Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 107 868
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 125
на 10.09.2007г и искам да кажа, че и мен никой не ме е поливал с йодна отвара,само ме пръскаха с бивацин 2 пъти на ден, който по-късно се оказа, че ако има инфекция оказва много отрицателно влияние...

# 1 126
Здравейте, следя темата отдавна и май е време и аз да се включа.Ще раждам в Селена здраве и живот на 15.10-нормално(поне се надявам).С д-рката се уговорихме да ме приемат на 14 вечерта за да ми направят необходимите процедури, но в притеснението по определяне на точна дата не разпитах какви са процедурите .Има ли някоя мама която е родила по този начин.
Интересува ме още някоя от вас застрахована ли е в Дженерали Закрила и ако е дали с е възползвала от възстановяване на разходите
Н ми стана много ясно как така хем нормално хем на определена дата - ще предизвикват раждане така ли? Аз родих нормално, но никакви процедури не са ми правили, отидох като ме хванаха болките. Ако говориш за изследвания те се правят доста по рано. Да не би да е планово секцио?

# 1 127
Интересува ме още някоя от вас застрахована ли е в Дженерали Закрила и ако е дали с е възползвала от възстановяване на разходите

Това трябва да попиташ в Закрила,някои неща ги покриват други не.

# 1 128
Само искам да кажа, че в СЕЛЕНА не дават никакъв документ когато си платиш.Но мъжът ми им казал , че съм счетоводител и му искам сметка за всички изхарчени пари и ги изнудил да му дадат касова бележка ( не че наистина му държа сметка ... Laughing Laughing) - те с триста зора се съгласили,но му казали , че ако е за застраховка нямало да му свърши работа...

# 1 129
Да те мисля че на никой не дават нито касова бележка нито фактура с касова бележка, ама в такъв момент никой не го интересува дали му дават документ или не  Laughing

# 1 130
 Simple Smile Simple Smileи на мъжа ми не са му дали касова бележка Joyтолкова ли ги затруднява??????не 4е му трябва,нали вси4ко мина толкова добре и се появи най-о4акваното 4ове4е на света baby_neutralвси4ко друго няма зна4ение

# 1 131
Simple Smile Simple Smileи на мъжа ми не са му дали касова бележка Joyтолкова ли ги затруднява??????не 4е му трябва,нали вси4ко мина толкова добре и се появи най-о4акваното 4ове4е на света baby_neutralвси4ко друго няма зна4ение
така е - но въпроса е принципен.Щом са взели парите са длъжни да ти дадат документ та дори било това и приходен касов ордер.А ако някой каже - ти не си плати???!!! #Crazy #CrazyТова все пак е БГ всичко е възможно... Grinning Laughing Laughing Laughing

# 1 132
  • Пловдив
така е - но въпроса е принципен.Щом са взели парите са длъжни да ти дадат документ та дори било това и приходен касов ордер.А ако някой каже - ти не си плати???!!! #Crazy #CrazyТова все пак е БГ всичко е възможно... Grinning Laughing Laughing Laughing

Съгласна съм !  Peace И на мен не дадоха нищо  Crossing Arms

# 1 133
Тази тема с неиздаването на документ за парите е бях "зачекнала" още м.Февруари (когато аз раждах) и тогава се чудих само на мен ли ми е направило впечатление ,защото никой нищо не каза. Както казва Ку Ку , какво би станало ако след една седмица ти се обадят , че не си платил. Много ми е чудно как си водят счетоводството при положение , че лелката която събира парите попитала мъжа ми - "Как е родила жена ви ? Нормално или секцио" . Интересно ми е , ако беше казал нормално и беше платил 480 лв (тогавашни цени) , сигурно щяха да ме търсят вкъщи  smile3532 , ако изобщо някой разбере грешката. Смятам , че и ние пациентите сме малко виновни , защото след като кажат , че неиздават документ би трябвало да кажем , че няма да платим  smile3533. Разчитат на това , че момента е много вълнуващ и никой не би се заял.
Като цяло тази част с плащането ми се вижда "тъмна Индия" , но иначе съм доволна от клиниката.

# 1 134
 Simple Smileсупер доволна съм от вси4ко в клиниката,но ме дразни,4е не ти дават въпросната касова бележка Naughty Thinkingи всъщност ние ли трябва да я изискваме ooooh!аааааа? newsm78трябва да ни я издават без каквито и да е реплики от наша страна.ама това пък на всеки е ясно ама е факт,4е толкова моми4ета се дразнят иииииии само си го коментираме между нас Naughty

# 1 135
СЕЛЕНА не работят със Закрила... и аз съм осигурена - питах, но не работят - нищо не могат да ти възстановят.
ЛЕко раждане  Peace

# 1 136
аз съм много доволна от Селена но относно касовите бележки мога също да кажа и че им се превеждат от ЗК и сумите за раждане както на всяка друга болница ,тъй като то се води неотложна помощ ,отделно ние си плащане каквото дължим , тоест пари се вземат от 2 места но само от едното е документирано и се отчита като приход в счетоводството им ,
не ни издават касов бон тоест то е ясно че имат черно и бяло счетоводство, както впрочем навсякъде в БГ

# 1 137
То това, че вzемат пари и от касата го пиШе оЩе в началото на темата. И въпреки това вдигнаха цените. То нека да се доплаЩа, все пак не може да се сравят условията в Селена с теzи в държавните болници, ама поне документи да иzдават. А те всичко на черно върШат.

# 1 138
Здравейте майчета, бъдещи и настоящи.
Дълго време се въздържах да дам мнението си относно клиниката , но реших, че когато нещо се прави за хубаво трябва да се знаят и недостатъците, за да могат да се отстранят. Първото си дете родих преди 3 години в Окръжна болница, второто в Селена преди 3 месеца. Като хотелски условия Селена е супер нямам забележки, НО не отивам там на хотел, т. е . условията за мен са на второ място. Първо и най-важно да си имам хубаво и здраво бебче, е изписаха ни със стафилококова инфекция. Много хора казват във всяко родилно има инфекция, да но в Окръжна няма /или поне преди 3год нямаше/, после знам,че е нормално детето да се зарази, но при въпроса ми "какви са тези пъпчици по телцето на детето", един уважаващ себе си педиатър би трябвало да каже иститната, а не да ми хвърля прах в лицето и да ми казва "реакция към белтъка на млякото". Същите тези педиатри са "модерни", препоръчват нова козметика за бебета, а в същото време захранват бебетата с изкуствено мляко. Аз съм упорита и въпреки първоначалните откази на бебка да суче от мен/повръщаше изк. мляко/ успях да се наложа, е все пак ми е второ дете, но не всяка майка има опит. И все пак за клиника, която иска да се наложи като № 1, е недопустимо майки да се консултират по телефона с педиатри, извън клиниката ,само защото през събота и неделя няма постоянно дежурен лекар, а горките млади акушерки нямат достатъчно опит, а и не смеят да позвънят на педиатрите да направят консултация, макар и по телефона. Представете си бебе, което не иска да яде в продължение на 9 часа, само спи и на всичко отгоре е 2.5кг., е било нормално по време на жълтеница , но някой трябва да го каже на майката, която само гледа как акушерките вдигат рамене. На мен ми поставиха системата на четвъртия опит и не ме измиха нито веднъж с йодна вода, нещо което се правеше задължително в Окръжна болница. В заключение искам да кажа, че бях много позитивно настроена при постъпването си в клиниката, но в момента, в който педиатърката ми видя бебе и каза "стафилококова инфекция" много се разочаровах. Е сега сме със сумтящ нос, трудно се храни, особено сутрин и това ще е докъм втората година. Не искам да палаша бъдещите майки - раждането наистина беше безпроблемно /аз бих препоръчала да си ангажирате доктор/, но е важна и грижата за бебетата, нищо че те не могат да се хвалят по форумите. Просто бъдете информирани, не се настройвайте негативно само защотот сте прочели моето мнение, но го имайте предвид, когато четете многото хвалебствени мнения.

# 1 139
СЕЛЕНА не работят със Закрила... и аз съм осигурена - питах, но не работят - нищо не могат да ти възстановят.
ЛЕко раждане  Peace

Не е задължително кое да е здравно заведение да работи със Закрила.Важното е дали ще получиш всички необходими документи,като фактури,касови бележки,епикризи и съответно дали Закрила ще покрият разхода т.е зависи от вида пакет,за който си осигурен.
Между другото Закрила възстановиха направен серклаж на моя приятелка и си взе необходимите документи от Селена-значи не е невъзможно да дават документи.
Затова и дадох съвет жената първо да пита в Закрила и после в клиниката.  

Общи условия

Активация на акаунт