Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 107 898
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 095
Здравейте,момичета.Извинявайте,че се намесвам.Аз също съм мама като вас,но не съм раждала в Селена,а във ВМИ.Познавам д-р Котева-тя е млад и много надежден човек,много усърдна и старателна в работата си.Но за съжаление е само специализант втора-трета година във ВМИ и работи в Селена почасово,заедно с д-р Петрова.Няма специалност по акушерство и гинекология,защото току-що завърши медицина.
Предполагам,че с времето от нея ще стане отличен специалист.Но засега просто няма необходимият опит.
Затова,моля,помислете си,когато давате толкова пари за Селена,от какво точно имате нужда.
Надявам се ,че ме разбрахте правилно-опитвам се да ви насоча,да ви дам съвет.Нямам нищо против лекарката,напротив,много ми е симпатична.Но ако трябва да отида там и да плащам,бих избрала лекар с опит,напримар Топалова.

# 1 096
Здравейте,момичета.Извинявайте,че се намесвам.Аз също съм мама като вас,но не съм раждала в Селена,а във ВМИ.Познавам д-р Котева-тя е млад и много надежден човек,много усърдна и старателна в работата си.Но за съжаление е само специализант втора-трета година във ВМИ и работи в Селена почасово,заедно с д-р Петрова.Няма специалност по акушерство и гинекология,защото току-що завърши медицина.
Предполагам,че с времето от нея ще стане отличен специалист.Но засега просто няма необходимият опит.
Затова,моля,помислете си,когато давате толкова пари за Селена,от какво точно имате нужда.
Надявам се ,че ме разбрахте правилно-опитвам се да ви насоча,да ви дам съвет.Нямам нищо против лекарката,напротив,много ми е симпатична.Но ако трябва да отида там и да плащам,бих избрала лекар с опит,напримар Топалова.

А така-а-а-,вътрешният ми глас също ми повтаря,че трябва да отида днес,когато има повече избор на доктори,сега ми е адски притеснено и незнам какво да правя,а най-лошото е 4е няма кой да помоля да ме метне до Пловдив,за съжаление.Ще намерим изход и ще споделя.

# 1 097
Galaxy_25
Защо направо не се обадиш по тел. на Топалова и не се разбереш с нея за утре ?!
или за когато ти е удобно ...
Тя няма да ти откаже .

# 1 098
Galaxy_25
Защо направо не се обадиш по тел. на Топалова и не се разбереш с нея за утре ?!
или за когато ти е удобно ...
Тя няма да ти откаже .
da te pomolq za nein tel,zast v4era mi dade na d-r Koteva.
******az go namerih vsu6tnost, samo da sravnim 0888 63 63 14 - д - р Топалова ?????tova li e?
SVURZAHME SE S TOPALOVA, PREGLEDA E S NEQ ZA UTRE:))))

Последна редакция: пт, 28 сеп 2007, 09:11 от Galaxy_25

# 1 099
Др.Топалова е добър избор.макар че е доста заета .Родих секцио при нея на 21.09.Изписаха ме преди 3 дена.Мисля че се сещам за др.Котева  струва ми се доста млада.Беше само събота и неделя или нощна смяна.Ако имаш въпроси питай.

# 1 100
Др.Топалова е добър избор.макар че е доста заета .Родих секцио при нея на 21.09.Изписаха ме преди 3 дена.Мисля че се сещам за др.Котева  струва ми се доста млада.Беше само събота и неделя или нощна смяна.Ако имаш въпроси питай.
Изпратих ти ли4но съобщение да не разводнявам темата тук.4естито за бебешор4о:)

# 1 101
  • Пловдив

Аз също родих секцио при д-р Топалова   costumed050 и съм изключително доволна  newsm51!

# 1 102
Здравеите и от мен.Аз също родих в Селена и съм много доволна.Всички са много мили, а условията са супер.Аз родих с епидурална анестезия и почти не ме болеше. От др. Котева съм със страхотни впечатления.Млада е, но е много внимателна и изглежда много сериозна.Според мен можете да й се доверите.Изобщо цялате клиника е страхотна и имат невероятно отношение.Леко раждане на всички мами и целувки на бебчовците.  baby_neutral

# 1 103
  • Пловдив
Здравейте мамчета !
Предстои ми раждане и все още не съм решила къде да бъде.
Ще се радвам ако някой ми отговори на няколко въпроса.
Предварително БЛАГОДАРЯ   bouquet

- Трябва ли гинекологът, следящ бременността ми да ми даде някакво направление за раждане, в което да е упоменато къде ще раждам ? На времето даваха някакво " родоразрешение" и в него беше вписана избраната болница.

- Трябва ли предварително да заявя в  СЕЛЕНА , че ще раждам там? И колко време преди термина ?

- Бях чула че от 01.10.2007 ще има промяна на цените в клиниката. МОЛЯ, ако някой има актуална информация за цените , да сподели.

- Предварително ли се плаща някаква сума или всичко накрая ?

Ох, стига съм питала. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори.   bouquet

# 1 104
 [/size] Трябва ли гинекологът, следящ бременността ми да ми даде някакво направление за раждане, в което да е упоменато къде ще раждам ? На времето даваха някакво " родоразрешение" и в него беше вписана избраната болница. - Не трябва, поне на мен не ми дадоха преди 2 месеца като раждах.

[/size] Трябва ли предварително да заявя в  СЕЛЕНА , че ще раждам там? И колко време преди термина ? -Ами ако някой от докторите, които работят там ти следи бременността, то може с него да се разбереш, а ако друг доктор те следи може да отидеш и да се запознаеш с някой лекар, за който си чувала добри отзиви и да се разбереш с него да те изражда.

[/size] Бях чула че от 01.10.2007 ще има промяна на цените в клиниката. МОЛЯ, ако някой има актуална информация за цените , да сподели. -За това бях чела, че са със 100 лева нагоре-нормално 580, секцио 850. Но нека по -скоро родилите мами да потвърдят.

[/size] Предварително ли се плаща някаква сума или всичко накрая ? - За самото раждане всичко се плаща накрая в деня на изписването. Поне при мен беше така.

# 1 105
Да,всичко което отговаря ОРХИДЕЯ е точно.Даже може въобще да не си ходила предварително в болницата,пак ще те приемат и обърнат нужното внимание.За твое успокоение е добре да се разходиш до там,да видиш обстановката и да ти направят поне 1 преглед.Ако изчетеш писаното сама можеш да си избереш лекар/ако не познаваш никой/или някой да ти препоръча.Късмет и леко раждане Peace

# 1 106
ize=14pt] - [/size] Трябва ли гинекологът, следящ бременността ми да ми даде някакво направление за раждане, в което да е упоменато къде ще раждам ? На времето даваха някакво " родоразрешение" и в него беше вписана избраната болница.

- Трябва ли предварително да заявя в  СЕЛЕНА , че ще раждам там? И колко време преди термина ?

- Бях чула че от 01.10.2007 ще има промяна на цените в клиниката. МОЛЯ, ако някой има актуална информация за цените , да сподели.

- Предварително ли се плаща някаква сума или всичко накрая ?

Ох, стига съм питала. Много ще съм благодарна ако някой ми отговори.   bouquet

Здравей да затвърдя иаз казаното до тук.Това с направлението къде ще раждаш го няма вече.Можеш да родиш къде си пожелаеш и НИКОЙ няма право да те върне!!!(дори и в държавна болница ако си неосигурена - раждането е БЕЗПЛАТНО)
Аз родих на 10.09.Просто ме хванаха болките и отидох в СЕЛЕНА.нямах уговорка с никой от докторите , а и не исках, защото съм виждала след 12 часова смяна как изглеждат докторите  - изморени и едва гледащи и представи си тъкмо този човек се е прибрал и си е легнал и ти да го вдигнеш да идва да те изражда...
Та цените от 01.09.2007 са 580 за нормално и 850 за секцио.Плаща се накрая в деня на изписването.Дават ти едни листче и на него пише колко трябва да платиш

# 1 107
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
До всички мами раждали в Селена!Здравейте!Тъй като в скоро време ще ми предстои раждане във въпросната клиника при доктор Минев имам въпрос към раждалите там мами нормално.За сега съм решила да раждам така ако всичко до тогава е ок.Много ме е страх за тази упойка, която се слага в гръбнака при нормалното раждане, защото от  д-р. Минев разбрах че така процедират и малко съм настроена отрицателно към нея, тъй като съм чувала че крие доста опасности!Та   ако има мама раждала с такава упойка бих желала да ми даде малко повече информация, че много ме е страх!А не може ли да се използва друга упойка при нормално раждане или само такава?Предварително Ви благодаря! Simple Smile

# 1 108
Няма абсолютно никаква опасност особенно с анестиолозите, които работят там. Имаш избор да откажеш упойката и да раждаш без епидурал- никой няма да те натисне, просто си влиза в цената. Но аз те съветвам да се успокоиш и да мислиш позитивно, защото "негативното мислене е обсебващ процес"

# 1 109
  • Пловдив
ORHIDEA много ти благодаря за изчерпателния отговор.
КУ КУ - на теб също.
 Hug   bouquet
Дано всичко мине нормално.

Общи условия

Активация на акаунт