Пъзели 32

• 28 838
  • 759
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте. Аз редовно ви чета, но не пиша, защото нямах какво да редя, но се радвам на хубавите пъзели, които показвате.
Аз също съм си харесала на Black sea, но ми идват малко скъпи. Цветята, които показа Мимок, е единия. Този също:
https://https://www.ozone.bg/product/black-sea-puzzles-puzzle-7-1000-pcs/
Купих си тези двата:

Досега не съм редила на Мастър пийс, но в кутията изглеждат добре парчетата, матови. Останах изненадана от размера на кутията- доста малка за 1000 парчета, снимана в сравнение с Трефл. Обаче си има плакат на картината.
Започнах папагала, че ми беше много интересен с това спирално редене. Ами какво да кажа,.. затруднява ме малко, но сглобката е хубава и  е удоволствие реденето.

# 391
  • София
Привет, иванита! Покажи ги после наредени! И благодаря за оценката на двата пъзела; този път събирам мненията на всички във файл още докато пишем в темата Simple Smile

Мона Лиза, не мога да си представя чак пък да липсвам, но беше мило Hug Освен това "тя е винаги някъде там" - дебна ви от сенките, да не изпусна някой готин пъзел като този с бабите Grinning И да си успокоявам душичката, че всичко си е нормално, просто аз само временно не редя (малко е все едно са ти откраднали нещо скъпоценно и тук, с вас, си връщам разума). По-добре съм вече, ако ММ ми беше направил вече статива, щях да почна още утре да редя. Ама на килимчето не смея, споменът за болката ще ми държи влага още доста Simple Smile

# 392
  • София
На Black sea и аз съм харесала циганското лято и цъфналите клончета, но не си и помислям да ги купувам, сложни ми се виждат. Аз затова в любими имам само 34 бройки - не защото съм толкоз скромна  Laughing, а защото гледам какво реално мога да наредя, пък и понякога ме хваща срам, изтривам, после добавям. Е, имам изцепки разни, даже купени, като един Лунен сън на Schmidt, сигурно половин година ще го редя.
иванита, спираловидния си е емоция Laughing

# 393
  • София
Днес ми се отвори възможност да си пусна отпуск и се възползвах за да наредя (тайно, че ще е изненада) един пъзел. Това е първият пъзел, с който се справих за ден. Много ми хареса - чист, плътни парченца с чудесна сглобка, красиви цветове и наистина свети в тъмното. Много е як!
От Black Sea пъзелите от август чакам този:
А, момата с ябълките ме изкушава мнооооого Anguished ... заради вас

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 23:28 от mimeime

# 394
  • София
mimeime, радвам се, че получих информация за хелоиунския пъзел. Той, заедно с другия за Хелоуин, ми стоят в любими. Бях се засилила да купувам някой от тях и да го подаря на внуците, но ме притеснява размера 53.34/38.1. Тези три см. са ми в повече за стандартна рамка за 500 парчета, а не ми се слага в по-голяма. Та мъдрувам сега, поне разбрах,че е добър.
П.П. Всъщност, ти в рамка ли ще го слагаш ( предполагам изненадата ще е за Хелоуин)?

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 23:33 от sali

# 395
  • София
Не се бяха качили всички снимки, редактирах  си горния пост.
Да, sali, наистина размерът е както го описваш. Може би ще поръчам рамка по мой размер... ама не знам от къде.

# 396
  • София
И аз допълних междувременно. Ако измислиш нещо, пиши, да открадна идеята, че и моята изненада се проваля засега с този никакъв размер. Само за 18+
Скрит текст:
пък после - размерът нямал значение Laughing

# 397
Аз в желани имам само 30, но не защото съм скромна, а защото съм претенциозна Laughing Е, има го и факта, че наистина изкупих почти всичко, което наистина исках и вече трудно се съблазнявам.

Пристигна ми градиент крипт-а  на Равенсбургер
Скрит текст:
вчера и като гледам май той ще е следващия, че ме мързи да го смъкна в склада в мазата. Иначе в момента редя винтидж чашките на Eurographics и имам доста да кажа за него, но изчаквам да го завърша, все пак да са ми пълни впечатленията.

# 398
  • гр.София
Бухтичка, чакам да кажеш какво ти е впечатлението от пъзела с чашките, защото ме "стимулира" и аз да си го взема:grinning: Много ми хареса!

# 399
  • София, България
Ето ги моите сладури или по-скоро сладурите на Мери Попинс, просто са уникални:

Едука - един от най-готините пъзели, които съм редила, наредих го за може би един час, час и малко:

Кастораланд - вдигаше се, толкова беше стегната сглобката. Беше доста труден, дори за 500 части, ако беше 1000 сигурно нямаше да мога да го наредя. Много ми хареса.

Аз в любими имам сигурно 200, ама не смятам да ги купувам всичките Joy По-скоро съм ги сложила там да ги наблюдавам по-лесно като има промоции и от тях да си избирам по-бързо кои са най-намалени и от тях, които най-много ми харесват.

Иванита, трябваше 3 пъти да се връщам да гледам марката на пъзела, това изобщо не прилича на Master pieces, които познавам, ама сигурно просто в Озон зареждат само ярките пъзели. Кутиите на тази марка са малки, така е, кат огледам май повечето американски пъзели са така, но вътре имат плакати. Предполагам, че е с цел да се пести място.

Mimeime, веднага отиде пъзела в любими, този с тиквите.

Сега бързам да наредя един Trefl с разни кексчета, че да не го нося в София.

# 400
Благодаря на Мона Лиза и Hot SummeR Heart Eyes

Голямо удоволствие ми беше. Пъзелът е много приятен за редене. Нестандартните частички улесняват реденето. Просто виждах фигурите.
Ако има желаещи да му се насладят, да ми пишат, за да предам нататък Wink

# 401
  • Варна
Сърце юнашко не трае Simple Smile Набързо откраднах време. Йоана да ми пише, ако още го иска.

# 402
  • София, България
Аз се реших и ще продам някои пъзели, които няма да редя или които са ми били скучни като онези пилета.
Ще пусна снимки довечера ако случайно някой си хареса нещо

# 403
  • Варна
Кога довечера? Я дай да заковем приблизително време, че съм в движение и да знам кога да погледна? Живо ме интересува.

# 404
  • София, България
Предполагам към 9, че да се приберем и да снимам.
Озон ако и утре не пуснат промоция ще се пукна!

Общи условия

Активация на акаунт