Пъзели 32

• 28 830
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Поглеждам и аз сайта всеки ден. Хем с надежда, хем със страх Simple Smile

Добрееее, в 21,00 съм на линия и чакам Simple Smile

# 406
  • София, България
Нали уж на 4ти изтича промоцията на d toys , аз на това се надявам.

# 407
Сърце юнашко не трае Simple Smile Набързо откраднах време. Йоана да ми пише, ако още го иска.

Писах:) В 21:00 и аз ще съм на линия:)

# 408
  • гр. София
Един страхотен пъзел Simple Smile 500 ч. Master Pieces Garden of Song. И свети в тъмното.

# 409
  • София, България
Значи ето от тук скромно 4 пъзела, повече ще имам да предложа като се прибера след една седмица в София и си разровя архивите.

Засега - 2 SunsOut, 1 Ravensburger и 1 Eurographics (от амазон го купих нов).

Картата е много трудна, нищо не се вижда от ситнеж. Пилетата не са трудни, но на мен ми бяха скучни, другите два просто прецених, че не ми харесват чак толкова, че да ги редя.  Пускам ги по 10 лева бройката.

Скрит текст:

Не са нови, но са абсолютно запазени, само сега гледам, че кутията на Ravensburger-а е натисната малко от едната страна.

После ще ги пускам по групите.

Последна редакция: нд, 03 окт 2021, 21:30 от Мона Лиза

# 410
Готова съм с чашките. 1000 парчета на Eurographics - Colorful Tea Cups

На снимката изглежда симпатично... За първи път редя Eurographics. В началото парчетата ми се сториха доста добри, хубава дебелина, приятно леко матирано покритие, по нищо не отстъпваха на Cobble Hill. Но докато си сортирах започнаха да ми правят впечатление разни неща. Например на места частите бяха прекалено тънко изрязани, включително на едно място имаше липсваща част от парчето, но да речем, че съм чела и по-лоши неща за марката и предвид, че дефектните парчета не бяха много го преглътнах.
Скрит текст:

По-неприятното за мен се оказа самото качество на картината, по-конкретно цветовете и остротата. Нямам идея дали е проблем при печата или снимката не е с добро качество, а може би и двете. На места картината беше много размазана, никаква острота. А за цветовете мога да го обясня само по фотографски, снимката е ужасно шумна. Цветовете в по-тъмните части са ужасно грозни. Даже и снимките не представят колко зле изглежда на живо, но ето две от близо все пак:
Скрит текст:

Та така, за мен Eurographics се оказаха голямо разочарование и не знам дали бих взела друг. Може би е проблем със снимката предимно и не всички са такива, но все пак трудно ще го преглътна.
Mimi_Demi, искрено съжалявам, че те подмамих и теб Pensive

# 411
  • Варна
Мона Лиза, не са точно моите картинки тези четирите. Ще чакам да видя и другите Simple Smile

Бухтичка, много красива картинка, но наистина останалото не звучи добре. Аз също се отказах от марката, въпреки че нестандартните парченца са ми голяма слабост, но оттук нататък само страхотна картинка може да ме накара да се прежаля с тях и то на цените, които държат. Иначе в Любими имам и аз един пъзел с чашки и чинийки, но моят е Кобъл и го чакам на промоция.

# 412
  • София, България
Бухтичка, страхотно ревю за пъзела! Съжалявам, че не ти е харесал, аз съм редила само един Eurographics и беше без грешка, чудесно качество, така че дай шанс на марката ако ти хареса много някоя картинка.

HighSpeed, да, не са много, много в наш стил, аз вече ги продадох де. Като се прибера в София ще снимам и останалите.

# 413
  • гр.София
Ееее, Бухтичка, няма за какво да съжаляваш:hugs: Жалко, че си се разочаровала (на картинката изглежда много добре, но подреден наистина не е много ок). Аз още не съм го започнала и май не съм редила на тази марка друг пъзел и нямам наблюдение.

# 414
  • София
Има нови пъзели на Ravensburger  в Озон.

# 415
  • гр. София
Харесах си Simple Smile Сега и намаление, ако има...Simple Smile

# 416
  • София
Остана и едно хубаво намаление да направят... Още 5 сложих в Любими
Хахаха, с Оля сме писали едновременно Grinning

# 417
  • Варна
Само един добавих аз.

# 418
  • София
Истински стоик! Моите уважения! Simple Smile

# 419
  • Бургас
И аз сложих малко в любими. Отдавна не съм поръчвала пъзели, а вече ми се реди нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт