Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 763
  • 897
  •   1
Отговори
# 780
Когато аз бременеех (2015 и 2017) биозин мама беше табу и едва ли не "грях" ако се пие. Сега пък го препоръчва...много странни течения ...

# 781
  • София
Когато аз бременеех (2015 и 2017) биозин мама беше табу и едва ли не "грях" ако се пие. Сега пък го препоръчва...много странни течения ...

Да, и при мен го отричаше неистово (2016/2017)

# 782

При мен също (2019)

# 783
  • Пловдив

При мен също (2019)
И при мен през 2019 категорично ми забрани Биозин мама и подобни,приемах само витамини от които имах дефицит,не беше превържиник на комбинираните.

# 784
А казвал ли е преди защо не е бил на това мнение ?

# 785
Здравейте,
Моля да ми препоръчате ензими,който да са подходящи за бременни и не бременни тоест по време на опити и евентуално да се продължат по време на бременност.
Благодаря

# 786
  • София
На мен др Сигридов ми препоръча ето тези - в началото на храненето се приемат:

https://www.zdravis.com/product/1188/raw-enzymes-women-enzimi-za-zheni.html

Здравейте,
Моля да ми препоръчате ензими,който да са подходящи за бременни и не бременни тоест по време на опити и евентуално да се продължат по време на бременност.
Благодаря

# 787
Аз все още чакам.. не знам вече.  И по имейла няма отговор.  Ще звънна днес. Ядосвам се.
А самия коментар къде го виждате, да не би да не гледам където трябва

Само това виждам.
Над него има коментар на резултати и като стъпиш на него се отваря. Нещо не мога да направя скрийн.
  Здравейте, каква е цената за качване на излседвания при д-р Сигридов

# 788
Аз все още чакам.. не знам вече.  И по имейла няма отговор.  Ще звънна днес. Ядосвам се.
А самия коментар къде го виждате, да не би да не гледам където трябва

Само това виждам.
Над него има коментар на резултати и като стъпиш на него се отваря. Нещо не мога да направя скрийн.
  Здравейте, каква е цената за качване на излседвания при д-р Сигридов

Дондве страници май е 50,над 2 е 80 лв

# 789
Момичета, някоя от вас има ли опит с вече разчетени резултати за CMV?

В 17 г.с.  пуснах IGM- отрицателни; IGG положителни - 82 u/ml / при норма -0-12/
В 22 г.с.  повторих IGG + avidity test: 84 u/ml  и авидитет 79%/ като над 25 % се води висок

Не съм имала никакви симптоми, изцяло профилактично го пуснах, доколкото разбирам резултатите индикират стара инфекция, която би трябвало да е над 6 месеца, т.е.  не би трябвало да представлява риск за бебето. На последната фетална не се видя нищо притеснително, но аз малко се обърках и докато се консултам с док, ще се филмирам Grinning

# 790
  • sofia
Здравейте,

При последната ми среща с доктора пропуснах да го питам да продължавам ли Б-комплекс, вит. Д и желязото и след раждането. Вие питали ли сте го във връзка с витамините?

# 791
  • София
Здравейте,

При последната ми среща с доктора пропуснах да го питам да продължавам ли Б-комплекс, вит. Д и желязото и след раждането. Вие питали ли сте го във връзка с витамините?
С витамин B6 трябва да се внимава, ако кърмиш - действа като инхибитор на кърмата. Приемът на витамин D при кърмене трябва да става при внимателно следене на фонтанелата на бебето. Ако и майката, и детето го пият, има риск фонтанелата да се затвори преждевременно.

# 792
здравейте, моля ви някой ако е забременял с намален яйчников резерв благодарение на помоща на д-р Сигридов да ми пише. Обмислям да си запазя час при него или доктор Ковачев, за да получа някакъв съвет как да процедирам. Ще се радвам някой, ако е минал по този път да сподели.

Благодаря.

# 793
Момичета,при прегледа при док Ковачев Мин назначи 4 инжекци,при което ги поставих. След което ми каза  да продължа с таблетки б12 Сега обаче на коментара пише 5 инжекции б12.  Не знам какво да правя. Писах му миналата седмица все още аксч отговор. Дали да продължа с всички 5 или още една..

# 794
Здравейте, момичета. Знаете ли какво е мнението на д-р Сигридов за ембриотоксините. Препоръчва ли вливка или не?

Общи условия

Активация на акаунт