Тренировки в домашни условия - 113

• 51 398
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, наминавам да се похваля какъв огромен букет получих от любимия.
9 чифта гири - от 6 до 20 кг, хексагонални. Такава романтика, пълен разкош Grinning Даже сама си избрах размера на китките Joy
Много им се радвам! Не съм предполагала, че купчина желязо може да ми действа така.

И по темата - тази седмица приключвам ЕПИК 3. Остават ми още три тренировки. Ще мисля какво ще правя от другата седмица. Май ще е HEAT версията. Тя е с 30-минутни тренировки и смятам да ги карам по две, а в някои дни да правя тренировки за дупе от Сидни. Наистина е много добра в това отношение, както отбеляза арсен.

Ани, и аз го имам този проблем с лесното изпотяване. Не е от КОВИД, защото го карах преди година. Затова си мисля, че при мен е просто ЕГН.

# 631
При мен е по-скоро някаква апатия. Никъде не ходя освен с малкия за малко навън и в някакви тъпи магазини за хранителни стоки. Липсва ми тръпката.

За днес се отчитам с ден две от Пуш.

# 632
Аз пък не се изпотявам. Леко задъхване чувствам едва след 15 мин усилия (спортни). Ковид не съм карала, доколкото знам.
Ветрена, честит подарък. Много по-вълнуващ от куп диаманти Smiley

# 633
  • София
Дух, дано намериш скоро нещо да те разведрява.
Мен този Пуш никак не ми допадна нещо.. пирамида нагоре, пък надолу.. остана ми една платена фит30..., ама така си паднах по Сиднито, че нещо Румито не ме влече.,..,въпреки, че леко се колебая за тоя абонамент промоционален ..., но то най-вече, щото като си платя и май съм по-стриктна.. имам още време да се почудя.
Но коречът мечта ми е най-любим..

pepa57, ех този навик.., трудна работа за зодия Близнаци май.. макар и с асцендент Дева.
първи ден мажа кремче, втори ден мажа кремче, трети ден мажа кремче и вече четвъти и пети съм "какво беше това нещо "кремче"?"
тя шефката ни вдигаше преди сутрин и следобед за по 10 минути и правехме много разни упражнения, но сега като ги няма хората ги няма и упражненията.

Момичета, кофти работа с това потене, дано причината да е само в ЕГН-то.
Аз съм в другата крайност, което също не е добре..., но подскоците и навика.. ех ех.

Ветрена, много готино звучи. Далеч по-практично от цветята. Със здраве да си ги ползваш!

# 634
При мен тази година през цялата година липсва особен ентусиазъм. Някак си никоя програма не ми легна на сърце. Може би най-приятно беше времето когато правих комбинация на Шон и Амоила. В момента продължавам с 645  и ми харесва. Мисля, че тази седмица става достъпна до всички абонати на ББ, така че скоро ВК ще я качат. Препоръчвам за тези, на които са им харесали Р90Х, The Work, 4 Weeks, Liift4.

Основният проблем за мен си остава храненето. До края на годината ще премина на интервално хранене, което е най-лесният метод за мен да контролирам храненето по време на празниците.

В духа на спортните тренировки и подаръци, си мислех да подаря на ММ пътека за бягане, но той учтиво отказа. На мен ми се иска да имам, но като знам, че ще я ползвам 10 пъти в годината, не мога да оправдая мястото, което ще заема. За моя рожден ден мисля да си купя ски (пардон, децата ще ми подарят ски).

# 635
Ветрена, честито! Страхотен подарък! Heart Eyes

Тази година на мен ми е страшна. След страхотна форма през февруари дойде тежка инфекция на дихателните пътища. През юни, на спортен уикенд в планината осъзнах, че в такава пикова форма не съм била никога. Никога. Тичах по баирите редом с треньора и мъжете, лицеви правех като машина....И последния ден в планината- контузия, шипове, последвала терапия.....изпуснах всички състезания, и за капак сега Ковид.
В деня на контузията изгубих най-добрата ми приятелка и кръстница на децата ми. Контузията ми дълго не ме интересуваше изобщо. Приех я, ходех си на терапии, без драма. Състезанията са общо взето тривиални глупости и за забавление. Ако не мога да тичам, ще стоя на глава и на ръце.

На мен май никога не ми е харесвала програма освен Шон Т- Т25, и тази направена ми от инструктор, която подобрих и доизпипах по съветите на Брет, Ерин, Джеф, и други звезди, и си я следвам. С нея имам резултати, и ще си работя по нея, с Карълайн за разнообразие и калистеника.
Харесвам Карълайн, но са и малки почивките, и след крака при нея не мога да ходя 3 дни, а не това е целта на упражнението.

В понеделник заспах без време, и пропуснах тренировката за крака, но я направих вчера. Вярно, с по-леки тежести,  да не се изсилвам изведнъж, за да не проспя след нея остатъка от седмицата. Joy

1. Гоблет клек 12кг 4х20
2. Тяга 25кг 4х15
3. Сумо клек 2х8кг 4х20
4. Абдукция с ластик 4х30
5. Отпад с гира 1х8кг 3х15
6. Тяга на 1 крак 2х8кг 2х15
Рязко ми секна силата накрая, исках да направя БГ клек поне с 2х5кг, но приключих. Събрах се в 1 час, и направих още час йога, идеално ми дойде. После едва слязох по стъпалата въпреки Глутамина.

Ще започна деня с йога след малко, с фокус навеждания назад. Довечера, ако не заспя по никое време ще направя гръб, задно рамо, и трицепс. Може и да опитам кардио с Шон, ще видя как ще се чувствам.
Кардиото му за корем е феноменално. Не знам по-добро. И плиометрия има, след вчерашната тренировка ще е идеално за кръвообращението в мускулите из възстановяването.

Успешен ден на всички! Hands Muscle

# 636
Днес гръб и бицепс май номер 3 от пъмпа ,нормална тренировка ,клони към лесна....засега съм доволна от сравнително по ниското ниво ,защото нещо не се чувствам баш добре...

# 637
  • Перник
Здравейте, момичета Simple Smile
Отдавна не съм писала, но няма и кой знае какво.
В последния хоумофисен период и мен ме помързяваше да тренирам - а да стана, айде още 5 мин. да поспя, после стават детето и ММ, да ги обгрижа, да приготвя и сервирам закуска...ми, то ми се отще.
Върнах си половината от загубените покрай ковид 3 кг. Не държа да си връщам останалите Grin

Ветрена, завидях ти за "букета" Simple Smile Страхотен подарък! Със здраве и кеф да си го ползваш!

# 638
Здравейте, момичета! Обръщам се към вас за съвет.Аз съм човек, който не е тринирал никога с изключение на 4-5 месеца фитнес преди години.С наднормено тегло съм.В момента съм на режим и вече имам постигнати резултати, но май започнах да се поразвисвам тук-там и смятам, че е крайно време да започна да тренирам в къщи.Целта ми е тонус, подпомагане на диетата и да не развися кожата по време на отслабването.
Моля ви да ми предложите някои линкове с програми, с които ще мога да се справям като за начинаещ.

# 639
Здравейте, момичета! Обръщам се към вас за съвет.Аз съм човек, който не е тринирал никога с изключение на 4-5 месеца фитнес преди години.С наднормено тегло съм.В момента съм на режим и вече имам постигнати резултати, но май започнах да се поразвисвам тук-там и смятам, че е крайно време да започна да тренирам в къщи.Целта ми е тонус, подпомагане на диетата и да не развися кожата по време на отслабването.
Моля ви да ми предложите някои линкове с програми, с които ще мога да се справям като за начинаещ.

Добре дошла, Карамел!

Погледни списъка (най-долу, преди последната снимка) в първия пост на темата, озаглавен "Препоръчано от Звезди", в скрит текст е. Ще отвориш изчерпателен списък, от който можеш да си избереш. След това е на принципа проба-грешка, дали конкретната програма ти харесва или не.

# 640
Ако никога не си тренирала и нямаш двигателна култура за вдигане на тежести ти препоръчвам програма на Клои Тинг ,после ще ти пусна линк.

линк https://chloeting.com/program/

# 641
  • Бургас/Пз
Днес работя дистанционно и на обяд реших да отида до залата. Еее, голям кеф ми беше. Тъкмо ми беше минала мт и сега наново 🤣🤣🤣

# 642
Отчитам ден три - крака от Пъмп (Пъмп и пуш различни програми ли са? Личи ми, че прогресивно затъпявам в майчин).

# 643
Karamel, добре дошла! Аз бих добавила системата на Джо Дилън - погледни на първа страница - съчетава се ходене с вдигане на леки тежести.
Други програми, които бих препоръчала, са: 3 Week Yoga Retreat, Let's Get up, Pre-Post Natal Barre Blend, 21 Day Fix Real Time. T25 мисля, че също е подходяща за начинаещи в модифицирания вариант
Скрит текст:

# 644
Момичета,кои тренировки на Шон правите?Може ли линк?

Общи условия

Активация на акаунт