Пъзели 32

• 28 772
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Нещо от мен:
Скрит текст:
mimeime, това не е ли част от пъзел, с четири къщички - котки?

# 181
  • София
Да, същият е. Показах го няколко поста назад, като го почвах.
Много смешно се получи "беззъбата усмивка" на котето и реших да я споделя с вас. Grinning
Това е пъзелът, купила съм го на промоция за 10,44 лв.
https://www.ozone.bg/product/anatolian-3590-pazel-anatolian-ot-5 … ti-gradski-kotki/
... и го определям като страхотен по всички параграфи, спрямо разбиранията и скромния ми опит.

# 182
Аз в състезанието не смятам да се пробвам - ако хората редят за 2 часа и нещо цял пъзел, нямам никакъв шанс. Пък ако нямам шанс, защо да се предизвиквам вместо да редя за кеф... такава ми е логиката на мен, нали си се познавам и знам как би ми се отразило да се боря с вятърна мелница Simple Smile А и след кафявата мъка, сега мисля дълго време да разпускам.
Има тръпка някак си, изживяването е много готино, поне според мен Simple Smile Въпреки че бяхме много далеч от шанс за класиране.
Случайно някой друг от Варна да желае да участваме заедно? Още се чудя аз. Накрая може да пробвам с мъжа ми, поне да видим как ще се справим.

# 183
Сега завършен. Изглеждаше ми по-лесен, отколкото беше. Снимките не ми се получиха обаче...

# 184
Айде, записах се за последната група на Пъзелмания Grin С мъжа ми мисля да пробваме, пак не мисля, че имаме шансове, но за забавлението да видим докъде ще го докараме Simple Smile От другия път вече наистина ми се иска по-сериозен съотборник.
Ghibli, браво за момата! Аз нямам напредък. На мен ми беше по-лесно да започна от ябълките, че бяха по-малко части. От момата са твърде много, твърде неразбираеми и в началото нямах къде да ги разположа, че да ги виждам всички. Но определено си чийтвам често като ми писне да се взирам. То не ми остана много от фона и вече е по-лесно. Май ще е по-добре да го завърша, после хем ще имам повече място и се надявам да потръгне тази мома най-сетне. Опитах се малко от лицето да почна, но засега нищо.

# 185
  • София, България
Бухтичка, от сърце ти пожелавам на теб и на Mimok да успеете за финала, ако ли пък не, както казваш, то си е тръпка. Пусто и аз нямам с кой да редя, мъжът ми е по-бавен от дъщеря ми, която е на 4 години Joy

Аз съвсем неочаквано си поръчах пъзел от озон. Трябваше да поръчам една книга за 16 лева и до 20 нямаше какво, та пъзел. Много гледах Трефл, нищо не ми хареса от намалените, освен едни подправки, които реших, че ще са ми скучни. В края на краищата поръчах ето този Равенсбургер да го редим с дъщеря ми.

https://www.ozone.bg/product/ravensburger-7019252-19252-pazel-10 … lite-zheni-19252/

Всъщност тези състезания после имат ли официално обявени победители? Не съм срещала съобщения в озон.
Обаче как се редят 1000 части за час-два, не ми е ясно.

# 186
Hot SummeR, тази серия на Дисни наистина изглежда трудничка.

Бухтичка, давай, самата мома според мен е по-лесна, някак цветовете ти подсказват там. Стана ми интересно, как точно чийтваш?

Аз пък покрай тази промоция на Trefl научих, че имало панорами от 500 части, което ми дойде идеално, защото за разлика от тези от 1000 части ми се побират в папката и мога да ги редя без допълнителни неудобства. Та ето едни Лофотенски острови:

# 187
  • София
Айде, записах се за последната група на Пъзелмания Grin С мъжа ми мисля да пробваме, пак не мисля, че имаме шансове, но за забавлението да видим докъде ще го докараме Simple Smile От другия път вече наистина ми се иска по-сериозен съотборник.
Ghibli, браво за момата! Аз нямам напредък. На мен ми беше по-лесно да започна от ябълките, че бяха по-малко части. От момата са твърде много, твърде неразбираеми и в началото нямах къде да ги разположа, че да ги виждам всички. Но определено си чийтвам често като ми писне да се взирам. То не ми остана много от фона и вече е по-лесно. Май ще е по-добре да го завърша, после хем ще имам повече място и се надявам да потръгне тази мома най-сетне. Опитах се малко от лицето да почна, но засега нищо.
По идея взета някъде из нета (може и от тази тема да е, не помня) съм си купила 5 най-обикновени табли, с приблизителен размер 30/40 см., които ми стигат идеално за пъзели от 1000 части. Ако малко не ми достигне, ползвам и кутията на пъзела. Много е удобно и прегледно, а като реша, че няма да редя повече ги слагам една в друга, в тях кутията и върху дъската на която редя. Така не заемат място и си чакат сортирани до следващото редене. Много е удобно и препоръчвам.
Скрит текст:

# 188
  • София
Влизам да се похваля - горд собственик съм на фиатче 297500 ВА, паркирано е във вътрешния двор на старата ми къща в Торино SatisfiedSatisfiedSatisfied Много благодаря на Тони за подаръка! Ще я повозя някой ден Laughing
Скрит текст:

# 189
  • Русе

Аз започнах подаръка от Мона Лиза Flowers Hibiscus Много благодаря,не е лесно,но усещам,че ще стане много красив.

# 190
  • София
Влизам да се похваля - горд собственик съм на фиатче 297500 ВА, паркирано е във вътрешния двор на старата ми къща в Торино SatisfiedSatisfiedSatisfied Много благодаря на Тони за подаръка! Ще я повозя някой ден Laughing
Скрит текст:
Значи, качваш ме и от Торино директно във Флоренция ме караш (че ми е мечта да гледам Микеланджеловия Давид наживо) Simple Smile

Аз да се похваля, че понеже Озон ми забавиха поръчката (2 броя Castorland), преди малко се сдобих с ето този от една книжарница в Бизнес парка в Младост
https://www.emag.bg/pyzel-schmidt-greetings-from-around-the-worl … 638/pd/DQ2HMRBBM/
И да добавя, че имат само Scmidt, но пък май повечето от техните налични ги няма в Озон (а са на цените на Озон). Този моя го взех за 32 лв, 1000 части бяха по 22-23 лв.

# 191
  • София, България
Зори, наистина е много красив и труден, успех!!!
Тони, точно щях да пиша, че в озон са пуснали по 6000 части на Кастораланд. Този новият на Шмидт е уникален.

Аз свърших картата още снощи, но бяхме на цирк и не съм започвала друг.
Ето картата:

Сега реших следващия да е на Едука. Редила съм техни само детски.
Ето този е
https://www.ozone.bg/product/1000-vintage-car-in-old-havana/

# 192
  • София
Е, аз съвсем съм оглупяла значи. Моята карта беше ето тази Simple Smile
Браво, твоята не изглежда много лесна с това синьо! Simple Smile

Една приятелка беше редила тази кола на Educa и й хареса; като картина и на мен ми допада доста. Аз обичам Educa, просто сглобката им е хлабава и сега си давам почивка; иначе редих няколко техни от големите.

Аз пък видях 3 намалени на Schmidt в Озон, по 1000 части - с нарушени опаковки, пише. Според мен не са достатъчно намалени, но все пак ако някой се интересува, да сортира пъзели на марката по цена Wink

# 193
Бухтичка, от сърце ти пожелавам на теб и на Mimok да успеете за финала, ако ли пък не, както казваш, то си е тръпка. Пусто и аз нямам с кой да редя, мъжът ми е по-бавен от дъщеря ми, която е на 4 години Joy
Sweat Smile То и аз не съм никак убедена във възможностите на моя, но ще го пробваме, благодаря Smiley
Късмет на Mimok, тя има по-добри шансове Simple Smile

Ghibli, чийтвам като гледам по снимка на нареден пъзел и се ориентирам какви парчета да търся по форма и цвят.

mimeime, това с таблите е много хубава идея, срещала съм го и преди. Аз използвам сортери, които ми вършат донякъде работа, но не се виждат всички части. Ако ми попаднат табли може да си взема и такива.

# 194
  • София
Аз ползвам кутии от пъзели с различни размери. Дъното на кутията влиза точно в капака. После ги слагам една в друга.

Общи условия

Активация на акаунт