Тренировки в домашни условия - 113

• 51 487
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Дез, удивително момиче, поздравления ❤ Страхотна форма и баланс!

Аз не тренирам трети ден вече, но за сметка на това преяждам с южноиталианска кухня , добре полята с кадифеното местно примитиво 🤩
Вдъхновяващо ми действат такива кратки забежки от подреденото режимно ежедневие. Поддържат мотивацията, даряват прекрасно разнообразие и ме карат да се чувствам истински жива ❤

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 11:29 от Vetrena

# 511
Привет спортяги,

Много Ви се радвам и на мотивацията, и на елегантните, стегнати и фит тела, и на ведрата кондиция Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За днес отново с новата ми любимка позагрях дупЕто и краката с ето това https://www.youtube.com/watch?v=2ANCy1KlLj4

Малко затегнах режима, че имах нужда. Виждам някакви първи резултати и им се радвам като малко дете Joy

Спокойни и приятни почивни дни!

# 512
  • Бургас/Пз
Днес ден 19 новия Стронг - глутеус със скачане на въже. Аз го правих без скачането, просто добавих още едно повторение. Зор ми беше всяко упражнение по 60 секунди, но не съм спирала и съм много доволна. Добавих и 30 мин - корем и ръце - ден 18. Пак имаше кардио, което отново заместих с още едно упражнение за корем. Стремя се да поддържам пулс до 135-140, а кардиото ми го вдига и затова го избягвам Simple Smile

Утре завършвам програмата с ден 20 горна част. Това е първата програма, която успявам да направя в срок и много се кефя. Чакам да видя как ще почне Pump. В понеделник ще слагам ваксина и съм предвидила няколко дни да не тренирам, така че ще имам време да се ориентирам какви ще са първите тренировки. В случай, че нещо не са ми ок, като резервен вариант съм предвидила Епик 3 на Каролин Simple Smile
Започвам и по-сериозно мазане с антицелулитния загряващ гел на Кройтерхоф. Май досега от него съм видала най-добър ефект. Дано и сега да има.

Дези, шапка ти свалям, страхотна си.

# 513
Благодаря ви, Ветрена и Ани! Blush
Ветрена, приятен италиански излет, завидях ти!

Днес започнах изпуснатата тренировка от Стронг- Ден 5, и спрях. Не е за мен, чудех се защо правя тези неща и за какво са ми.....Събрах си мозъка и мотивацията, хванах си гирите, и си спретнах моята си тренировка за рамо и бицепс. Two Hearts

1. Военна преса с крив лост 4х15
2. Латерално повдигане 4х15
3А. Арнолд преса (качих килограмите с 2 и се зарадвах) 1х13, 2х8 с 10кг вече, ( по-силна съм след калистениката, очаквах го).
3Б Чуково сгъване 3х15
5А. Вертолет 3х15
5Б. Бицепсово сгъване ръцете отделно 3х8
7. Задно рамо 3х15

С храната е безумство. Угаждам си, кулинарствам, и безобразнича.
Ще гледам да вляза в релси без междинни хапвания, и с макроси до грам. Поне знам какво, кога и как. Въпросът е да го правя. Laughing

# 514
Дези, скорпиона ми хареса особено много, браво!  Simple Smile
Да се отчета : Мезо1 седмица 4 
1. гърди, рамене и бицепси, точно тази тренировка ми се видя най-лека от предходните 3  за същите мускулни групи, а мт е най-силна.
2.Тичах навън 45 минути
3. Това е днес - ден 19 дупе от  STRONG [BOOST], идеята я взех от Ани, и на мен ми хареса тренировката.
Следващите три тренировки са STS крака, трицепси и гръб и някакво кардио, което още не съм решила какво ще е .

# 515
Здравейте,днес почивах,но да се отчета за предишните дни.

Петък - дни 29 & 30 от Daily Cardio Challenge (Приключено) и Band It Workout (5 сета).

Събота - с лента (Loop Band):
Pull Apart - 3x10
Tricep Overhead Extension - 3x10 (на всяка страна)
Bicycle Crunches - 3x10 (на всяка страна)
Lateral Plank Walk - 3x10
Low Plank Jacks - 3x10
Pulldown - 3x10
Lying Hip Abduction - 3x10 (на всяка страна)
Lateral Lunge - 3x10 (на всяка страна)
Glute Bridge - 3x10

# 516
Привет, спортни! Simple Smile
Днес йога за таз, инверсии и малко навеждания назад.
На обяд 10км в парка на слънчице.

Искаше ми се крака да направя тази вечер, но ще се социализирам по Хелоуиски. Beers
Крака ще има чак в сряда, защото вторник е Рамо. Така ми е заковано в главата вече, че не мога друго. Joy
Всъщност утре ще може на постелка вътрешно бедро, пилатесоподобни. Има една хубава, зверска тренировка на Каролинчето Гирван.
Ще ставам в 4:30 заради шоковата вълна утре, и заради нея краката почиват. Мръннн.

# 517
  • Стара Загора
Дез, я дай да я видим тази тренировка на Каролинката. Аз си вървя по план с Дупеманията. Правя 5 тренировки на седмица като вместо тренировката кардио правя някаква друга тренировка. Миналата седмица правих кардио то от 21 ДФ, а тази направих пилатеса и да си кажа честно имах чувството, че си релаксирах от него. Мислех си, че в Дупемания има упражнения само за долна част, ноооо има и упражнения за горна част с гири, лицеви опори, планкове има. Засега съм доволна.

# 518
Да ,подайте тая тренировка насам ! За през нощта вчера отчитам 18000 крачки в една рокерска кръчма ,смятайте какъв денсър съм! 😂🤣😂
Какво е шокова вълна ?

# 519
  • Бургас/Пз
Днес направих 20тата тренировка от Стронг Буста. Да си призная това е една от малкото тренировки на Сидни, която не ми хареса. Супер разхвърляна ми дойде. Обаче и с мт, която имам, се зарадвах, че не е нещо много натоварващо.

Дез, и аз чакам да споделиш тренировката на Каролинчето Simple Smile

# 520
Днес най-накрая реших да тренирам. Избрах Ден 18 на Strong. Показвам се за малко след три месеца с десетина тренировки. Можеше и да е по-зле 😅

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 18:50 от G&B

# 521
Отъм е пуснала много интересно видео в Инстаграм. Открили са й инсулинова резистентност и хипофункция. За ИР и за сърдечно-съдовата система са й препоръчали монотонно кардио 45 мин 4 пъти в седмицата.
В другата тема бях чела, че много спортисти стават инсулиново резистентни и май наистина ще се окаже така.

Отчитам йога, Витоша два дни и Каролин за трицепс.

# 522
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Завърших миналата седмица със следните тренировки от Съмъртайм 2: 25 ден  цяло тяло, 30 кардио и корем, 33 цяло тяло, 32 ръце и корем и в събота завърших с ден 17  крака с ластици. Тогава пътувах и най- удобно ми беше да взема ластиците в куфара. След това плувах в топлия басейн, а в неделя отчитам 10 км разходка в балкана. Доволна съм от изминалата седмица, всеки ден бях физически активна.

# 523
Изгледах видеото на Отъм -както и очаквах ,била с хипо ф-я ,това беше очаквано при това цялото трениране ,почнала да пие хормон ,изписали и и прогестерон ,също съвсем очаквано и най-вероятно метформин.
Много се интересувам от тези теми напоследък и това е новото модерно в Хамериката -тъй наречените longevity doctors- следят показателите на щитовидната да са над 2/3 от референтите ,предписват прогестерон след 40 г и метформин по принцип ,счита се ,че намалява възпалението в клетките и предпазва от рак ,Алцхаймер и т.н. Даже се забави с това видео хаха 🤣

# 524
Добро утро. 🙂
Чакам пред кабинета на ортопеда.

Видеото на Каролинка е Inner and outer thigh workout with weights.

Oт вас го знам, пускано е доста пъти. На мен ми е трудно. Много е хубаво.

Какви ги е вършила Отъм? Колко е тренирала?

Общи условия

Активация на акаунт