Тренировки в домашни условия - 113

• 51 407
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Днес десети ден от Ironborn и Daily squats challenge.От тук си харесах няколко упражнения и направих по три сета Simple Smile.

# 136
Отчитам с много мързел и много прекъсвания ден 20 на Съмър данни. Баси тренировката 60 минути

# 137
Благодаря за отговорите на всички, ня въпроса ми от преди 1-2 страници 😉.
A ти и приятелката ти къде по-точно търсихте Wink

5/99 Rowing 44 min
6/99 Elliptical intervals 55 min
7/99 Rowing 66 min

# 138
Минавам набързо да се отчета с втори син, роден преди седмица. Не знам дали тренировките са спомогнали, но раждането протече много по-добре от предния път, а аз се чувствам чудесно.
Планувам след прегледа при АГ около 40тия ден, да се завърна плавно към тренирането, като по всяка вероятност ще започна с Reach на Fitness Blender.

# 139
Юхуууууу страхотна новина! Жив и здрав да ти е!!!! Ой че хубаво Heart

# 140
Хармъни, чеситта рожба!!! Heart
Да расте палав и усмихнат, късметът да го съпровожда навсякъде!!!

Сигурна съм, че супер бързо ще влезеш в ритъм и форма, сега свиквайте един с друг и се наслаждавайте на миговете заедно- безценни са. Hug

# 141
Поздравления, Хармони! Много щастливи моменти заедно!

Отчет за днес - йога с Лесли и Тренировка за горна част с Фитнес Блендър.

# 142
Честито, Хармъни! 🌹🎂🥳 Да сте живи и здрави! Браво! 🎈🎁

Отчитам 10км на гладно сутринта, и 120 лицеви в серии. 💪
Поздрави от любимия Крит!
..........................

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 16:46 от Dez

# 143
  • Там където
Хармони, живо и здраво бебче, поспаливо и лакомо за да може мама да почива и тренира Simple Smile

Дез, то и пейзажът хубав и ти си като фитнес модел Simple Smile Да се чуди човек къде да гледа... Обожавам Крит, никога не може да се обиколи и опознае напълно.

# 144
  • Някъде по Дунава
Хармони, честито!

# 145
Qaki, благодаря ти! На мен ми е за трети път, и тепърва започвам да се запознавам. Поболях се по тази Гърция!
Ще се опитам да дойда и през ноември.

Ще тренирам плахо за теренен половин маратон на 17.10. Дано ми се получи!
Кракът засега е ок. Чувствам се тромава и тежка обаче....уф...

# 146
  • София
Хармони, честито бебче!!
Дез, страхотни снимки. А за твойте ръце нямам думи...
Карам по програма шреда и йогата.

# 147
  • Бургас/Пз
Хармони, да ти е живо и здраво бебчето! Много щастие на цялото семейство ❤️

Днес така се завъртя денят, че не остана време за тренировка. Имам МТ на горната част от уж "никаквите" 30мин на Сидни вчера. При това са с 4кг гири. Бива си я тренировката Simple Smile

# 148
  • 1st floor
Хармони, да ти е живо и здраво бебчето! Много щастие на цялото семейство ❤️

Днес така се завъртя денят, че не остана време за тренировка. Имам МТ на горната част от уж "никаквите" 30мин на Сидни вчера. При това са с 4кг гири. Бива си я тренировката Simple Smile
Хармони, честито и от мен! Живо и здраво да ви е бебенцето! Много щастие да ви носи!

Оооо, какви жестоки болки ми докара в бицепсите тази нощ Сидни-то, не е истина. В съня си мислех, че нещо много гадно съм си свила ръцете и са ми се схванали, цяла нощ ме боля и сега пак. Едва си разгъвам ръцете.
Вчера след работа обикалях с един тинейджър да купуваме есенни дрехи в мол-а. Не свали досадната физиономия и не престана да дърдори, че нищо не му трябва и нищо не му харсваа. Което звучи чудесно, ако му ставаха старите дънки и долнища...
Сега ще ида да метна Ден 4 от Стронг-а. Мернах, че е крака и хич не мисля да се изсилвам с тежестите. Утре съм на събитие и трябва да успея да обуя токчетата. Още помня как преди няколко години заради зверски крампи и мускулна треска, ходих на абитуриентски бал на племенника  с пола и кецове (признавам, супер беше).
Опитвам се и някакъв калориен режим да спазвам и започнах отчет във фитнес пал-а.

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 10:56 от НеПоКоРнА

# 149
А вие съмурфайн свършихте ли го? Който го е почвал де.

Общи условия

Активация на акаунт