Тренировки в домашни условия - 113

• 51 467
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Дез, Непокорна, бързо и безпроблемно да разкарате Короната, момичета Kissing Heart
НФБ, успешно възстановяване и на теб. Аз по гръб никога не бих могла да спя, а било полезно срещу бръчки, казват Blush

Ветрена, а защо искаш да работиш с аналогични на Карълайн тежести?

А, не че толкова искам! Ползвам тежестите на Карълайн като някакъв маркер за развитието си и се дразня, че силата и издръжливостта на горната част на тялото ми не се подобряват. Преди половин година, когато открих Карълайн, се справях с половината и под половината от нейните тежести - за горна и за долна част. Постепенно тежестите за долна част минаха на 2/3 от нейните, доста често и на 4/5. Но рамене, гърди, ръце - забрави. Много се старая, но резултатът си е същият. Е, няма какво да правя, стремя се всеки път да работя на макс заради онова страхотно удовлетворяващо чувство накрая. Пък каквото - такова Blush

# 556
Ветрена,  при мен за прогрес на горна част много помогнаха тежестите за китки от по 250 и 500 гр. Понеже ми е трудно например за трицепс да скоча от 6 на 7 кг., вземам 6кг. и на китката добавям 250 или 500 гр.

Всички болни да минават леко и безпроблемно Hug
Аз сложих ваксина (еднодозова) вчера и ми е много отпаднало и сънливо. Не предупредих докторката, че леко ме боли гърлото и след ваксинацията ме заболя още повече, но нямам температура и други екстри...та се надявам утре да живна.

# 557
  • Бургас/Пз
Ветрена, супер си! Напълно те разбирам и аз така се дразня. Прогресът дава едно страхотно усещане. Simple Smile Смятах да почвам Пъмп във вторник, но още не съм. Сложих ваксина в понеделник и определено хич не ми е добре. Ръката ми е подута, зачервена и трудно я движа. Дори дамската си чанта не можех да нося първите два дни. Днес съм по-добре, но пак ще пропусна. Събота и неделя ще наваксвам и ще дам мнение за новата програма на Сидни Simple Smile

Дез, Непо, леко да минава.
НФБ, дано да няма някакви усложнения

# 558
Момичета, бързо да минават всички болежки!

И аз в групата на болните, но не мисля, че е Ковид ... По-късно ще си направя тест. При нас се върти някакъв вирус, настинка, за които бях забравила, че съществуват покрай пандемията. Поне децата са здрави. Аз имам(х) план да ходя на море тези почивни дни, но май ще трябва да си остана вкъщи Sad

Дано другата седмица съм ОК и ще се върна към началото на седмица 2 на моята програма ...

# 559
Момичета - бързо да оздравявате и да го изкарате леко.
Аз си продължавам с моята barre-Pilates чалъндж след малка почивка, останаха ми последните два дни.
Също така започнах да ползвам и пътечката за ходене, защото тия дни много се скофти времето и ще стане много тъмно като сменим часовника, та не мисля че ще имам възможност за разходки навън.

# 560
Бързо оздравяване, Непо и Дез Heart

Знаете ли дали някъде в руските тракери е достъпна новата програма на Отъм?

Днеска се будихме през час - зъб предполагам. Ще правя следобяд торта Wink

# 561
Ден 16, цяло тяло,Стронг,много добра и натоварваща тренировка,при все цялото ми презрение към комбинираните.И аз искам да работя с тежестите на треньорите и периодично  вдигам моите ,все пак тялото и мускулът се адаптират и спират да се стресират,а аз искам прогрес 🤣
Най-вече за увеличаване на силата ,издръжливостта  и мобилността ,не толкова за отслабване и т.н. прозаични желания...
Утре имам силна тренировка за крака ще видим как ще я направя след днешната или ще отложа един ден....
Днес съм добре ,спах непробудно,сънят щят ми е ок.

# 562
  • Там където
Дух, тази програма на Отъм ли търсиш:
9 week control freak:
https://disk.yandex.ru/d/z4kgjefn7h_4HQ

# 563
Ветрена,  при мен за прогрес на горна част много помогнаха тежестите за китки от по 250 и 500 гр. Понеже ми е трудно например за трицепс да скоча от 6 на 7 кг., вземам 6кг. и на китката добавям 250 или 500 гр.

Чудесна идея, Арсен, благодаря Blush
Ще потърся такива тежести, аз имам само за крака по 2 кг.

Днес правих Ден 37 от Епик 3 - гръб и бицепс, като добавих и 20 мин. корем. След 4 последователни дни утре ще почивам с йога или просто стречинг и масаж Heart Eyes
В неделя - Ден 38 - калистеника за цяло тяло.

НФБ, и аз преди гледах отвисоко на тренировките за цяло тяло, но Сидни и Каролинка рязко ми смениха мнението Grinning

# 564
Дух, тази програма на Отъм ли търсиш:
9 week control freak:
https://disk.yandex.ru/d/z4kgjefn7h_4HQ

Дух, тази програма има и вариант Off the wall, за който не ти трябват много уреди:
Off the wall
https://disk.yandex.ru/d/UwbybaYy2mB_bA

# 565
Подкрепям Арсен - при малките мускулни групи постепенното надграждане означава малки тежести. Има едни особено добри като дизайн за такова надграждане:

# 566
Agent, благодаря за страхотните идеи Hug Нямах представа, че съществуват такива тежести и щях да си взема от Спорт Депо обикновени - от плат, пълни с пясък. Намерих обаче подобни на последните показани от теб и си поръчах. Силиконови са, което е супер от хигиенична гледна точка.

# 567
Във фитнесите треньорите надграждат с вериги закачени на дъмбелите -вдигат с по 200-300 грама ,за лесна адаптация .

# 568
Тази седмица нямах почти никакво време,затова нямам много за отчитане,но ето какво все пак успях да направя:

Понеделник 
С ластик :
Bicep Cirls - 3x10
Tricep Kickback - 3x10
Face Pull - 3x10
Chest Fly - 3x10
Shoulder Press - 3x10
Kneeling Crunch - 3x15
Reverse Wood Chop - 3x10 (на всяка страна)
Lying Pullover - 3x10
Squat Row - 3x12
Hip Abduction - 3x10 (на всяка страна)
Donkey Kick - 3x10 (на всяка страна)

Вторник
С щанга:
Floor Press - 15/12/10
Overhead Press - 10/10/10
Close Grip Floor Press - 10/10/10
С дъмбели:
Hammer Curl - 10/8/6
Tricep Extension - 10/10/10
+ 30 минути на велоергометъра.

Днес
С щанга (16кг):
Floor Press - 15/12/10
Side Bend - 10/10/10 (на всяка страна)
Shrug - 15/12/10
The Front Squat - 10/10/10
Good Morning - 15/12/10
Close Grip Floor Press - 10/10/10
Squat and Press - 10/10/10
Glute Bridge - 15/12/10

# 569
Яки, Спринкълс, благодаря. Мислех че има още по ново, ни може би съм се объркала

Общи условия

Активация на акаунт