Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 583
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 065
здравейте мами, newsm03
аз съм в 3-ия месец какви иследвания ще ми правят сега? newsm78

Изследванията правиш с направление от лекарката,която ще те следи, тя знае какво да ти пусне, кръв,урина,Васерман,HIV, и за др не се сещам,ама те си знаят:) успех и леко бременеене

# 1 066
ky ky браво на теб, завиждам ти добронамерено, понеже съвсем скоро си родила да ми кажеш как стои въпроса с нощниците, дават ли ти и хавлии, за да знам да слагам ли в багажа си?

Mari PZ ти е отговорила, но и аз да кажа - нощници дават винаги когато си поискаш.За хавлии не знам, защото и аз и другото момиче в стаята си имахме и не сме питали.Успех

а анален секрет задъжителен ли е?искаха ли ви сега????????????

# 1 067
здравейте мами, newsm03
аз съм в 3-ия месец какви иследвания ще ми правят сега? newsm78

Изследванията правиш с направление от лекарката,която ще те следи, тя знае какво да ти пусне, кръв,урина,Васерман,HIV, и за др не се сещам,ама те си знаят:) успех и леко бременеене

много ти благодаря  newsm51

# 1 068
  • Асеновград
Mary_jane аз родих на 28- и аз нормално- ти в коя стая беше-аз в 12-може и да сме се засекли някъде аз също си усетих цялото раждане- защото бях без упойка- като отидох в болницата бях с 9 см и казаха че няма смисъл от упойката,и като започнаха напъните и аз си повиках- и лекарите не ми даваха да викам-ама аз без да искам-то от вътре нещо ме караше...

# 1 069
  • Пловдив
Цитат
Имам въпросителна към вас .....МИКРОБИОЛОГИЯТА И ВАГИНАЛЕН СЕКРЕТ едно и също ли е????????????????,на мен вчера ми взеха микробиология,ама пусто забравих да я питам тая жена там, че ме ядоса с нейни стари разбирания #2gunfire
хубав ден мацки
Микробиологични са изследванията на анален и вагинален секрет.  Hug

Цитат
а анален секрет задъжителен ли е?искаха ли ви сега????????????
От моя лекар знам, че изследванията на анален секрет са задължителни в Селена. Аз родих там на 27,05,2007г. и ми ги искаха.  Hug

# 1 070
На мен също ми искаха анален и вагинален секрет.

# 1 071
аз нямах анален секрет, само вагинален

# 1 072
 Wink Laughing LaughingИ на мен ми искаше Минев и анален и вагинален секрет...

# 1 073
необходимо ли ми е направление за раждане(хоспитализация) или обменна карта от наблюдаващият ми лекар за раждането в Селена.Помня, че се бе засегнало в темата по-рано,че не е необходимо,но към днешна дата...?????Ще си нося само папката с изследвания.Има ли нещо др.важно!??

# 1 074
Личната карта- задължително, обменната не е задължителна, аз раждах без такава

# 1 075
Момичета ,а д-р Кръшкова има ли частен кабинет и работи ли със эдравната каса ,ако не колко струва прегледа ?
Благодаря предвярително  bouquet

Никой нищо ли неэнае по въпроса Rolling Eyes

# 1 076
  • Пловдив
Цитат
Момичета ,а д-р Кръшкова има ли частен кабинет и работи ли със эдравната каса ,ако не колко струва прегледа ?
Благодаря предвярително

Последна редакция: сб, 22 сеп 2007, 18:52 от riri_tol

# 1 077
  • Пловдив
Цитат
Благодаря предвярително

Цитат
Re: Акушер-гинеколози - гр. Пловдив
« #99 четвъртък, 07 юни 2007, 12:16 »
   Отговори с цитат
Др. Кръшкова-тел.0888 24 89 23, работи в мед. център зад тримонциум 'Тримонциум' "

Това е от друга тема, дано да е актуална информацията и да ти свърши работа. Беше публикувано, след като стана ясно, че Кръшкова вече не е в СЕЛЕНА. Успех!

# 1 078
А эащо вече не е в Селена Rolling Eyes Когато раждах тя беше на смяна и ми направи секциото.

# 1 079
  • Пловдив
Д-р Кръшкова прима в кабинета на д-р Троянчев в МЦ Тримонциум, кабинетът не работи със ЗК. Регистратура-63 20 44. Мисля, че прегледът е 20лв.

Общи условия

Активация на акаунт