Тренировки в домашни условия - 113

• 51 416
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, колко време след ваксината се въздържахте от тренировки?
Вчера се ваксинирах и снощи много ме болеше мястото, и все още ме боли.

# 616
Аэ се ваксинирах в събота сутринта, бременна в 33 гс, от днес 34 гс. Боля ме ръката точно 24-35 часа, беэ други симптоми. Днес ще тренирам. От вчера вечерта не ме боли и нямам никакви оплаквания.

# 617
Аз нямах оплаквания и не съм се въздържала...

# 618
  • Бургас/Пз
Аз пропуснах тренировките цяла седмица. Първата вечер ме втресе. Ръката ме боля 4 дни. Като цяло хич не се чувствах добре. За капак цикълът ми подрани с 5 дни и тотално ме довърши. Нямам идея дали е свързано с ваксината, но определено цяла седмица не бях в състояние да тренирам.
Моят съвет е докато усещаш болка в ръката да не го правиш, освен ако не е за долна част и то без никакви тежести.

Ноу фрейм, ето тези пробвах:
https://youtu.be/5i8y-_cbwgw
https://youtu.be/eAi7EAE6-cU

# 619
Тренирах на 3 ден след ваксината

# 620
Здравейте, обхванала ме е някаква апатия относно тренировките и сама на себе си се ядосвам. Опитвам се поне спининг Байка да въртя и се оглеждам за някоя програма, че без календар, който да следвам съвсем отпускам нещата. След рождения ден на детето нешо не успявам да влиза в ритъм с храната. Като цяло мисля че цялата ковид ситуация ми се отразява на живеца и желанието, което обикновено влагам в нещата. Та така, сега чакам малката хала да заспи и съм се настроила да правя нещо.

# 621
3-4 дни след ваксината не се чувствах добре, беше ми от паднало и не съм тренирала.
Аз стигнах до STS мезоцикъл 2 седмица 1....днес тичах навън 40 минути.
Веднъж седмично правя и по една тренировка за дупе със Сидни... Хора ефекта върху глутеуса е повече от страхотен, много е ефикасна Сидни за задните части специално.

# 622
Много я хвалите и аз се напънах и аз за ден 1 от пуш, ми хареса ми Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
Здравейте!
Вчера ден пети от Ironheart.
Добавих с ластична лента:

External Rotation - 3x15
Hammer Curl - 3x15 (на всяка страна)
High Plank Jack - 3x20
Leg Raise - 3x15
Pulldown - 3x15
Lunge - 3x10 (на всяка страна)
Monster Walk - 3x20
Donkey Kick - 3x10 (на всяка страна)

Днес ден шести от Ironheart.
И с щанга:

10 кг
Pullover - 3x12
Curl - 3x12
Front Raise - 3x12
Overhead Squat - 3x12

18 кг
Floor Press - 3x10
Row - 3x10
Side Bend - 3x10 (на всяка страна)
Twist - 3x10 (на всяка страна)
Shoulder Press - 3x10
Hip Thrust - 3x10
Lunge - 3x10 (на всяка страна)
Calf Raise - 3x10

# 624
Аз най-сетне се разписвам, макар и много скромно. Хедър ще пуска десетминутни тренировки в продължение на един месец. Ще гледам да правя поне по една на ден, защото, освен всичко останало, без тренировки съм станала и много зла.
Могат да се комбинират помежду си или с други (за разгрявка или за завършване). Днес - долна част с ластик.
https://youtu.be/SHJT3RAcdFY

# 625
Звездичка какво се случи с теб?

# 626
Уча за изпити и като сложиш обичайните битовизми, не остава никаква време

# 627
  • София
Дух, и аз така.
Обяснявам си го с нарушения режим на работа - три дни вкъщи, два дни в работата, където се опитвам да отметна повече неща, че от къщи е леко по-тегаво. А в работата си имам условия, но нещо не стигам до заличката.

Лошото при мен е, че този мързел трае от септември.. и вече много, много си се ядосвам.
Това как се оправяяяя? Rage
Уж на всеки час ще си вдигам гъзеца от бюрото, ще правя 20 клека, 30 маха.. поне нещо... и ниииищооо.
зироууу

Но ви се радвам на активното трениране и писане. Все да сте така трениращи!

Nona M, аз само един ден, но щерка ми си отиде на фитнес още същата вечер, поне на балет не отиде..., че тя ги съчетава и двете, понякога и в един ден.

# 628
Създайте си навик, тези, които работите на бюро, пък и другите - няколко пъти дневно нещо бързо, задъхващо, но без подскоци - до 5 мин. макс. - вдигане крака настрани, (полу) клекове, имитация на спринт, бърз планински катерач, суинг, стандинг абс...  Мнооого ефикасно е това мини кардио, забързва страхотно метаболизма. И няма време да досади Simple Smile

# 629
  • Бургас/Пз
Създайте си навик, тези, които работите на бюро, пък и другите - няколко пъти дневно нещо бързо, задъхващо, но без подскоци - до 5 мин. макс. - вдигане крака настрани, (полу) клекове, имитация на спринт, бърз планински катерач, суинг, стандинг абс...  Мнооого ефикасно е това мини кардио, забързва страхотно метаболизма. И няма време да досади Simple Smile
Със сигурност е много ефикасно и звучи супер. При мен обаче проблем е изпотяването. Нещо ужасно е, особено след ковида. Проверявах хормони, правих изследвания, щитовидна, ендокринолог, нищо, всичко ми е наред. Обаче дори едно обикновено качване по стълбите ми намокря ризата на гърба. Та ако взема да правя клекове и точно след 2 минути ще съм потна. Странното е, че пулсът ми е в норма и не се вдига така лесно, не се задъхвам. Обяснение нямам никакво....

Общи условия

Активация на акаунт