Тренировки в домашни условия - 113

• 51 477
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Нфб,мерси, че преразказа. Нямам време да гледам. От един месец нищо не правя. Изглеждам и се чувствам като желе. Disappointed надявам се до десет дена да се върна към тренировките.
Обаче с тироидния хормон да не стане като с витамините и с естрогена. Упс, не трябваше да надвишаваме определена доза, тъй като са канцерогенни.
П.п. Дез, дано има ефект терапията.
П.п. за кето диетата казват, че може да доведе до инсулинова резистентност и диабет.

# 526
При прием на ЩХ постоянно се случва да не нацелиш от първият път дозата и да оувърдоузнеш ,просто минавал в хипер за малко докато не регулираш дозата.За естрогена вече новото модерно е да не се препоръчва,заклеймен е като вреден-прогестерон до дупка 😜
Днес някакво нищо 50 Мин абс,кардио и армс,аз съм уикенд махмурлия 🥴 и ми се видя БЕЗКРАЙНО 🤣😂🤣
Чакам като малко дете на Колед първата тренировка на Пъмп,дано,дано да ми хареса !
ЕДИТ: ХАРЕСВА МИИИИ👌
https://youtu.be/VhRymR-JNjE

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 11:20 от No_frame bitch

# 527
Милички, поради липса на време направих ето това малко бижу 12 мин. за корем, отново на невероятната СелаМар програмка https://www.youtube.com/watch?v=s7Qg_FZGYK4
Ще ви чета дочера Heart Eyes

# 528
  • София
Здравейте! Аз не се отчитам, щото с тази Джилиън съм страшно демоде. (и рима направих Simple Smile). Обаче с нея се чувствам най-добре. Минах 30 day shred, Ripped in 30 и от днес подхванах Body revolution. Добавям и по малко йога - сутрин 10 -15  мин от APY Kurt Johnsen  и събота и неделя от класовете. Тази седмица ще се опитам да тренирам и сутрин и вечер.

G&B, екстра си си.

# 529
Home raider, благодаря, че ме подсети за Боди Революшъна! Все й се каня последните година- две и все я отлагам за по- натам, чак до забрава стигна. Simple Smile
Отскоро започнах отново PUSH на Румяна. За след нея съм планирала някои неща от новите календари/ предизвикателства на Блендърите и след това ще завъртя и БР. Тренировъчният план е натъкмен таман до лятната ваканция.Grinning

ПП. Хич не ми пречи да съм "демоде". Не че ми и пука де. Grinning

# 530
  • Там където
Привет в понеделник! На мен ми остана само една тренировка от MBF и съм готова. Да си призная може и да не я правя, че ми е най-неприятната - някакъв АМРАП, който не ми харесва Simple Smile Тази седмица мисля да карам волна програма от ю тюб, защото и МЦ чакам до неделя и после ще захвана MBFА.
Покрай постовете тук за ИР и хормони- на мен ми е странно човек, който следва добра диета и спортува да има такъв проблем.  Обикновено проблемите с инсулин, щитовидна жлеза и естроген/прогестерон са за хора със заседнал начин на живот и лошо хранене.
В същото време си мисля, че усилено трениране вдига кортизола и инсулина (това си е напълно доказано) и може би влияе негативно. Това може би е причината много хора наисстина да пълнеят при усилено спортуване, а не да свалят. В тази връзка - все не мога да се настроя за 30-40 мин двуразови тренировки сутрин и вечер. Мисля, че ще ми влияе по-добре от дълга 1-1.5 ч. тренировка всеки ден.

# 531
Помня, че в темата за ИР четох, че много спортисти са с ИР, но не пишеше защо. Заради храненето намекваха,  но сигурно има връзка и с тренировките. А Отъм каза, че си прави монотонното кардио и после тежестите. Явно като двуразова тренировка, но от това натоварване ще влоши хипото още повече. Ама при нея няма как, защото й е професия.
А и ХИИТ-ът хич не е за хипо и май и за ИР не е добре.
За хормоните аз също съм на мнение, че трябва да се пробват първо други неща, ако стойностите не са много зле.
Прогестеронът ми е тъмна Индия. Няма ли как да се вдигне без добавка?

Днес съм планувала пак Каролин без тежести.

# 532
Не пиша, защото ставам вече смешна и на кокошките с постоянната смяна на програми ... Не можах да се спогодя с Румяна - проблемът си беше изцяло в моя предавател, не знам какво искам вече от програмите ...
Миналата седмица подхванах 645 - засега ми харесва. Всяка тренировка е около 45 минути, 6 пъти на седмица (аз вероятно ще правя по 5). Разгряването е около 10 минути, което ми харесва; в сряда има ден за мобилност. Програмата е хубава. Ако съм постоянна, ще я приключа към края на януари. Тогава ще трябва да започна да тренирам за маратон. Записах се за един на 1 май. Предпочитам есенните, но следващото лято пак ще е с много пътувания (живот и здраве) и ще е трудно да спазвам тренировъчен режим за маратон.

# 533
  • here, there, everywhere
Спринки, дай повече информация за тази програма? И линк може, ако имаш.

# 534
Nuclear, не съм срещала програмата във ВК  - вероятно по-късно ще се появи и там. Аз я гледам на Beachbody. Така и не разбрах как мога да ги свалям от тяхната платформа, иначе бих ги споделила.

Ето примерно видео: https://youtu.be/e8jajDwZP_c
Ето и рекламното видео: https://youtu.be/UvEU8AHd5ew
В YouTube има доста reviews, но честно казано не съм ги гледала. Дотук мога да кажа, че седмица 1 беше доста добра - няма безумно бързане, даже на моменти ми се струва бавна, но съм сигурна, че това ще се промени.  Обяснява добре, дава добри насоки и корекции. Стандартните тренировки са около 45 минути, но както казах има около 10 минути загряване в началото. Има бонусни тренировки, които не съм пробвала. Има и програма 630, но даже не съм я погледнала.
Ето  календар: Ето и tracker sheets за първата фаза, които дават идея за програмата:

# 535
  • here, there, everywhere
Благодаря, изглежда много добре. Напомня ми на някоя друга програма, но не се сещам коя точно. Това е позитивен коментар:).

# 536
Sprinkles, не само ти си непостоянна. За последните близо две години нито една програма (почти) не съм преполовявала. Скачам на нещо, въртя около него, зарязвам, връщам се... Доста нетипично за мен като цяло. Дадох си почивка, успокоих се, кротнах се, излекувах някои болежки и ей ме нА сега с планове до средата на 2022. Grinning Ако половината от тях се осъществят- би било идеално просто. Sunglasses

# 537
И аз съм на същия хал като Звездичка. Вече дори не изпитвам вина, че не тренирам, приела съм го. Изкарах един лек вирус за два дни. Малкият прави годинка в събота и след празненствата ще започвам сериозно.

# 538
Като прочетох последната страницата от темата и почувствах, че ми липсва доста информация. Стана ми интересно, защото съм с хипо функция от много години. Доколкото подразбрах от последните страници, многото тренировки влошават хипо функцията или определен тип тренировки? Къде мога да прочета повече информация?

И аз съм от временно почиващите, като ми свърши цикъла продължавам с Пилатес.

И аз този уикенд имам рожденничка, става на цели 10 и ме чака планиране на парти 🎊.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:45 от Calli

# 539
  • 1st floor
Отчитам ден 10 от Strong 2. За втори път. Нещо се обърках до къде съм стигнала...

Общи условия

Активация на акаунт