Пъзели 32

• 28 035
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Виж първия от моя пост по-горе.

# 91
В предишната тема Angel_baby88 беше показала един от тази серия нареден: линк.

Зори, много интересно изглежда новата ти придобивка. Ако нямаш нищо против, би ли споделила каква марка е комплектът пъзели и откъде го купи?

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 15:22 от Ghibli

# 92
Не се сдържах и поръчах два - единия детски тематичен за подарък и един от 1500 ч Simple Smile Wink

# 93
  • Варна
В емаг има някакви намаления на някои пъзели, но като видях цените, май нищо не е намалено. Те в озон на редовна цена са по-евтини някои.

# 94
  • София, България
Ето го нареден моя Трефл. Оказа се, като погледнах, че от 200 пъзела в любими имам само един на Трефл и той не е намален Joy

Имам обаче още един, който съм го купувала в комплект с други пъзели от групите (както и горния).

Сега започвам ето този:
https://www.ozone.bg/product/castorland-pazel-1000-el-c-104437-2 … ations-of-london/

# 95
Редила съм го, много е красив:)

# 96
  • София, България
Големият плюс да пазаруваш по 5-6 пъзела от 1 човек е, че в повечето случаи има поне по 1, който иначе никога не бих си го купила, пък се оказва интересен или поне ме разнообразява от моите си шарении.

High Speed, много харесах този от 2000 части, който казваш, че и той не е намален.

Мери Попинс, този с библиотеката е много красив нямам търпение да го покажеш нареден.

В интерес на истината мисля, че съм нещо нечестна към марката Трефл, този последният ми пъзел си беше съвсем добре, не знам защо се изказвам така негативно. Може би го сравнявам с Голд-а на Тони, а той беше 10 класи отгоре.

# 97
Голям кеф тези нестандартни части

Определено съм фен на Eurographics и Heye.

# 98
  • София, България
Малее, Съмърче, ти си герой!

Иначе и аз много обичам нестандартните и умерено нестандартните (като повечето на Master pieces), другите са ми доста по-скучни.

# 99
И аз не се сдържах, поръчах два спираловидни. За проба, такива не съм редила Simple Smile

Hot Summer, от сега си личи, че е голяма красота.

# 100
  • София, България
Значи жегна ме нещо като Съмър каза, че го е редила, така да се каже една мъждукаща червена лампичка светна.
Това нещо няма нареждане, не само че не мога да наредя рамката, но дори не мога да разпозная парчетата дали са от небето или от земята Joy

Подарявам го!

https://www.ozone.bg/product/castorland-pazel-1000-el-c-104437-2 … paign=cybermonday

Който го иска да казва!

# 101
  • София
Интересни ми станаха спираловидните и на мен, ще чакам отзиви.
Този път ще пропусна промоцията на Озон.
В момента се забавлявам с този:
Скрит текст:

Много е приятен.

# 102
Мона Лиза, не се отказвай😁 Бавно се получават даже и трудните 😉 А когато рамката не може да се нареди, почваш от друга част на пъзела:)

# 103
Мона Лиза, никакво отказване! Бавно, но славно ще го пребориш

# 104
И аз съм против отказването. Почини си малко и на свежа глава ще ти потръгне!

Общи условия

Активация на акаунт