Тренировки в домашни условия - 113

• 51 456
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Дух, единствените по-нови тренировки, които аз съм срещала са на BODi платрофрмата. В YouTube има една примерна транировка, но другите не мисля че съм ги срещала на други меса. На BODi - не е програма, а отделни тренировки няколко пъти през седмицата. Аз даже не съм ги погледнала - само Витас съм гледала там.
Ето я примерната тренировка:
Скрит текст:

# 571
  • Там където
Agent, благодаря за страхотните идеи Hug Нямах представа, че съществуват такива тежести и щях да си взема от Спорт Депо обикновени - от плат, пълни с пясък. Намерих обаче подобни на последните показани от теб и си поръчах. Силиконови са, което е супер от хигиенична гледна точка.

Vetrena, къде ги намери? Никога в БГ не съм намирала такива, нито онлайн, нито в магазин... А аз здраво пазарувам (при мен с шопинга е по-зле и от яденето Simple SmileSimple SmileSimple Smile)  Може ли линк към тези тежести?

# 572
Vetrena, къде ги намери? Никога в БГ не съм намирала такива, нито онлайн, нито в магазин... А аз здраво пазарувам (при мен с шопинга е по-зле и от яденето Simple SmileSimple SmileSimple Smile)  Може ли линк към тези тежести?

В сайта на Станимир Михов ги открих Blush
Не са точно като показаните от Агент (които май са вариативни). Тези са само 2 по 0.450 кг, но засега са най-доброто, което открих тук, и ще ми вършат добра работа.
За шопинга напълно те разбирам. Добре, че в офиса имам стая за фитнес, за да си събирам там колекцията Grinning
Миналата седмица си купих и плъзгащи се дискове, че си нямах, горката аз Cry

# 573
За вчера отчитам изморителен преход ,днес размених краката със следващата тренировка -по-лека ,ръце кардио и преса.

# 574
Здравейте Simple Smile
Отчитам първи ден от Low impact 2 на FB:
https://www.fitnessblender.com/videos/35-minute-pilates-workout- … e-pilates-workout

И съм в търсене на подходящ спортен сутиен за кърмене, така че ако имате опит ще се радвам да споделите Simple Smile

# 575
Здравейте!

За вчера отчитам с дъмбели:

6.5кг
Alternating Front Raise - 3х10 (На всяка страна)
Side Raise - 3х10
Shoulder Press - 3х10
Pullover - 3х10

9кг
Side Bend - 3х10 (На всяка страна)
Russian Twist - 3х10 (На всяка страна)
Glute Bridge - 3х10
Side Lunge - 3х10 (На всяка страна)
Calf Raise - 3х10
Swing - 3х10

+20 минути на велоергометъра

Днес с щанга :

14 кг
Reverse Curl - 3x10
Bicep Curl - 3x10
Front Raise - 3x10
Shoulder Press - 3x10

10 кг
Pullover - 3x10
Overhead Squat - 3x10
Kickback - 3x10

18 кг
Row - 3x10
Torso Rotation - 3x10 (На всяка страна)
Deadlift - 3x10
Curtsy Lunge - 3x10 (На всяка страна)
Hip Thrust - 3x10

# 576
  • Някъде по Дунава
Здравейте. За разлика от предишната динамична седмица, тази успях да тренирам само три пъти, но с МЦ не се чувствах ок. Отчитам Съмъртайм 2 ден 36 цяло тяло, 37 корем + Хийт, 38 горна част + Хийт. Вчера разходка до една пещера и скален манастир (добре че имаше доста стълби да се изкачват и малко да компенсирам пропуснатата тренировка за крака).

# 577
Отчитам мързел и леко главоболие.
И черпя виртуално за 46ти РД. 🎂🍻 😀
Нямам ни обоняние, ни вкус, децата и те.
Вчера разтегнах леко, но днес само си дишам дълбоко.
Сатурацията и пулсът ми са идеални. 😊

Непо, как си? Бързо оздравяване! 🌹

# 578
Дез, честита да си.Flowers Bouquet Много здраве за всички ви!

# 579
  • 1st floor
Дез, честита да си! Hug

Добре съм. Един ден бях зле (38.5 и жестоки болки първо в главата, после в кръста). От вчера съм съвсем леко болнава. Леко задушени нос и лека кашлица, 37.1 за няколко часа. Дано да е и това само. Имам сила, но ще се въздържа за сега от тренировки. По цял ден се премятаме по дивана с ММ и мисля, че ако ми се наложи още една карантина, ще го сменям (ММ, не дивана).

# 580
  • Бургас/Пз
Дез, честита да си! Много здрава и истински щастлива 😘😘😘

# 581
Да си жива и здрава,Дез!

Отчитам последните дни агрофитнес обръщане на градина, Черни връх  и днес тренировка без тежести ден 39 от Епик 3.

Бързо оздравяване, момичета!

# 582
Дез, жива и здрава да си! Днес в твоя чест, защото си ми супер мотиватор ще пробвам нещо на Сидни.

# 583
Бъди здрава и безкрайно щастлива, Дез! Честит рожден ден 🤗

Два дни почивах, замислената тренировка за днес не се получи по семейни причини, но пък беше прекрасен ден.
Планът ми за идната седмица е 5 поредни тренировки от Епик 3 и почивка в събота.

# 584
Дез, да си жива и здрава! Пожелавам ти никакви болести вече да не развалят празниците и да не възпрепятстват тренировките!

Общи условия

Активация на акаунт