Пъзели 32

• 28 747
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
От предното намаление на Арт пъзел поръчах за проба този, на 9.99 лв. е бил
https://www.ozone.bg/product/1000-pcs-the-pub-136325/
Нямам конкретни забележки. Скоро го показвах тук.

С времето съм чела в темата отзиви, че при тази марка май е на късмет. Има хубави и лоши серии. Сигурно ще се бухна  с още една поръчка и като се разочаровам ще приключа и аз с тях:)

# 556
HighSpeed, много са красиви. Браво.

# 557
Hot SummeR, HighSpeed, а какво по-точно не ви харесва в Art Puzzle?

# 558
  • Варна
Много ми идват хлабави като захват едно към друго. Аз принципно нямам изискване да се вдига целия пъзел без да е залепен, но ако се наложи да го побутна, плъзна малко настрани, веднага започва да се разглобява.

Сега ще видя последния Арт. Тоя месец вероятно ще го наредя. Може пък да вземе да  ги реабилитира в очите ми Simple Smile

# 559
Отново има части, които няма как да се разделят(не са отрязани изобщо), много прахоляк. Качеството ми прилича и на Dtoys - картинката на места е леко напукана... Сглобката не е хубава.

# 560
  • София, България
HighSpeed, както винаги страхотни пъзели! Аз много харесах също (само в сайта де, не съм редила) и White mountain и Springbok. Струват ми се същите като Master pieces. На Springbok има една торта, гледах я по международните групи, уникална е наредена, нея непременно ще я взема като има намаление.

Мери Попинс, какво се реши да поръчаш като трети пъзел?

Аз Арт не смятам изобщо да поръчвам, както и D toys, има достатъчно евтини и хубави пъзели дори и на пълната им цена като Кастораланд и Трефл. На Арт така или иначе имах в Любими една единствена картинка и Йоана показа в линковете, че я има същата на Bluebird, та я изтрих веднага.

Аз в момента имам много работа и никакво време за редене, но пък купувам, както се разбра. Успокоявам се, че не пуша и не пия.Joy  Много оптимистично бях заявила, че до другия петък ще направя Clementoni-то на Мери Попинс и още един, определено няма да стане. Пъзелът е доста труден, от тези които ровиш, търсиш парче по парче и ги слагаш на приблизителното им място, обаче много ми харесва, даже установих, че има същите елементи като цирка от 1500 части, който гледаше Мери Попинс( явно е от същия художник). Не съм правила друг пъзел на Clementoni, но за мен си е доста добре - дебели парченца, много хубаво отрязани, хубави цветове, бих взимала пак. (Мери Попинс, наистина ти благодаря за пъзелите, страхотни са)

# 561
При моя нямаше нищо такова от описаното. Сглобката не е по-хлабава от на Едука и Степ пъзел. Няма съединени или напукани части, дори и прахоляк не е имало в количество, че да ме впечатли.
Явно наистина си е до късмет.
Обаче, като ви чета и съм на кантар дали да рискувам Rolling Eyes

# 562
  • Варна
Мона Лиза, и аз гледам тези двете марки също. В най-скоро време мисля да рискувам с по един от двете.

# 563
  • гр. София
Хм, страшно е като ти влезе муха в главата, а ако се окаже, че не е само една...Joy Спомних си, че на bluebird харесвах много един пъзел с лисици, който е 1500ч и реших само ще разгледам и резултатът е, че направих поръчка  Joy
https://www.ozone.bg/product/bluebird-1500-spirit-of-autumn/

https://www.ozone.bg/product/bluebird-1500-lustrous/

https://www.ozone.bg/product/anne-stokes-realm-of-enchantment/

За Art във фейсбук имаше много коментари. Аз имам един, който е с хлабави части, а последния който си поръчах от 500ч. Има много неизрязани до край части.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 09:11 от Olia T

# 564
Добро утро пъзеломаниаци!
Реших и аз да си почеша крастата отново. 4-5 години не бях редила. Покрай децата пак ме засърбя. Та ето моето предизвикателство за следващите няколко месеца, ако някой не ми го бутне Joy...все пак две деца на 3 год и мъж...последният е по- невнимателен.
Редя основно събота сутрин...с кафето, преди да се събудят зверовете. До тук общо три-четири часа сумарно.
Имам питане. Ако случайно реша да инвестирам пари в папка, идеи за трансфер на туй чудо? Мислех някакъв твърд картон да подпъхна и така да трансферирам, ама пак ще се размести....
Килимчето ми е заето с друг пъзел, дето отлежава 9 години вече и е у майка ми. Там не знам кога пак ще го почна. Взе ми здравето. Тогава бях безработна и редяХ. После ...почнах работа и остана на килимчето и до сега Joy

Сори за чаршафа от телефона така и не се научих да крия картинките.

# 565
  • Варна
Добра душа ми обогати колекцията. Благодаря на Mimi_Demi Simple Smile

# 566
Мона Лиза, поръчах цирка. И аз него повече харесах.
Оля, и ти си избрала пъзели с повече от 1000ч. Много са красиви, аз също се колебаех за совите.
HighSpeed, радост за душата 😊

# 567
  • гр. София
Аз харесах и с 1000ч, но повече исках Лисиците, а те са с 1500ч и те повлекаха крак Joy
Совите ще са трудни, но са хубави, а за третия пъзел-харесвам Ан Стоукс и този ми хареса, светъл и оптимистичен, другият с меча беше много мрачен.
Сега редя един контурен вълк на Sunsout, стои ми в килимчето отдавна, решена съм да го завърша, макар че вече съм на етап, когато трябва да се вглеждаш във всеки детайл и форма на парчетата.

# 568
  • София, България
Оля, много трудни ми изглеждат, браво!  Кой редиш в момента?
Аз се надявах да ми изпратят поръчката снощи, за да я получа понеделник,  но уви.

# 569
И мойта не е придвижена, ама аз късно я направих. Дали са срок за получаване 12-13 окт., имам и подарък кенче с безалкохолна кола. Предпочитам бисквитките, които изпращаха преди 😁😛. Шегувам се, предпочитам да дават някакви точки и с тях да ползваш още отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт