко клюки

# 623
Гериии , тия целуфани и страст може и да са денем Joy нощно време така да го опреш до стената  и следи от нокти по тялото. Две палави котарачета Animal Cat

Гери признай си че ти му мислиш същото на къдрокоско само да ти падне и на Хазиран няма да го дадеш и ще го пазиш.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 16:07 от femmi2

# 624
За страстно припадащите мечтателки един млад Алп

# 625
  • Дъблин
Гериии , тия целуфани и страст може и да са денем Joy нощно време така да го опреш до стената и да следи от нокти по тялото.
Две палави котарачета Animal Cat

Гери признай си че ти му мислиш същото на къдрокоско само да ти падне и на Хазиран няма да го дадеш и ще го пазиш.

ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ
Знаеш ли, femmi2, на Пойраз му скачам с 200000000000 км/ч. Това със сигурност!
Странно или не, на Алп 100 км/ч ще му скоча. Все пак, много харесвам и уважавам Айча!

# 626
Гери ,чакай да се разбере дали наистина са заедно в реала. Трябва се уважава ама човешко си е все пак. Сега забелязах че има и сърца до целуфаните сочни.

Демо Hug хареса ми това определение за
мечтателките.
Младият Алп ми заприлича на някого на фотото. Rolling Eyes

# 627
Май работата е сериозна

# 628
  • Дъблин

Моите бебчета се женят!! Охх

# 629

Моите бебчета се женят!! Охх
Тез бебчета много сладки бе. ПУ да не им е уроки !
Изглежда е сериозно, липсва халка на ръката на Хазиран. 
Кои са им свидетелите като е набързо и никой не знае.
Тази снимка от сериала ли е или Зад Кадър ?
Ще е в края на епизода и после чакай и се нерви кво става. Ще пуснат фрагове.

Общи условия

Активация на акаунт