Пъзели 32

• 28 044
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Мона Лиза,аз също те съветвам да не се отказваш.
Пъзела е страхотен,ще се получи прекрасна картина
Аз бих го редила с удоволствие.Става по-бавно,но крайният резултат си заслужава

# 106
  • София
mimeime, всички фолквагени на Eurographics са супер приятни за редене Simple Smile
Мона Лиза, аз пък съм на мнение, че ако не ти доставя удоволствие (ама съвсем никакво), не си заслужава времето. Изглежда трудна самата картина, бих се хванала да редя такава на някоя от по-качествените марки. И все пак, твърде лесно не бива да се отказваме - щом веднъж някой е успял да го нареди, значи и ти можеш, стига да поискаш Simple Smile

Не мога да повярвам, че го казвам, но ще пропусна промоцията на Trefl. Просто в момента нищо не си харевам. Още малко ми остана от моето предизвикателство и ще си поръчам някой ама мега лесен пъзел! Simple Smile

# 107
Показвам етапи на момата с ябълки след първия и след втория ден. Отначало сглобих всичко червено, оранжево и жълто от плодовете, после минах към самата девойка и дрехите й, които потръгнаха, когато отделих само техните парчета, за да не ме разсейват другите. Остана най-трудното за финал - листата. Бухтичка, ти докъде си?

# 108
  • София
Мона Лиза, нали знаеш - на чужд гръб и сто тояги са малко Satisfied, затова съвети не давам.
Тони, това, мисля, е подходящо, и тематично ще ти допадне. Но побързай, че едвам го намерих, навсякъде е изчерпана наличност LaughingLaughing
 https://think-in-pink.com/product/1908/djeco-pazel-ot-36-chasti- … anets-tanaka.html

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 20:15 от sali

# 109
Красотата е готова. Със сигурност ще си взема от същата серия и другите:) Благодаря на Мона Лиза💐

Ако има желаещи да го редят, да ми пишат на ЛС, ще го предам нататък:) Не е крайно труден;)
Ghibli, много хубаво се получава и малко ти е останало:)

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 21:02 от Hot SummeR

# 110
  • София, България
Зори, пиши ми на лични да се разберем къде да ти пратя това чудо на чудесата.

Съмър, ти си рекордьор. Камък ми падна от сърцето, че всички части са налице. Просто сънувах кошмари как се потиш да редиш и накрая да липсва парче.

Аз утре ще започвам една карта, нея вече ще я редя, отворихме я и изглежда нормално трудно.

# 111
И аз извадих един Heye 1000 ч и май не е лесен, но поне картинката е забавна. Така, че яваш, яваш ще го редя Simple Smile

https://www.pusselbutiken.se/pussel/heye-rudi-hu-singing-coyote-1000

# 112
  • София
Вече наредих и трите пъзела.

# 113
mimok_l, изглежда ми много труден, така ли е наистина?

# 114
  • София
mimok_l, изглежда ми много труден, така ли е наистина?

Наредих го за около 5-6 часа. Започнах го в петък вечерта и вчера вечерта го довърших.

# 115
  • София
И аз съм готова с моя. Беше истинско удоволствие! Heart Eyes
Скрит текст:
Колко е хубаво човек да има свободно време! Hug

# 116
  • София, България
Mimeime, този го гледам отдавна, изглежда много сладък.

Аз днес започнах (силно казано, отделих рамката) този пъзел на Eurographics, еми страхотен е.

https://www.ozone.bg/product/eurographics-eg60000557-eurographic … map-of-the-world/

Mimok, този пъзел с доматите май е бил дяволски направо, как се реди 100% червен пъзел?

# 117
  • София
Наистина е много готин, благодаря. Simple Smile
И твоят изглежда обещаващо и вълнуващо.
Мен ме чакат две карти - на света и Европа, но не знам кога ще ми дойде музата.
Ще редактирам след малко за да ги покажа, но сега нямам търпение да се похваля с подготовката на новия проект. Joy
Скрит текст:
Доста приятен на пипане, хубави, плътни и чисти парченца. За сглобката още не мога да кажа, но изглежда доста прилично.

# 118
Бухтичка, ти докъде си?
Ооо, Ghibli, много си напреднала! Аз съм наникъде. Ние пътувахме почивните дни и не съм редила. Бая се замислих да си взема и пъзела, но все пак не ми се рискуваше да загубя някоя част по пътя.
Та от мен само толкова, не му се вижда краят скоро:

# 119
  • Варна
Започнах.

Общи условия

Активация на акаунт