Пъзели 32

• 28 814
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
  • София

Mimok, ще ти стискам палци на състезанието!! За коя дата се записа?

За 24.10. От 10ч. (Предното състезание бях ат 15.00ч, но не предвидих,  че като се стъмни на лампа е по-неприятно да се реди).

# 271
Мона Лиза, от немския амазон, но беше още миналата година мисля и го чаках няколко месеца.

Мимок, изобщо не съм се сетила, че ще се стъмни, аз се записах от 15, че ми е по-удобно Rolling Eyes То не знам дали ще е възможно да го сменя, но започвам да се замислям.

# 272
vox, много благодаря, че показа как изглежда твоя мини "New York".

Големи красоти показвате!

Точно бях смъкнала списъка с желани от близо 200 до "само" 99, все едно с кръв от сърцето си отписвам всеки един, а вие сега още една марка ще ме накарате да добавя.

# 273
  • гр.София
И аз съм фен на пъзелите на Master Pieses. Снощи започнах един, но нямам много време и редя бавно. Надявам се скоро да го покажа.

# 274
  • Варна
Ох, ох, ох, като луд с картечница съм! Тия групи във фейса са чудни! Тази кола, последната, я взех от тях. Сега редя Master pieces 1000 пак от тях, току-що заковах и още един! Отделно чакам два от Озон тия дни. Не ме питайте как бачкам като изоглавена по цял ден, търча да развеждам дете до училище и мероприятия и намирам време за редене. Голяма краста, братче!

# 275
  • София, България
Ох, ох, ох, като луд с картечница съм! Тия групи във фейса са чудни! Тази кола, последната, я взех от тях. Сега редя Master pieces 1000 пак от тях, току-що заковах и още един! Отделно чакам два от Озон тия дни. Не ме питайте как бачкам като изоглавена по цял ден, търча да развеждам дете до училище и мероприятия и намирам време за редене. Голяма краста, братче!

Групите наистина са страхотни, аз съм взела поне 20 пъзела от там, нямам лоша покупка, но много внимавам, гледам да са жени, с истински профили, да ги познавам, че наистина си редят пъзели и да има снимка на нареден пъзел, а да не е само кутията. Даже ми слагат пожелания в кутиите, мартенички съм намирала, пълен кеф.

# 276
  • Варна
Оооо, с твоята страст по Master pieces да не си дърпаме плитките за някой пъзел в групите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 277

Браво, HighSpeed! Намираш време за всичко, а не като мен дето се туткам и разсейвам.
Днес и аз мисля да започна един нов
https://www.ozone.bg/product/bed-and-breakfast/

# 278
  • София, България
Оооо, с твоята страст по Master pieces да не си дърпаме плитките за някой пъзел в групите Simple Smile Simple Smile Simple Smile

В интерес на истината Master pieces не са много на мода в групите, най-много се тачат Heye ми се струва, Trefl също има много и всякакви на готик тематика.

# 279
  • гр.София
А аз само трупам в любими като покажете някой хубав пъзел. Иначе с темпото, с което редя, имам за година напред купени пъзели

# 280

Браво, HighSpeed! Намираш време за всичко, а не като мен дето се туткам и разсейвам.
Днес и аз мисля да започна един нов
https://www.ozone.bg/product/bed-and-breakfast/
Ау, този bed&breakfast ми е в любими. Така му се чудих на последните намаления, но му устоях. Нямам търпение да го покажеш нареден

# 281
  • Русе
Аз не съм редила седмица и половина,но нямам никакво време Sad Радвам се на всички красоти,които показвате Gift HeartМона Лиза,На мен много ми харесва пъзела на Ravensburger със злодейките на Дисни,чакам с нетърпение да го видя нареден.

Да ви споделя и започващото промо на Озон-Три пъзела D-toys на цената на два
https://www.ozone.bg/promo_pyzeli_3_za_2/?utm_source=facebook&am … UAcCewmE-q-KtxZSA

# 282
Да ви споделя и започващото промо на Озон-Три пъзела D-toys на цената на два
https://www.ozone.bg/promo_pyzeli_3_za_2/?utm_source=facebook&am … UAcCewmE-q-KtxZSA
[/quote]

Оф, слоших 3 в кошницата и им се чудя, защото само единия го искам много, другите като добавка за запълване. То излиза към 35% намалението, което не е малко, ама трябва да се набутам с още два. Ще го мисля още някой и друг ден и после...ще скоча Simple Smile

# 283
А аз само трупам в любими като покажете някой хубав пъзел. Иначе с темпото, с което редя, имам за година напред купени пъзели
Под тези думи мога да се подпиша...

Трябва някак да се удържа и да не си купя 9+ бр. D-Toys от тази промоция.

Ето ви прекрасен вариант за който иска да реди нещо трудно:

Реших да започна един на White Mountain, за да ги видя какво представляват американските пъзели. Засега само сортирах парчетата, без да съм започнала истинското редене. Леко съм разочарована от качеството. Има едни релефни "пръски" по повърхността на някои от парчетата, на пипане са ми неприятни, а това ми разваля удоволствието от реденето. Имам 4 парчета, които не могат да се разделят. По-късно ще опитвам с макетен нож, но ситуацията не е много обнадеждаваща. Много от парчетата са мъхести по края, което е дребен недостатък, но ме дразни видът им. Какви плюсове мога да спомена - в кутията има картинка на пъзела, освен това самата кутия е по-компактна в сравнение с европейските и няма празно място вътре. Може би като го наредя ще мога да споделя повече хубави неща, но засега толкова.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 14:47 от Ghibli

# 284
Цитат на: Ghibli link=topic=1364153.ms

[img width=535 height=600
//cdn.bg-mamma.com/UFap/rNbLm.jpg[/img][/spoiler]

Виж на кутията дали не пише, че е светещ на тъмното /релефните пръски/. Аз така се ядосвах на един, а се оказа, че е точно такъв Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 15:39 от mery_poppins1

Общи условия

Активация на акаунт