Тренировки в домашни условия - 113

• 51 388
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, аз се отчитам с пореден ден от Съмъра

# 61
  • Бургас/Пз
Утре ли почва новата програма на Синди??

# 62
Да, казва се Strong.

# 63
Искам да работя върху корема да бъде по стегнат и също така да започна новата програма на Синди!

# 64
Здравейте! Днес да се отчета с 30 минути ballet barre cardio с Трейси Малет. Много е добра, жалко, че повечето от тренировките ѝ са платени.
Вчера тренировка с Каролин и йога след това.

Да ви попитам - колко ходите в един обичаен делничен ден и ден от уикенда? Като стъпки или като времетраене, ако не засичате стъпки.

# 65
Аз не засичам стъпки, но мога да ти кажа, че сутрин излизам в осем и половина и се връщам единадесет и половина, а някой път излизам по-късно и се връщам по-късно, но сутрешната ни разходка е около 3ч. Това е, защото имам две кучета. Следобед някъде към пет също излизам и се прибираме към седем. Средно правя по 5 часа на ден, а събота и неделя гледаме сутрин да се качим на някоя планина за около четири-пет часа или си правим дневен преход и после вечерната разходка е доста кратка за около половин до един час! Ако сме на вилата през уикенда си правим малки преходи за около два-три часа сутрин и два-три часа вечер, като се стараем поне веднъж седмично да се качим на Витоша или Стара Планина! Това за мен е доста хубав график ако си във форма и имаш време за ходене, а ако нямаш си прави по час и половина сутрин и час и половина вечер и си вземи куче, защото е страхотно!:heart: И най-хубавото е, че без да забележиш те кара да ходиш повече!:hibiscus:Animal Dog2Animal Paw Prints

# 66
Аз правя около 6000крачки. Стремя се да са поне 8000, но в делнични дни не ми се получава винаги. На вилата, когато има работа, обикалям цял ден из двора  и нагоре-надолу по етажите и пак не стават повече от 6-7 хил., а в същото време накрая съм адски изморена.
Уикендите на разходки навъртаме около 12К. На планина понякога и повече.

Отчитам ден 8 от Съмъра. Имам мускулна треска на краката.

# 67
Привет, момичета, честит да е Денят на Съединението Blush Любимият ми празник е това, но не е тук мястото за патриотични словесни изяви.

Важното е, че за голяма част от нашата симпатична компанийка тук днес е двоен празник - започва новата програма на Сидни, хихихи Grinning
Аз обаче съм в огромна чуденка - твърдо съм решила да изкарам от-до една цяла програма, но се колебая коя, тъй като от днес започва и EPIC III на Карълайн, която все повече харесвам.
Разгледах календара на EPIC III (безплатен е), смятам сега да си купя за 8$ и календара на Сидни и да помисля още малко. Вероятно ще изчакам няколко дни, ще проследя как започват и тогава ще реша.
И двете залагат на 5 тренировки седмично, като Карълайн анонсира програмата за средно напреднали към напреднали, а Сидни - за всички.
Иначе днес, след три дни почивка, смятам да направя една калистеника за цяло тяло на Карълайн със собствено тегло.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 13:20 от Vetrena

# 68
Честит празник!
За днес шести ден от Ironborn и Daily squats challenge на Darebee плюс Beginner Full Body Barbell Workout и малко каране на велоергометър Simple Smile

# 69
  • София
Аз не броя крачките, но и се движа много малко. Сега се стремя да ходя, колкото се може повече - слизам по - рано от колата и вървя до работа( около 1 км). В обедната почивка гледам да изляза  поне за малко и да се разходя. През другото време седя на стол (Disappointed Relieved). Сга докато е хубаво времето ще се пробвам максимално да се движа.

За днес отчитам 30 day  shred. От тази седмица включвам към него и йога Kurt Johnsen - APY60: 60 Day Power Yoga Home Fitness Workout - 60 дневна програма  - всеки ден по един 10 минутен бледн за събуждане и по една тренировка за всяка седмица по около 45 минути.За всеки ден има и предизвикателства за трениране, начин на живот и хранене. 
Планирам да сутрин да правя тренировка на Джилиън и  10 минутката от йогата, а след работа ще се опитам да правя йога класа поне 3 пъти  в седмицата. Предизвикателствата са неща, които са ни всеизвестни на всики, но като ги следя се надявам да ме карат да съм по-последователна и стриктна.

Ще включа инфо и за предизвикателствата, но го скривам понеже малко излиза от темата за тренировки:

Скрит текст:
От ден едно се включват следните предизвикателства:
1. Пий 3л. вода на ден.
2. Не изпивай калориите си.
3. Яж един час след като станеш и спри 3 часа преди да си легнеш. ( с това малко ще имам проблем, но ще опитам).

Предизвикателтва в кухнята:
"Детокс на килера" - идеята е, че ако имаш храната в запас - ще я ядеш. Това от което трябва да се отървеш са:
1."Бели неща"
- Бяло брашно и всичко направено от него - паста, зърнени закуски, хляб и крекери.
- Бял ориз
- Захар
2. Лоши мазнини и добри мазнини
Махнете всички растителни мазнини.Оставете зехтин и рапично олио.
3. Мононатриев глутамат - в инстантните супи, бульони и пакетирани храни. Залъгват мозъка, че те засищат, но те карат да искаш още да ядеш.
4. Low fat, Diet soda, Zero calories - трябва да се отървеш от тях, защото залъгват мозъка . Като хапнеш нещо сладко, тялото очаква да получи калории. Като не ги получи,  мозъка започва да мисли, че си гладен. По този начин вместо да губиш тегло, губиш контрол колко да ядеш.
5. Фалшивите храни - изкуствените подсладители като аспартам, захарин и сукралоза залъгват тялото да изкат повече след като ги пият или ядат. Когато тялото опита нещо ""сладко"" може да повиши кръвната захар и да не може да конролира калорийния прием.
- Запаси се със зеленчуци и плодове.

# 70
Стандартът ми за крачки в нормален ден е 12 500. Търся си повод да ги правя, ако не ми излизат. Без да броя тичането, но сега и без това не тичам.

Без кардио се чувствам ужасно.
Поне наблягам сериозно на йога и калистеника, но не ми е достатъчно.
Не искам да изляза от форма.

# 71
Сидни започва с 40мин full body. Мисля, да се захващам пак с нея. Днес телефонът ми припомни, че последната ми тренировка е била точно на 06.08... Срамота!
https://www.youtube.com/watch?v=JPKpMiCSaRg

# 72
  • БГ
Здравейте, някой върти ли обръч ? Загледах един в декатлона за 34лв. с тегло 1.7 кг. Според Вас ще има ли ефект освен за талия и за извайване на бедрата?

# 73
Здравейте, някой върти ли обръч ? Загледах един в декатлона за 34лв. с тегло 1.7 кг. Според Вас ще има ли ефект освен за талия и за извайване на бедрата?
Аз въртя обръч и мисля, че точно този би имал ефект, но не много голям!

# 74
  • Бургас/Пз
Отчитам първи ден Стронг със Сидни.
Със смесени чувства съм, но засега я почвам. Странно ми е, че твърди, че става и за начинаещи. Кръг от 3 пъти по  40 секунди за първа тренировка при начинаещи ще си е зор даже и с 2-3кг тежести.
Естествено на мен нейните 40 минути никога не са ми достатъчни и добавих още 20 минути крака с Каролин. Simple Smile

Дописвам, че одеве не можах Simple Smile
Вече трети ден имам ужасна мускулна треска след фитнеса вчера. Този път нито глутамина, нито магнезия ми помогнаха. Вмера се опитах да направя стречинг, но на третата минута се отказах. Днес бях значително по-добре по време на тренировката, но клековете и нападите ми бяха трудни и болезнени. Има ли някакво мазило за мускулна треска, освен магнезиев гел?? Тъй като е най-силна при вътрешното бедро, ми се иска таб да мажа.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 18:51 от ani_d

Общи условия

Активация на акаунт