Д-р Иван Сигридов - Тема 6

• 75 663
  • 897
  •   1
Отговори
# 810
Ето, за да не съм голословна, ще покажа изследванията и коментара на МЦ, а и коментара на Денис в съседната тема... вие си правете изводите.....

Коментар на МЦ Сигридов срещу 50лв:
високи стойности на прогестерон?! Та той е почти на долнa граница 🤣 ТСХ скандално висок за бременност...

Коментар нa Денис от консултативната тема - без пари и без да съм изляла няколко хиляди лева при нея:

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 07:25 от bonibon_

# 811
Мен много ме разсмя и указанието да те види ендокринолог д-р Бояджиева, все едно други специалисти няма или тя е най-компетентната. Тази дама не знам защо е толкова известна и рекламирана, още преди години професорите светила от клиниката по ендокринология в Александровска ме пращаха при нея и я представяха като диетоложка, винаги това ù е бил акцентът. Свекърва ми беше ходила при нея, една шапка пари пръсна, за да ù кажат, че заради Базедова болест и възраст ще си е дебела, общо взето. Много е тъжно да четем всеки втори коментар за какво високо платено неглижиране става въпрос.

# 812
Не мога да коментирам коментарите на изследванията, тъй като до сега не съм ползвала тази опция, но аз съм изключително доволна от Д-р Бояджиева. До сега 3 пъти съм била при нея, като дори последния път ми съдейства и ми смени часа докато бях при Ковачев, за да не пътувам пак и след него минах и през нея. Винаги обяснява много дълго и изчерпателно. Много е позитивна и дори да има нещо притеснително го поднася по начин, по който да не те стресира. Някак си винаги излизам от кабинета й с чувство, че мога да разчитам на нея. Това, разбира се е лично мое впечатление и изобщо не значи, че при всеки е така. Просто сравнявам с други ендокринолизи при които съм била.

# 813
А как задавате въпроси по коментара? Така разбрах от предходни мнения или греша?

# 814
А как задавате въпроси по коментара? Така разбрах от предходни мнения или греша?
Аз обикновено пиша по вайбър на Ковачев,сега обаче ще му пиша и на имейла

# 815
Аз обикновено пиша по вайбър на Ковачев,сега обаче ще му пиша и на имейла

Може ли имейла му? Да взема и аз да му подосаждам да му задам няколко въпроса за "коментара" на изследванията ми

# 816
Момичета, радвайте се, че поне имате някакви коментари, било то и платени 😀
Аз съм бременна и правих първо БХС и ФМ при проф. Марков (колебаех се м/у Сигридов и Марков). Резултатите от БХС излязоха още на следващият ден, но бях (според мен) пришпорена да изследвам тромбофилии в неговата клиника. 12 дни по-късно се оказа, че епруветката ми е с изтекъл срок, а аз съм проверявала напразно за резултат 12 дни по 100 пъти на ден. Отидох да ми вземат кръв отново и отново да изчакам още 10 раб.дни не за какво да е, а за тромбофилия.
Когато поисках да изкоментирам резултатът от БХС с доктора, от рецепция ми казаха, че трябва да си запиша час за преглед (тоест след още 1 месец), общо всичко месец и половина за разчитане на БХС (с проблем)… това е не смешно, а плачевно.

За сравнение: още на денят, без час, отидох при генетик в МД (който каза, че изследването е непълно) и ми разясни нещата Безплатно, въпреки че моят БХС не е правен в Национална генетична лаборатория, а в някаква си друга лаборатория.

Написах това не защото ви интересува, а само, за да ви кажа, че май всички прехвалени лекари се отнасят по един и същи начин…

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 12:33 от Darling*

# 817
А резултати имате ли с д-р Бояджиева? Чудесно, че е мила, мен една страшно мила и подробно обясняваща ендокриноложка щеше да ме умори, та това не ми е основен критерий. Интересува ме да има резултати, т.е. докторът да помага наистина в крайна сметка.

# 818
Ами до сега всичко е било наред при мен и не е имало нужда от нейната намеса от към дози. Сега тепърва се наложи и ще пиша за резултат, след като направя контрола. Иначе бях за да ми направи ехография на жлезата, тъй като съм с хашимото и дълго време не бях правила - от към подробност и разяснения съм доволна.

# 819
Някой знае ли защо от близо седмица няма нови одобрени публикации в групата на д-р Сигридов във фейсбук? Пишат се коментари само по стари постове..

# 820
  • Пловдив
Някой знае ли защо от близо седмица няма нови одобрени публикации в групата на д-р Сигридов във фейсбук? Пишат се коментари само по стари постове..
Преди 30 мин е последната публикация.

# 821
Да, сега видях, че наистина има нов пост от днес, но всички останали преди това са от доста по-отдавна. Изглежда само, че този пост е одобрен.  Странно е, понеже преди имаше по няколко поста на ден...

# 822
Момичета,  относно коментара, аз може би чаках най-много.  Писах и тук.  Изпратих за коментар на 17 февруари,  а отговора ми е от 11 март.. Писах по имейла без отговор,  на следващия ден се свързах по телефона след 17 часа. Жената каза,  че ще предаде и на следващия ден вече имаше отговор.  Може би не са го качили на време не знам.  Моя коментар е 2 страници,  а изследванията бяха 9 страници.  Не мисля че е отговорено небрежно, по всяка една част от изследванията имаше отговор.  Дори и за спермограмата на мъжа ми.  Сега вече доколко ще ни е от полза не мога да кажа.  Препоръчани са ни добавки, но те са само една част от картинката.  Останалото е Божа работа..

Последна редакция: ср, 23 мар 2022, 18:56 от Ния_25

# 823
Да, сега видях, че наистина има нов пост от днес, но всички останали преди това са от доста по-отдавна. Изглежда само, че този пост е одобрен.  Странно е, понеже преди имаше по няколко поста на ден...
И аз го забелязах това. Точно днес се чудех защо отдавна не съм виждала публикации.

# 824
Здравейте момичета, имам въпрос към тези от вас които са правили повторна хистероскопия. Та след първата хистероскопи и при отстранени сраствания при повторната наложи ли се отново да се правят корекции, тоест бяха ли се сраснали отново тъканите? При мен след първата не ми сложиха гел, но след втората доктора каза че ще сложим. След първата хистероскопия също се останови че имам и възпаление, което лекувахме локално с две промивки с антибиотик. Сега обаче доктора иска да види дали се е излекувала инфекцията и дали няма да се наложи повторно лечение. И следващия ми въпрос е дали има вече успели момичета след две корекции на матката да забременеят и износят бебче?

Общи условия

Активация на акаунт