Тренировки в домашни условия - 113

• 51 482
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Днес ден 24 от Ironborn и Daily squats challenge плюс 20 минути на велоергометъра.

# 286
Ползвате ли кростренажор вкъщи? Струва ли си инвестицията?

# 287
Аз лично бих си взема степер, но не мини или stair Master много добре оформят долната част.
Вчера направих едба тренировка на Лейди Гала тя също бременее, ползвах гиричка 6 кг.
Сумо тяга 3х12
Гоблет клек 3х10
Шутове с дълаг ластик закачен за стол(тя ги прави на долен скрипец аз обаче не ходя на фитнес и ползвах ластик)3х18
Лицеви от колена с ръце върху възглавнички 3х4

# 288
За вчера отчитам 20 км с колелото, след това- мобилност.

Ползвате ли кростренажор вкъщи? Струва ли си инвестицията?

Това зависи само от теб.

# 289
За днес някакъв ден от съмърфайна хаха аз докато го свърша ще дойде другото лято Joy

# 290
Привет!

Започнах деня с 2 видеа които идеално се допълват, и много ми харесаха:

Прибавих и инверсии, и стана идеална практика.

Преди малко приключих със страхотно кардио на Каролинка Two Hearts

И йин йога, пак с Джулиана:

Доволна съм. Blush

# 291
За днес - тренировка за цяло тяло с кръгъл ластик от Хедър. Нищо особено, но става при пътуване напр., ако човек е взел само ластици и не му се занимава с хотелски фитнес/басейн.
https://youtu.be/4jKjv1e1ohI
Кростренажорът е ок, натоварва и горна част, за разлика от велоергометър. Но човек трябва да харесва такъв тип тренировки и да е сигурен, че ще го ползва. Иначе само ще заема място.

# 292
  • Стара Загора
Аз имам крос тренажор. На времето беше скъп към 1000 лв. С най - различни програми. С голям мерак си го бях взела. Но забелязах, че когато го ползвам проблемната ми тазобедрена стаичка ме боли повече. Според мъжо се получава така, защото краката ми са леко раздалечени и това не била правилна позиция. Не знам дали има логика в това или не, но е факт, че ме боли повече и не го ползвам.

# 293
  • Бургас/Пз
Напоследък не ми остава време за нищо. Добре, че успявам да тренирам, че почти всеки ден съм пред вероятността да не успея. Днес ще ми е 5-тата тренировка на Сидни. Малко ги разместих и вчера направих ден 15, а днес ще се върна на краката от ден 14. Прегледах я и много ми хареса.

# 294
  • Стара Загора
Някой тренирал ли е по програмите на Руми Илиева? Коя програма ѝ е силова и да няма много подскоци и с по-малко кардио?

# 295
Максимка, аз съм тренирала с нея, но само най-старите и програми съм правила, всички са били с много подскоци и кардио...върху по новите програми обаче нямам поглед... Дано някой се включи, и на мен ще ми е интересно, ако има по силова програма....
Отчитам ден 54 гърди и трицепс, вчера правих крака ден 53 и ми се видя брутална, заедно с ден 32 до сега бяха най-трудните тренировки за крака от съмъртайм... На всичкото отгоре ме болят и петите и направо китайско мъчение беше...

# 296
  • Стара Загора
Арсен, ти кои си правила?

# 297
  • Там където
Аз имам едногодишен абонамент за Руми от ноември. Единствената с по-малко кардио е PUSH. От понеделник ще пуска някаква нова за дупе и брич, но пак повечето е нейните си упражнения.

С Руми може да се тренира, но не за силови- може да я приемем за ХИИТ и кардио, но не и за мускулна маса. Аз правих една нейна хибридна програма от дупемания и фит 30, за отслабване и оформяне има ефект. Като цяло не е мой тип инструктор Sad

# 298
  • Стара Загора
Имам спомени, че едно време много се хвалеше Дупемания.
Три седмици го изкарах на 10 рунда. Дали ще я довърша не знам. Дразня се, че на боксовите бъркам някои движения някой път. За след това търся какво да подхващам.

# 299
Арсен, ти кои си правила?
Всички стари безплатни тренировки - 90 дневните предизвикателства, едни седмични имаше още преди 90 дп да излязат, едни с имена на жени бяха - румфит май се казваха, дупемания също правих...но както казах много подскоци, много кардио... Тогава ги правех.. И Шон правех...но вече не бих си ги причинила... Разбрах, че за моите цели не нужно чак такова подскачане и издръжливост....

Общи условия

Активация на акаунт