Тренировки в домашни условия - 113

• 51 476
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
След пет дни почивка, изпълнени с много ходене, здраво хапване и пийване, но и без качен нито грам (ееех, Италия!), днес отчетох ден 34 от Епик 3 на Карълайн - тренировка за цяло тяло в пирамиди. Много съм доволна, успях да я направя с 2 х 7.5 кг (тя ползва 2 х 10), като само за раменните преси в началото свалих на 2 х 6.250 (слабо място са ми раменете).
Ще прескоча един ден - високоинтензивното кардио и от продължавам със силовите, като ще добавям по 15-20 минути крос тренажор накрая. Евентуално в неделя може да направя една табата.

# 541
Днес дупе -45 Мин.

# 542
Отчитам гръб и трицепс, не мога да си вдигна ръцете за да си сваля бюстието. Grinning
Утре крака и понеже завършвам мезо едно, ми се полага седмица активна почивка....мисля да сложа една ваксина и да се изгубя нейде из балкана.
И на мен ми е интересно, кое отключва ИР, хипо, хипер функция при хора, които се знае, че са спортисти, нямат наднормено тегло, видимо зрави са...

# 543
  • София
Привет и от мен Simple Smile включвам се и аз с моите тренировки в домашни условия. Повече от година и половина тренирам с канала на Fitness Blender по 3-4 пъти на седмица. Предимно интензивни кардио тренировки от Fat burning видеата за около 40мин. За тези, които се интересуват ето канала: https://www.youtube.com/c/fitnessblender.

# 544
Привет отново, момичета Kissing Heart
Нещо затихна темата тези дни май?
Аз минавам, за да се изфукам, че днес се справих страхотно с тренировката за крака ден 37 от Епик 3 Grinning
Беше доста натоварваща, безброй напади и клекове, но я направих като едното нищо с 2 по 12 кг (Карълайн ползваше 15), без да спирам за допълнителни секунди въздух. Че и си добавих по едно упражнение за задно бедро и за прасци, че нещо ги усетих ненапълно натоварени.
Всичко това ми подейства отлично на самочувствието след вчерашната за гърди и трицепс, където се наложи да модифицирам 2 упражнения, защото толкова много лицеви опори в различни вариации просто не са ми по силите. На всичко отгоре и като тежести там съм зле. Каролинка прави преси с 2 по 17.5, аз с 2 по 10 и направо изнемогвам. Трицепси с 9-ки също ми е в сферата на ненаучната фантастика. Не тренирам от вчера, но горната част продължава да ми е постоянен проблем....Та малко се бях сдухала вчера и днешната суперуспешна тренировка ми повдигна духа.
Утре се падат гръб и бицепс и може би пак ще има модификации, особено при гърба. Няма проблем - имам си машина с горен и долен скрипец, та възможностите ми са доста.

Пак се олях с писане...
Последно - момичетата, които тренират със Сидни - какво мислите за първите тренировки от Pump?

# 545
Бравооо Ветрена !💪
И аз се присъединявам към въпроса за пъмпа,на мен първите тренировки ми се сториха ок ,но още съм на Стронг .
Днес ми се пада почивка която щях да пропусна ,но нещо не съм добре ...гърлото ми се подува като спя и се давя насън ,направих 25 Мин спининг да се поизпотя.

# 546
Днес на ход бяха ръцете, и направих ето това ръце и abs, 30мин, https://www.youtube.com/watch?v=n6_DF52cGiI&t=23s
Vetrena, ти си машнка, помня снимките ти Hug

За ИР мое мнение, всички, които отключиха диабет край мен или почти успяха, т.е вдигнаха захарта и я поддържахам високо близо до границите на диабета, та всички си го докараха от голям стрес. Слава Богу, като премахнаха причината и захарта влезе в норми, /разбира се като изключим отключилите диабет тип А 1/

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 11:47 от !Diva!

# 547
Vetrena, браво, страхотна си!
За работните тежести не е важно кой с колко, важното е да е Подходящо.

НоуФрейм, плашещо звучиш. На лекар ходи ли?

Ние сме с Ковид, децата са позитивни.
Аз съм болна със сигурност, за тренировки не мога и да си помисля.
Чакам резултат от PCR теста. Ваксинирана съм, за протокола, с Файзер.

Хоризонтирала съм се, и си чета Хосейни "И планините ехтяха".
Ще направя малко ийн йога днес, и това ще е.

# 548
Дез пиши как го караш с ваксината ...оправяй се бързо.
Малко плашещо прозвуча ,но всъщност от възпалената лигавица ,започвам да хъркам ,когато съм по гръб ,иначе нищо ми няма като цяло....тъпото е ,че ми отне много време и усилия да свикна да спя по гръб  хахах 🤣

# 549
Дез, ти не го ли кара миналата година?

Бързо оздравяване на всички!

Вчера правих Каролинката крака със собствена тежест.

# 550
  • 1st floor
Нищо не отчитам, освен Ковид. Направо ми писна. От детето не се заразихме, но ММ го прихвана от колега и от днес и аз с 37.3 и много лека суха кашлица. Хоум офис съм от вчера, работя си, не ми е зле. Мисля да го карам без антибиотик и тестове...

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 14:05 от НеПоКоРнА

# 551
  • Там където
Дез и Непо, абе вие не боледувахте ли миналата година пак от Ковид? Какво става с вас? Дано бързо да се оправите без последствия, дечурлигата и те.
НФБ, ама ако се задушаваш защо лежиш по гръб? То е протовопоказно... Да не е някоя алергия - домашен прах, мухъл, климатик и т.н. Между другото много мои близки им откриха астма на стари години Simple Smile След 40 - 50 год. възраст. Пусни си едни изследвания при добър алерголог.
Аз тази седмица както си обещах на себе си, карам на волна програма с клипчета, които съм си запазила от ю тюб и  съм супер. Другата ще почна МБФА... то там гледам тренировките са по около 40-45 мин и може би няма да ги комбинирам по 2 на ден както до сега.
Бързо оздравябане на всички - болни, контузени и неразположени:)

# 552
Дез, ти не го ли кара миналата година?

Миналата година бях с негативен тест, и децата здрави.
Имах възпаление на дихателните пътища, и не се учудвам, с редовно тичане над 2 часа на -5гр. Уж не беше Ковид, и веднага се подобрих с антибиотик.

Сега това чудо ще да е Делтата, със силно главоболие, сънливост, запушен нос и леко покашляне.
Не мога да работя, не ми се говори, но пък си чета.

Дойде смс-а: позитивен тест.
Да взема да си дремна.... И това ще мине.

# 553
Бързо възстановяване, момичета... Ковид е новият грип, да перифразирам и аз популярния лаф!
В този ред на мисли ме шокира защо за толкова много хора е нормално да си слагаш ежегодна ваксина за грип, но не е нормално да си сложиш бустър за Ковид.

Споделям нещо интересно, което слушах докато тренирах:

Ветрена, а защо искаш да работиш с аналогични на Карълайн тежести?

# 554
Здравейте момичета, не съм се отчитала от няколко седмици, но и моите тренировки в момента са супер мнотонни и скучни. Мога да правя само спининг без болки, кога 30 мин., кога стигам до 45, няколко пъти имах и 60 минутни, но тогава вече си усещам тежестта и не ми е комфортно. Но всеки ден карам поне. Чета ви с удоволствие и особено ми е кеф да следя тези, които правят трен. на Карълайн-любимката ми от ютюб. Нямам търпение и аз някога отново да почна тренировките й, правила съм Епик 1,2 и Епик за начинаещи и имаше голям ефект.

На ковид позитвните пожелавам бързо оздравяване, звучи ужасно наистина!! Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт