Пъзели 32

• 28 821
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
А аз току що си поръчах 6 от едно момиче във фб. Въобще не ги бях предвидила в бюджета:)

# 421
  • Варна
Ама къде ги намирате тия във фейса?! Аз редовно следя групите ама не виждам почти нищо, което да ми хване окото. Дотук май имам три взети от тях. Да не би пък да има още групи, в които съм пропуснала да се натикам?! Аз засега следя три.

# 422
  • София, България
И аз изпуснах сега, може би за тези говори Йоана, ама достатъчно съм резервирала и ме чакат в София, не ме е много яд. То човек да не поработи малко 😁

# 423
# 424
  • Варна
Това от коя група е?

# 425
  • София, България

Не мога сега да намеря поста, но аз съм в 4 групи - Пъзели, Любители на пъзели, Puzzles Bulgaria Sales и Размяна на пъзели/ puzzle exchange.

# 426
  • Варна
Намерих я. Някак ми е убягнала едната група Simple Smile Поправих грешката.

# 427
Мм, най-сетне има от пъзелите загадка за възрастни. Обаче малко са се оляли с цените, аз ги купувах по около 20 лв. от Амазон.

# 428
Мм, най-сетне има от пъзелите загадка за възрастни. Обаче малко са се оляли с цените, аз ги купувах по около 20 лв. от Амазон.
Уфффф ...Тъкмо викам са намалили нещо от тях...а то просто разнообразили.
То и преди имаше пъзели загадки, но беше по-беден избора.

# 429
Преди имаха от детската серия, които са по 368 части и ми се струват много малко, не съм редила от тях.

# 430
  • Русе
Добро утро!
В Озон има намаление на някои пъзели на Арт пъзел.Аз ще се въздържа.
От новите на Равенсбургер си харесах,но ще чакам намаление

# 431
  • Варна
На Арт си взех 1-2 броя, но нещо не ме грабнаха. И аз ще се въздържа.

# 432
  • София, България
Само ни ги пробутват тези Арт, и аз ще се въздържа, при това лесно.
Явно няма да има промоция, докато не мине състезанието.

# 433
Рамките за пъзели също са намалени. Някой може ли да сподели впечатления от тях?

# 434
Сложих в кошницата и аз 2 на Арт, но ще изчакам до довечера и тогава ще реша дали да ги поръчам. Иначе видях и намалени от други марки, но са единични бройки.

Общи условия

Активация на акаунт