Пъзели 32

• 28 722
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Русе
Пишеше ограничена наличност, а сега е изчерпан. В повечето случаи ограничена наличност означава, че има една бройка.
Затвори очи, ограничи се с тези три, следват още промоции Simple Smile
Това е мъдър съвет.Flowers Hibiscus,Ще те послушам
Имам някакъв спомен за големи намаления края на този месец или началото на другия,но не знам сега като ще има състезание дали пак ще има такива намаления

# 631
Пишеше ограничена наличност, а сега е изчерпан. В повечето случаи ограничена наличност означава, че има една бройка.
Затвори очи, ограничи се с тези три, следват още промоции Simple Smile

Лесен начин да проверите колко точно са останали: Wink

Добавяте го количката и натискате "+" докато даде грешка: Simple Smile

# 632
  • София
Ха-ха, колко ли хора цъкаме сега в Озон Laughing Аз проверих два мои - имат по две бройки.

# 633
  • София
Според този тест, от три мои пъзела от Любими, които са с "ограничена наличност", са налични по две бройки.

# 634
Хихи, мислех че само аз отново цъкам в сайта, ама не съм сама Simple Smile.
Сега се питам - щО се зарових в нестандартните форми и харесах 2 кръгли, ама ще устискам (а, дано) и ще чакам намаления Simple Smile

https://www.ozone.bg/product/570-pcs-puzzle-clock-astrology/
https://www.ozone.bg/product/pazel-springbok-ot-500-chasti-winter-wonderland/

# 635
  • гр. София
Не цъкам, но този втория кръгъл ми хареса Simple Smile

# 636
  • Варна
Не цъкам, разорих се. Днес ми дойдоха двата Мастъра. Тия дни чакам още два от съфорумки. Ай стига засега. Ще чакам друга промоция.

# 637
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Angel_baby, понеделниците при мен са истинска класика - най-отвратителния ден от седмицата; а сега, с един нов американски клиент, съвсем зле стана работата (може би ще имам 40 минути да хапна и това ще ми е за деня). Така искам и аз да го ударя на топли напитки и пъзел!
И гле'й к'во нещо е БгМама-та.... във ФБ съм ти повярвала с едно наум, ама тука сме съфорумки, знаем се и е друго Grinning Като ме видите да се изявявам като такава шматка, моля ви се, казвайте ми - аз не всеки ще разпозная там, съвсем истински идиот съм Simple Smile Дословно те записвам във файлчето-тракер на мнения за марките - благодаря!
Скрит текст:
Вие не сте ме посочили, ама аз се самоназначих за мемоарист на темата Grinning

Мона Лиза... ти, лакомницеее Grinning Добре че хората от темата не пазаруваме заедно във физически магазини... Ако си направим един такъв шопинг, ще ни дават по новините като "банда полудели жени с пари овършаха столичните книжарници - наличностите на пъзели в страната са силно застрашени" Joy
Скрит текст:
Йоана, кажи му да ти даде номера на пъзела от кутията. То има име, но наистина на Клементони поне на този, който редя сега го пише само на едно малко място със супер ситни букви.

Аз днес ще завърша Клементонито, много хубав пъзел, труден, но ми достави огромно удоволствие, явно беше премерено труден. Подобен пъзел на Блубърд направо ми скъса нервите, там нещата бяха прекалени.

И аз като Тони имам днес много работа, детето си мечтае да стана пенсионерка, онзи ден ми го каза. Joy

HighSpeed, от моя скромен опит Анатолиан са много хубави пъзели. Редила съм два-три, де.

п.с. И моята поръчка ИДЕ Stuck Out Tongue Winking Eye
Реших, че тези ботуши са по-малко кичозни от другия пъзел, дето никога не го намаляват или изчезва и ги поръчах.
https://www.ozone.bg/product/ready-for-the-garden-423785/
https://www.ozone.bg/product/bluebird-1000-stonehenge/
https://www.ozone.bg/product/franz-marc-the-foxes-1913/
Последния съм го запомнила от публикация във ФБ, където му бяха направили много добро ревю и сега се... полакомих, да не се мина нещо. Joy Joy Joy

# 638
  • София, България
Mimeime, наистина е много хубав пъзела с ботушите! А другите два са леле мале, аз бих ги редила по 3-4 месеца минимум.

Мери Попинс, този втория и на мен много ми хареса, веднага отиде в Любими.

# 639
  • Варна
И в кашона ми я нямаше кока колата 😋

# 640
И в кашона ми я нямаше кока колата 😋

Що лъжат така! А!? Връщаме им тогава пъзелите Simple Smile  Wink

# 641
  • гр. София
Ще видя в моята дали ще я има. Аз трябваше днес да си получа поръчката, но очаквано куриера мина и замина твърде рано( и друг път съм имала подобни проблеми) и се надявам утре да ми я донесе след 14ч, когато ще съм се върнала от работа. Днес за съжаление не дойде отново.

# 642
  • Варна
Пак добре, че не са забравили някой пъзел да сложат вътре. Колата ще я преживея Simple Smile

# 643
  • гр.София
Днес получих трите пъзела на Art Puzzle. Имаше кенче кола без захар. Беше опаковано във фолио с мехурчета

# 644
  • София
mimeime, този Стоунхендж веднага отиде в Любими. Добре, че днес го виждам, а не вчера Grinning
Olia, наистина ти съчувствам за доставката. Патих от Спиди и беше доста изнервящо, макар че при мен проблемът не беше с куриерът Емо (знаем се вече, скоро ме пита защо не поръчвам пъзели напоследък), а със загадъчната им, невиждана и невъобразима "система"...
Моята поръчка пише, че е в куриер и се надявам утре да си я получа. Проверих я днес, като казахте, че може да ме клъцнат с лисиците, ако не съм успяла да хвана последния влак (като поръчвах вече бяха в ограничена наличност).

Общи условия

Активация на акаунт