Тренировки в домашни условия - 113

• 51 402
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
И при мен е така,милото ги разкарва  с лакът ,мажа с  загряващо и после нагревки,ама от тези силови масажи на другият ден съм още по вдървена😀

# 106
За днес - тренировка за долна част с тежести с Хедър.
https://youtu.be/7hgRJIvosvo

# 107
  • 1st floor
Ден 2 от СТронг отчитам. Не ми се видя лесна, но и трудна не  беше. С какви кг я правихте? Само супермените яко ме измъчиха накрая. Много стегнат е моят ластик...

# 108
За днес ФБ тренировка кардио + долна част на тялото. По програма трябваше да бягам, но не ми остана време. Моята френска йога инструкторка започна да ми омръзва - прекалено мудни ми идват програмите. Трета седмица е, надявах се да станат по-динамични, но явно ще я изоставя. Разгледах към какво да се насоча и погледнах Лесли ... Смразих се - не знаех, че е починала 🙁 Да почва в мир!

Calli, да му върви по вода на детето!

Ноу Фрейм, успех с масажите!

# 109
С какви кг я правихте? Само супермените яко ме измъчиха накрая. Много стегнат е моят ластик...
Две петиции и две десетки +вторият по трудност ластик
Господи.....Лесли😢....не мога да повярвам....

# 110
  • 1st floor
С какви кг я правихте? Само супермените яко ме измъчиха накрая. Много стегнат е моят ластик...
Две петиции и две десетки +вторият по трудност ластик
Господи.....Лесли😢....не мога да повярвам....
И аз така. Но предимно 2 х 5 ползвах.

# 111
Хип тръст -2*10 + ластик с гръб опрян на лежанка
Клек с повдигане на крак 2*10
Тяга на един крак 2*5( заради дясната става )

Повдигане на крак от страничен планк - единият път ластик др 5кг
Хип тръст на един крак 10кг ,гръб на лежанка
За мен беше много натоварващо ,но днес нямам мускулна треска

# 112
  • 1st floor
Хахахха, значи аз съм голяма скатавка. Grinning Ще се постарая повече.
И аз днес нямам МТ, а вчера вечерта беше започнала да ме хваща от ден 1.

# 113
Аз имах мт от ден 1. От вчера не. Но и ги правих с гири по 4кг и ластик. Нямам други в момента. Ама само румънската тяга ми беше лека с тях.

# 114
Добро утро, момичета Blush
Тази сутрин направих една тренировка за горна част на Сидни - ден 5 от STfine 3.0. Много я харесвам и съм си я записала в любими.
От понеделник ще започна да правя програма, но все още се чудя дали Сидни или Карълайн, като май повече клоня към втората - струва ми се, че планира по-подредено и предлага повече разнообразие в упражненията. А може и да е въпрос само на субективно впечатление.
За утре съм решила да е коментираният по-горе ден 2 от STRONG на Сидни. Ще видим на мен какви тежести ще ми паснат Grinning

# 115
Допивам кафето и ще правя йога за задната верига на тялото.
По- късно през деня ме чака Glutes & abs workout с Емили.

...погледнах Лесли ... Смразих се - не знаех, че е починала 🙁 Да почва в мир!

Някъде точно преди Деня на благодарността миналата година. И за мен беше огромен шок, когато разбрах.
Почти няма инфо по въпроса, но ако не се лъжа, е загинала в автомобилна катастрофа. Да почива в мир и покой, да бди над семейството си отгоре и да го закриля.

# 116
И аз съм се наточила на Карълайн ,ама ще е след Стронга ,бай дъ уей има ли инфо за продължителността на Стронг?
Днес бицепс и гръб 30 Мин ,утре почивка аз така или иначе си бия шута за уикенда...сега вкарва 5 тренировки на седмица и две почивки ,което го приветствам от все сърце😀
Едитвам : + плуване и упражнение във водата 30мин

# 117
За днес девети ден от Ironborn и Daily squats challenge.Добавих и One Dumbbell Full Body Workout и 30 минути на велоергометъра Simple Smile.

# 118
И аз съм се наточила на Карълайн ,ама ще е след Стронга ,бай дъ уей има ли инфо за продължителността на Стронг?

И аз се чудя.
Беше анонсирала да си купим "своя календар на програмата", не е споменавала, че е за част от нея. Купих си го и се оказа само за септември. Едната възможност е програмата наистина да е кратка, а другата - да се купува календар за всеки месец от нея. Не зная как е процедирала с предишните си програми, това е едва вторият неин календар, който си купувам (първият пак беше за един месец, Greatest hits за август 2021).
Програмата на Карълайн е 10 седмици, календарът е наличен за целия период и е безплатен (не че има значение, сумата при Сидни е символична).

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 13:35 от Vetrena

# 119
  • Перник
Днес - тренировка за цяло тяло с ластик. По средата ми се скъса ластикът Grinning

Общи условия

Активация на акаунт