Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 588
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Асеновград
ку-ку моето раждане мина по абсолютно същият начин.Докато четях поста ти имах чувството че аз съм го писала,с единствената разлика,че ти си била с пълно разкритие,а аз с 9 см разкритие,което след 10 мин.стана пълно Crazyи аз бях без упойка по същата причина-нямаше време-и след като родих като бях в онази стая-следродилна ли как се води-подписвах документите за приемане  Partyцелувки!

# 1 051
Краси и ку-ку страхотно разждане сте имали!!!Дано и моето е такова,много ми се иска да е нормално,за упойката се колебаех,но ако има възможност ще я ползвам,Кръшков ми я препоръча.Аз утре съм на преглед,че да видим бебо що не излиза...

# 1 052
 Simple Smileаз раждах на 20.06.имаше вси4кооооооо

# 1 053
Момичета ,а д-р Кръшкова има ли частен кабинет и работи ли със эдравната каса ,ако не колко струва прегледа ?
Благодаря предвярително  bouquet

# 1 054
Здравейте,
Искам да попитам сега, когато кабинетът на Топалова е в ремонт, на кой телефон мога да си запиша час за преглед при нея, защото днес пробвах да се обадя на телефона в кабинета й, но никой не отговори.
Благодаря ви предварително.

# 1 055
  • Пловдив
Здравейте,
Искам да попитам сега, когато кабинетът на Топалова е в ремонт, на кой телефон мога да си запиша час за преглед при нея, защото днес пробвах да се обадя на телефона в кабинета й, но никой не отговори.
Благодаря ви предварително.

на GSM -a

# 1 056
кабинета на Топалова ще работи след вторник ,аз се чух с нея и така ми каза  Simple Smile

# 1 057
Дават и нощници колкото поисках и кърпи, аз лично си носех кърпи, но момичето, с което бяхме в една стая му носеха всеки ден чисти кърпи - малка за лице и голяма за тяло Peace

# 1 058
  • Пловдив
sunnybunny  не мога да ти отговоря на ЛС на въпроса, който ми зададе, понеже ти е препълнена входящата кутия и не ми позволява. Изчисти я ако искаш.  Simple Smile

# 1 059
 На 29.08. родих в Селена по нормален начин. За мен това раждане беше най - невероятното преживяване. От клиниката съм много доволна и от всички, които работят там. За там не ви трябва нищо за бебето и за вас, само тоалетни принадлежности гримове и такива неща.
 Раждах при доктор Даскалов, от когото съм изключително доволна. Аз ходих на няколко прегледа при него преди това. Смятам, че е страхотен професионалист, много грижовен към пациентите си, благодарение на опита му след това се възстанових за 2- 3 дена, не ме боляха шевовете, защото знае какви лекарства да изпише, абе просто ако някой се колебае препоръчвам да отиде при него. Той има кабинет в Медикус Алфа, а иначе изражда в Селена. Не работи със здравната каса. Прегледа е 25 лева и за видеозон още 25 общо 50 лева, но определено си струва.

# 1 060
 На раждането присъства и доктор Топалова, защото преди мен роди нейна пациентка. От нея също съм впечатлена. От всички доктори там тя прекарва най - много време в клиниката, докато аз бях там почти денонощно беше в клиниката, защото постоянно я викаха за раждания. Много е добра.
 Анестезиолозите и те са супер. Без притеснения мога да се подложа на епидуралната упойка, много е готино не усещаш болка, не боли и при слагането, след това няма и странични ефекти, нито главоболие или нещо такова.
 Трябва да ви кажа, че аз си изпитах силните болки от контракциите, защото малко късно ми подейства упойката, но и за това не съжалявам. Поне усетих какво е истинското раждане. Хвана ме на 7 см. разкритие и до тогава доста повиках, но всичко се издържа. После само като видиш малкото човече и вече нищо друго не те интересува и забравяш всякаква болка.
 Още много мога да пиша, но трябва да вървя, че малката се събуди.

# 1 061
На 29.08. родих в Селена по нормален начин. За мен това раждане беше най - невероятното преживяване. От клиниката съм много доволна и от всички, които работят там. За там не ви трябва нищо за бебето и за вас, само тоалетни принадлежности гримове и такива неща.
 Раждах при доктор Даскалов, от когото съм изключително доволна. Аз ходих на няколко прегледа при него преди това. Смятам, че е страхотен професионалист, много грижовен към пациентите си, благодарение на опита му след това се възстанових за 2- 3 дена, не ме боляха шевовете, защото знае какви лекарства да изпише, абе просто ако някой се колебае препоръчвам да отиде при него. Той има кабинет в Медикус Алфа, а иначе изражда в Селена. Не работи със здравната каса. Прегледа е 25 лева и за видеозон още 25 общо 50 лева, но определено си струва.

Подкрепям с двете ръце Peace

# 1 062
Имам въпросителна към вас .....МИКРОБИОЛОГИЯТА И ВАГИНАЛЕН СЕКРЕТ едно и също ли е????????????????,на мен вчера ми взеха микробиология,ама пусто забравих да я питам тая жена там, че ме ядоса с нейни стари разбирания #2gunfire
хубав ден мацки

# 1 063
здравейте мами, newsm03
аз съм в 3-ия месец какви иследвания ще ми правят сега? newsm78

# 1 064
ky ky браво на теб, завиждам ти добронамерено, понеже съвсем скоро си родила да ми кажеш как стои въпроса с нощниците, дават ли ти и хавлии, за да знам да слагам ли в багажа си?

Mari PZ ти е отговорила, но и аз да кажа - нощници дават винаги когато си поискаш.За хавлии не знам, защото и аз и другото момиче в стаята си имахме и не сме питали.Успех

Общи условия

Активация на акаунт