Островна приказка (Ada Masalı) - Алп Навруз и Айча Туран. Тема 2

• 30 927
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Дъблин

Моите бебчета се женят!! Охх
Тез бебчета много сладки бе. ПУ да не им е уроки !
Изглежда е сериозно, липсва халка на ръката на Хазиран.  
Кои са им свидетелите като е набързо и никой не знае.
Тази снимка от сериала ли е или Зад Кадър ?
Ще е в края на епизода и после чакай и се нерви кво става. Ще пуснат фрагове.

ХММММ това да не е Алп и Айча? Ама пък Алп така да се хили.....  ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ кога е утре?

Хаиде подсказка от админа. какво е искал да каже лирическият герой ???

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 18:14 от gery2852

# 631
Според мен са Алп и Айча. Затова попитах дали е кадър от сериала.
Айча е с рокличката от селфито след почивката.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 19:40 от femmi2

# 632
  • Дъблин
Едно нещо ме глозга много сериозно. Даже немога да се концетрирам на работата.

Ако това е постановка, въпреки, че не вярвам /съдията е там/ каква ще да е идеята на ПойХаз. какво ще кажат, упс шега е. какво ще спечелят? че всички тези ще ги оставят на мира? не вярвам. това и аз немога да измисля такъв план. Много е и лесно Бату да провери дали верно са се оженили... и пак ще ги хванат.
Нещо с фалшива сватба не се връзва.... сериозно... знам, че е филм, ама все пак Simple Smile

# 633
Ох, хора, цял ден не мога да стига до вас, пък толкоз хубави неща сте качвали... 😊
А що да е фалшива сватбата? Нали си се обичат, това може да е техният начин да покажат, че не им пука за мнението на никого и ще са си заедно. Друг е въпросът дали ще го оставят наистина да се разпишат или ще успеят да ги спрат с нещо.
Гери, на въпроса за пожеланията на сватбите: на Хазиран и Пойраз и на сто години да се ревнуват като сега, а на Айча и Алп - и на сто години да си спретват същите сладки номерца. 😁😉

# 634
  • Дъблин
Имам една молба към @demo80. Ти каза, че имаш инстаграм... може ли д потърсиш някъде там или туитър... казват,че някой е снимал колибата където отивали Пойхаз. Ако успееш нещо да изнамериш ще е супер. Аз рових, но нищо не намирам.  Мерси !

# 635
Имам една молба към @demo80. Ти каза, че имаш инстаграм... може ли д потърсиш някъде там или туитър... казват,че някой е снимал колибата където отивали Пойхаз. Ако успееш нещо да изнамериш ще е супер. Аз рових, но нищо не намирам.  Мерси !
Каква колиба?! Малко повече разяснения за да знам какво да търся.

# 636
  • Дъблин
Каква колиба?! Малко повече разяснения за да знам какво да търся.
Някой от екипа е снимал някаква къща/колиба където уж били отивали на меден месец Пойхаз. Някой писа, че е в планината. Това можах да разбера

# 637
"Някой от екипа е снимал някаква къща/колиба където уж били отивали на меден месец Пойхаз. Някой писа, че е в планината. Това можах да разбера"

Нищо такова не съм видяла. Имаше снимки как Алп влиза в каравана. Но ако попадна на нещо такова ще го кача.

# 638
  • Дъблин
"Някой от екипа е снимал някаква къща/колиба където уж били отивали на меден месец Пойхаз. Някой писа, че е в планината. Това можах да разбера"

Нищо такова не съм видяла. Имаше снимки как Алп влиза в каравана. Но ако попадна на нещо такова ще го кача.
Мерси мерси!

# 639

къдричко Heart EyesRelaxedRelaxedSleeping

Меден месец на това се надяваме ко сватбата е истинска да ни отпуснат нещо по така.
Какво ще постигнат ако е фалшиво. Искат да ги стреснат и да ги оставят на мира.
И аз им пожелавам малки къдрокоси бебоци.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 12:02 от femmi2

# 640
# 641
  • Дъблин

Въй бре! дали е това? Майкооо мила много е хубаво..... чак се плаша, че е истина
Благодаря Дафинка!!!

Превода от арабски е това - на чичо Гугле е. Него съдете ако не е така.
Втората картина е за вас да си представите Пойраз да се люлее през юни на люлка.

# 642
Вятърчо ще е романтичен за медения месец.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 23:15 от femmi2

# 643
Добра ви вечер ,къзлар!
Ето нещо от фейса...една дама от англ.група днес е на острова....ето какво пише и е снимала....

Здравейте дами...
В Сигацик съм.. за съжаление вече нямаше никой на караваните. Видях ги, когато пристигнахме, но трябваше да паркираме първо, когато отидохме в хотела.. когато се върнах, тях ги нямаше. В момента снимат вътре в къщата.. Чувам ги, но затвориха вратата 😔
Ще се върна по-късно отново!!
Това е по рано на деня...после...

Актуализация:
За съжаление нямах късмета да срещна гипса днес и утре тръгвам много рано. Когато се върнах в къщата, те вече приключиха с заснемането, затова отидох до караваните. Бяха там, но вечеряха, така че не мога да ги безпокоя 😔 Върнах се към караваните по-късно, но те си тръгнаха. Мисля, че отидоха да снимат на друго място...
На снимките виждате задната част на къщата. Влизат и излизат оттам. Залових Селма и Нихир да влизат. Ако изглеждате добре, виждате това е мястото, където седят по-рано днес..
Това е преди час...

# 644
Това също е от въпросната къща
На снимката е гримьорката им

Общи условия

Активация на акаунт