Пъзели 32

• 28 756
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • гр. София
Ето този Simple Smile

Да, вече от озон не са толкова бързи, преди на другия ден вече е при теб, а сега може ден или повече да стои на финалната права-подготовка за спедиция.
Това с точките е добра идея Simple Smile
За пъзелите на Black sea  от тези 2, които чакам забелязах, че единия е наличен и вече може да се поръчва, а другият е все още на преордър и явно, затова ми се бави поръчката

# 571
Ето нагледно пъзел на Арт 1000 части, все едно е втора употреба...

На последната снимка се вижда невъзможни за разделяне части.

# 572
  • Варна
Тия дни пътека отъпках до Спиди...

# 573
Hot Summer, наистина изглежда ужасно Sad
Аз понеже не ползвам фейсбук и сега, като писахте, че там има много коментари за Арт влезнах и попаднах на единия, който ми харесва
Скрит текст:

При този проблема е, че няма да се побере в папката и ще трябва да му търся място за редене.

# 574
  • София, България
Нали имаше анкета и аз дадох там същото предложение,  да има точки.
Аз съм вече група Сребро, но рядко ми се случва да ми е от полза.

# 575
  • гр. София
В озон ли е била тази анкета? И аз съм Сребро, но тъпото е, че дава намаление само на ненамалени стоки, а не добавя допълнителна отстъпка.

# 576
  • София, България
В озон ли е била тази анкета? И аз съм Сребро, но тъпото е, че дава намаление само на ненамалени стоки, а не добавя допълнителна отстъпка.
Беше тук, в бг мама.
Оля, много ли е труден този вълк?

# 577
  • гр. София
Не бих казала, но не е пъзел, който се реди сам. Аз съм наредила тези части, които са очевидни и сега се реди с повече гледане. Купила съм си и други такива, и на Sunsout и на Masterpieces. Проблем ми е размерът, частите са 750, а размерът е приблизително 70 на 90см и имам проблем с разполагането.

# 578
  • Варна
От мен един бърз, съботен Master pieces. Скромен, само 500 части, бях го купила за да запълня няколко лева в друга поръчка. Пъзелчето обаче ме изненада много приятно, въпреки че кутията му е супер невзрачна. Стегната сглобка, сладурски парчета, направо сам се редеше, никаква прах. Гледам, че май са серия, ще взема да си купя и останалите. Единственото кофти беше, че няма плакат, а кутията е твърде малка за да гледаш картинката от нея.

# 579
  • гр.София
Сега поръчах 3 пъзела на Art Puzzle, малки по 500 части. Дано да извадя късмет и да са читави.

https://www.ozone.bg/product/500-pcs-moonlight-swing-kittens/
https://www.ozone.bg/product/500-pcs-orca-aurora/
https://www.ozone.bg/product/500-pcs-glacier-forest/

# 580
  • София
Аз съм много горда със себе си, от двете последни промоции не съм купила нито един пъзел  Laughing Търпеливо чакам промоции, в които да намалят повече марки, а не да избирам само от една, и продължавам да се надявам да внесат едни коледни пъзели, които съм си харесала.
HighSpeed и аз неделно наредих един Мастер, качван е, затова няма да го снимам ( едни разноцветни къщи, много свеж). Определено имах нужда от повдигане на самочувствието, защото съм захванала един от 1000, който ми взима здравето и е доникъде.

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 21:26 от sali

# 581
  • София, България
Сали, уникални са къщите, нали?
Аз чакам промоция на Master pieces, Falcon, White mountain, Springbok и ще фалирам.

# 582
  • Варна
Сали, уникални са къщите, нали?
Аз чакам промоция на Master pieces, Falcon, White mountain, Springbok и ще фалирам.

И на Гибсъните. Не ги забравяй Simple Smile

# 583
  • гр. София
Sali и ние се гордеем с теб. Мисля, че и другите ще са съгласни Simple Smile
Аз не се дърпах много, лошото обичайно е, че когато реша да се въздържа, и след време реша да си го взема, обичайно е изчерпан.

# 584
  • София
Мона Лиза, къщите са супер, ти ги беше редила, нали?  Частите хем са нестандартни, за да не е скучно, хем, може би заради картинката, не са трудни за редене. И размера ми допада - по- малък от другите, по-спретнато ми стои. Веднага загледах какво друго има  на Мастер в малки кутии.

Общи условия

Активация на акаунт