Тренировки в домашни условия - 113

• 51 443
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Как сте болничките?

Аз отчитам вело и Витас днес. Вчера 17К крачки и Каролин някакъв хиит.

# 601
Вчера и днес-пъмп 1и2,първата не ми хареса ,втората ми хареса ,имаше готини пулсации.Уикенда съм на почивка и понеделник продължавам.

# 602
  • 1st floor
Аз продължавам с кашлица, задна хрема и следобед 37.1 температура. Отслабнала съм 1 кг за 10 дни, въпреки редовното хранене, наливането с чай с мед и лукчетата...Точно като миналата година по това време. Тестовете тогава не доказаха Корона, но съм повече от сигурна вече, че точно това карах. Едно към едно, няма общо с друг вирус.

# 603
Здравейте!
Четвъртък и петък - ден втори и ден трети от Ironheart.
Днес - ден четвърти от Ironheart плюс Full Body Superset Workout с ластици.

# 604
  • Бургас/Пз
Размазваща 50 мин. тренировка за крака и глутеус.  https://youtu.be/LCJmdSGoca4
Вдигнах малко тежестите и съм много доволна. За пореден път се убеждавам, че добрата храна 1-1.30 преди тренировка при мен лично дава изключителено добър резултат Simple Smile Накрая добавих и 20 мин корем с Каролин и тотално се довърших. Липсваха ми много тренировките. Надявам се да успея да вляза отново в ритъма 5:2, въпреки че и на 4:3 ще съм доволна Simple Smile
Хубав уикенд на всички 💪
Аз мисля да забъркам това, дано се получи Simple Smile https://youtu.be/RX75TP7xJc8
На децата съм обещала чийзкейк и лазаня Simple Smile

# 605

Значително по-добре съм, главоболието и хремата изчезнаха, но от вчера спя като за световно. Сега пак мисля да си дремна. 😅
За тренировки ще мисля след седмица, вече ми липсват ужасно, но при мисълта за лицеви ми се доспива. 😊

Непо, дръж се. 🌹🍀

# 606
Вдигнах малко тежестите и съм много доволна. За пореден път се убеждавам, че добрата храна 1-1.30 преди тренировка при мен лично дава изключителено добър резултат Simple Smile

Все сутрин на гладно (кафе и БЦАА) тренирам аз, обаче забелязвам, че когато съм хапнала е различно... Когато тренирам през уикенда, винаги е след хранене и имам повече сила. От две седмици някъде пак се опитвам да се науча да закусвам нещо лекичко 30 минути преди трен (нямам повече време). Пробвах 2-3 варианта, като че ли смути ми е най-добре.
И за протокола - днес беше ден 44 от Епик 3 - цяло тяло в гигантски суперсерии. Идеална беше, но финишъра ми се опря сериозно и угаснах на половината Grinning За компенсация - 10 минути корем.

# 607
Привет на всички! Аз последните няколко дни отчитам много ходене (15К крачки на ден).  Вчера започнах Пилатес тренировка, но съм със схванат врат, рамене и гръб и ужасна болка във врата, и не можах да направя нито едно упражнение. Та направих една бърза 10 минутна йога за врат и рамене. Дано се оправя по-скоро, не знам настинала ли съм докато съм спала.
Хубав уикенд на всички!

# 608
  • Бургас/Пз
Ветрена, погледнах тренировката на Каролин, наистина е епична Simple Smile Вчера правих една нейна за корем 50сек/10сек. Беше 30 минути, но аз след 20 вече не издържах. Днес едва дишам. То вярно, че две седмици нищо не съм правила, но признавам, че тренировките й са уникални. Определено тренировките за корем на Сидни не могат да се сравняват.
МТ на долната част ме почна още от днес. Не ми се мисли какво ще е утре. Хем пих ударна доза магнезий, глутамин и рувексин. Представям си без тях какво щеше да е.
Днес ще е  горна част Simple Smileы

Дописвам Simple Smile Малко разбъркано го почнах Пъмп, но ще я подредя другата седмица.
Днес ден 4 https://youtu.be/R7Laz4In5FE Класическа тренировка за гръб и бицепс, хареса ми доста, въпреки че ползвах само 4,6 и 8кг Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 22:09 от ani_d

# 609
Привет!

Мога да се похваля с внимателна, но качествена тренировка за рамо и бицепс, моята си, но само по 3 серии вместо обичайните 4. Само повдигане настрани направих 4 серии.
Завърших с 350 коремни вариации и малко йога за успокояване.

Не мисля, че съм готова за кардио.
Утре ще започна деня с внимателна тренировка за краци, да видим как ще съм там.
Прави ми се тяга. Joy Любовно съзерцавах лоста, но си го оставих за после. Понеделник ми е ден за глутеус/гръб, няма защо да се обърквам излишно.

# 610
  • Бургас/Пз
Дез, много се радвам, че се чувстваш добре. Обаче бъди внимателна и се пази максимално. Кардио може да почака. Студеното и влажно време може да доведе до гадни последици особено след изкаран ковид.

# 611
  • Някъде по Дунава
Завършвам тази седмица с 5 тренировки от Съмъртайм 2: ден 43 цяло тяло, 44 дупе и корем, 45 горна част + кардио, 46 крака и корем, 47 горна част и два дни колоездене с малкия. Не е много, по 6 км, но като за раздвижване след работа става.

# 612
Дез, прекрасно е, че се възстановяваш и апетитът за тренировки е на ниво Blush Браво! Само полека Kissing Heart
Ани, да, епична е Каролинка, след толкова време с нея немите филми не само не ме дразнят, но даже започнах да ги предпочитам, защото мога да се съсредоточа върху правилното изпълнение на упражненията и собствените си усещания. Прескачам повечето от неделните HIIT тренировки - зловещи са Grinning Правя си нещо друго.

Аз вървя една седмица назад с ЕПИК 3. Утре ми се пада ден 46, който е push-up предизвикателство, т.е. лицеви опори във всякакви вариации до откат. Невъзможна работа за мен. Затова ще повторя ден 23 - глутеус и задно бедро плюс добавката по желание. В този случай тя е 20-минутка за корем.

# 613
Пуснете тази тренировка за корем на Королинката 🙏
Аз почивах събота и неделя и след малко започвам крака от Пъмпа.

# 614
  • Там където
Привет! След дълго мързелуване най-после вчера стартирах с MBFA. Тренировките са горе долу същите като стил и комбинации, само дето са по-дълги от MBF програмата. В комбинация с груповите тренировки във фитнеса може би ще я избутам до към средата на декември. Иначе видях, че Румяна е пуснала едногодишния си абонамент на половин цена и като един шопинг маниак я купих Simple Smile Simple Smile Wink Да видим дали ще правя нещо от  нея...хаххахаха
Хубав ден и успешна седмица на всички. Болните да оздравявят и да се пазят. Здравите да внимават Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 21:19 от Qaki

Общи условия

Активация на акаунт