Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 576
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 080
Момичета, колко струва само записът на тонове в Селена, без мануален преглед и без ехограф,  някой знае ли?

# 1 081
Момичета, колко струва само записът на тонове в Селена, без мануален преглед и без ехограф,  някой знае ли?

Преди 2-3 месеца беше 15 лева, ама сега като има нови цени и на ражданията може и това да са вдигнали.

# 1 082
Благодаря за информацията, Орхидея   bouquet
Питах се, защото на мен ми взеха 15 лв общо за мануален преглед и за тонове. Та не знаех кое колко се таксува точно поотделно.

# 1 083
Здравейте мами, точно си запазих час за консултация тази събота, казаха че на смяна е дежурна д-р(не запомних с точност името й) Коева ли беше, Котева ли, Тотева ли, Тонева - момичета незнам.Някой имал ли е впечатленияа от нея като специалист, защото аз тук във форума това име не съм го чувала никога.Предполагам раждалите там ще се сетят от моите глупости за кое име става в-с точно  smile3521.Малко ми е притеснено,защото през седмицата няма с кой и какво да отида до Пловдив, а тогава са всички лекари дежурни,а мога в събота,когато е само 1 и то непознат за мен като име  smile3515
Сега точно ще влизаме в 9 мес и консултацията ми се иска да е качествена и да е сигурно кога ще ме повикат за раждането,а не да се размотавам по пътищата 2-3 пъти, моля някой да ме успокои,че мога да се доверя на тази женица, дано не ви се стори смешно от моя страна вс това:)

# 1 084
Коева ли беше, Котева ли, Тотева ли, Тонева - момичета незнам.

Не съм чувала такава лекарка да работи в Селена , нека да помогнат по-скорошните майчета.

# 1 085
Коева ли беше, Котева ли, Тотева ли, Тонева - момичета незнам.

Не съм чувала такава лекарка да работи в Селена , нека да помогнат по-скорошните майчета.
         МОМИЧЕТА, ДОКТОРКАТА Е Д-Р КОТЕВА!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 1 086
Аз за пръв път чувам това име,сигурно е от скоро.Дори и през седмицата да дойдеш,пак 1 лекар е дежурен,така,че е все едно.Не се притеснявай,всички са готини,мили и добри.Сигурно ще останеш доволна.Леко бременеене и късмет при раждането.

# 1 087
Аз за пръв път чувам това име,сигурно е от скоро.Дори и през седмицата да дойдеш,пак 1 лекар е дежурен,така,че е все едно.Не се притеснявай,всички са готини,мили и добри.Сигурно ще останеш доволна.Леко бременеене и късмет при раждането.
Blagodarq, vie su6to ste mnogo mili,4e sum se o6a6kala tuk v posledno vreme,ama to normalno.....

# 1 088
Galaxy_25
Ако не се лъжа Д- р Котева е млада, слаба и висока  с къдрава коса ?!
така ли е ?!
ако съм права - тази докторка до скоро работеше в спешен кабинет на ВМИ и е доста добра.
Тя има втора специалност гинекология и от скоро работи в Селена .
Дано да не се бъркам .

# 1 089
Galaxy_25
Ако не се лъжа Д- р Котева е млада, слаба и висока  с къдрава коса ?!
така ли е ?!
ако съм права - тази докторка до скоро работеше в спешен кабинет на ВМИ и е доста добра.
Тя има втора специалност гинекология и от скоро работи в Селена .
Дано да не се бъркам .
Усмивка, не съм я виждала,защото по тел си запазих часа за съботата.Аз съм от СтЗ и за 2 път ще ходим до Селена за преглед.Ох много ме успокои,ако е така и е вярно това за жената:)

# 1 090

Мисля, че  става въпрос точно за същата лекарка . Когато бях там през месец май е видях и се заговорихме защото се чудех от къде е познавам ... и тя ми каза, че скоро ще започва работа в Селена .
Не се притеснявай . В добри ръце си . Hug
Ако нещо те тревожи можеш да се уговориш и с друг лекар .

# 1 091
Galaxy_25
Заради теб се поразрових малко ...
намерих си рецептата от Селена, тогава Котева ми написа телефона си  /  на гърба на въпросната рецепта /
- значи нямам грешка - става въпрос за същата лекарка - сравних името ... ето и номера й ако те интересува
0885 / 96 99 23
Успех !

# 1 092
Galaxy_25
Заради теб се поразрових малко ...
намерих си рецептата от Селена, тогава Котева ми написа телефона си  /  на гърба на въпросната рецепта /
- значи нямам грешка - става въпрос за същата лекарка - сравних името ... ето и номера й ако те интересува
0885 / 96 99 23
Успех !
Слънчице си ти:) хиляди благодарности.

# 1 093
Мен днес ме изпиаха.Лежах малко профилактично,защото имам спонтанен аборт в тази седмица-та ето малко актуална информация.Хавлии не дават-трябва ти да си носиш,също и тоалетните принадлежности.Относно др.Кръшкова,беше там и имаше раждания-явно ако имаш уговорка с нея и искаш да родиш там е възможно.

# 1 094
Мен днес ме изпиаха.Лежах малко профилактично,защото имам спонтанен аборт в тази седмица-та ето малко актуална информация.Хавлии не дават-трябва ти да си носиш,също и тоалетните принадлежности.Относно др.Кръшкова,беше там и имаше раждания-явно ако имаш уговорка с нея и искаш да родиш там е възможно.
бЛАГОДАРЯ ЗА информацията,ще се преориентирам какво да взимам в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт