Тренировки в домашни условия - 113

• 51 454
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
Дез, честита да си Wink и моят син на 6.11 стана на 1 и аз черпя виртуално.
(С първата ми истинска торта, която не е бисквитена торта Joy )

# 586
  • Някъде по Дунава
Дух, Дез честити рожденни дни!
На болните бързо оздравяване!

# 587
Дух, да е здрав и много да ви радва!

Сутринта правих една безплатна гимнастика на Active sitting. Дшане, натискане на разни точки и много леки разтягания, но добре ми подейства, защото много се бях схванала. Някой има ли впечатления от цялата им програма?

Скрит текст:
Забравих да отговоря на някой, който беше питал за хипофункцията. Смята се, че тежките и продължителни натоварвания я влошават, но все пак е индивидуално кой какво намира за тежко.

Започнах да слушам The Plant Paradox. Всички злини на земята идват от лектините Laughing Полезното, което прочетох досега, е, че от еволюционна гледна точка лятото тялото се настройва да трупа мазнини заради наличието на повече  и по-въглехидратна храна, а зимата- да ги гори заради липсата на  храна. При мен май точно така се получава.

# 588
  • Там където
Дез, ЧРД! Жива и здрава, все така готина, атлетична и мобилна Simple Smile
Дух, да е жив и здрав малчо и да слушка. Супер сладка торта ...
Непо, оздравявай бързо и дано си добре като отмине, че повечето оплаквания са след прекаран вирус, не по-време на боледуването.
От вчера съм с МЦ и не правя нищо. Може би от сряда/четвъртък.
Лека и успешна седмица на всички!

# 589
Дез -Ден -Ден ! ❤️
Днес измъчени крака с прекъсвания ,последните за тази програма ,обаче ,имам още две тренировки и стартирам Пъмпа.

# 590
ЧРД на Дез и на малкият сладък синеочко на Дух! Здрави и борбени да са и двамата!

Не са точно като показаните от Агент (които май са вариативни). Тези са само 2 по 0.450 кг, но засега са най-доброто, което открих тук, и ще ми вършат добра работа.
...
Миналата седмица си купих и плъзгащи се дискове, че си нямах, горката аз Cry
Да, точно! Вариативните за мен са най-полезните от малките тежести!
Много обичам плъзгащите дискове, превръщат съвсем скучни и стандартни упражнения в чалъндж и забава!

# 591
Дух, да ти е жив и здрав малкия, и много да те радва! Balloon Birthday

Липсват ми тренировките, но кой знае кога ще стигна до тях.
Ковид е отвратителна, коварна гад, колкото и "леко" да го кара човек. Точно на РД в неделя вечерта, правейки Нищо, подчертавам: Нищо, ми стана зле и сатурацията ми рязко падна. Втрещих се.
Изпих 2 чаши вода и аспирин протект и се оправих, но може и съвпадение да беше. Чудехме се за линейка ли съм, не съм ли. Размина ми се.
Ако бях тренирала, щях да се самообвинявам, но аз не правих нищо, кротко си четях на дивана. Сега пък се появи кашлица. Изглеждам по-здрава, според синатора.

Не трябва да имам такава пауза между терапията за крака, не е добре. Но поне дори не ходя, и го щадя. Ще си правя физио "упражненията". Те са малки, микро движения в легнало, или седнало положение.

# 592
Днес предпоследна тренировка ХИИТ ,утре дупе и приключвам програмата.

# 593
  • София
Днес предпоследна тренировка ХИИТ ,утре дупе и приключвам програмата.

Fitnessblender?

# 594
Не фитнес блендър-Стронг на Сидни

# 595
  • София
Не фитнес блендър-Стронг на Сидни

Може ли линк- ще е добре да разнообразя Simple Smile

# 596
Dez, пази се и оздравявай!

Дух, Честит Рожден Ден на малчо! Да расте весело и щастливо дете!

Аз миналата седмица също релаксирах. Настинката вече отминава и от вчера съм пак на 645 - върнах се в началото на втора седмица. Засега програмата ми харесва. Тренирам сутрин и ми помага да знам, че ще имам 10-15 минуту разтягане, а не трябва веднага да започна да подскачам или да вдигам тежко. Довечера Витас.

# 597
Здравейте,ето моят отчет за последните няколко дни Simple Smile

Понеделник с ластици:
Bicep Curl - 3x10
Tricep Kickback - 3x10
Tricep Extension - 3x10
Shoulder Press - 3x10
Side Bend - 3x10 (на всяка страна)
Wood Chop - 3x10 (на всяка страна)
Bent Over Row - 3x10
Squat - 3x10
Donkey Kick - 3x10 (на всяка страна)
Swing - 3x10

Вторник със собствено тегло:
Crunches - 3x20
Leg Raises - 3x15
Lunges - 3x10 (на всеки крак)
Plank Jump-Ins - 3x10
Squats - 3x20
Push-Ups - 3x12
Jumping Jack - 100

Днес - ден първи от Ironheart.

# 598
Днес дупе последна тренировка от програмата ! Пускам линк ,някой ме пита вчера за програмата https://www.youtube.com/watch?v=JPKpMiCSaRg&list=PLE5lGVrS3V … 4AYBqb_Gl3em5Pkz5

# 599
  • Бургас/Пз
След 10 дни почивка най-после стартирах с Пъмп Simple Smile
Направих ден 1 - цяло тяло - 30 минути и ден 7 - горна част още 30 минути. Раздвижих се добре. Хареса ми. Засега не виждам голяма разлика с предишните две програми. Темпото е същото. Тежестите също. Ще видим как ще продължи.

Общи условия

Активация на акаунт