Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 100
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 630
Прегледа е 20 лева при Молева. Другата педиатърка- Василева щеше да заминава в чужбина, може да го е направила вече. И аз съм много доволна от Молева, страхотен лекар и изглежда страхотно, направо се чудя как може да има 20 годишен син тази жена- евала.   Peace

# 631
Благодаря ви

# 632
Наистина ли Кръшкова вече не работи в Селена?????????? newsm78
Аз тъкмо при нея се бях насочила да раждам.....Тя ми водеше първото раждане и по принцип си ходя при нея-страхотен специалист е!Някой има ли информация сега къде работи?

# 633
Наистина ли Кръшкова вече не работи в Селена?????????? newsm78
Аз тъкмо при нея се бях насочила да раждам.....Тя ми водеше първото раждане и по принцип си ходя при нея-страхотен специалист е!Някой има ли информация сега къде работи?

"Re: Акушер-гинеколози - гр. Пловдив
« #99 четвъртък, 07 юни 2007, 12:16 »
   Отговори с цитат
Др. Кръшкова-тел.0888 24 89 23, работи в мед. център зад тримонциум 'Тримонциум' "
[/pre]

Това го намерих в друга тема, дано ти свърши работа. Grinning

# 634
а дали лекуват стерилитет в тази клиника?

# 635
Момичета, аз нещо пак не доразбрах - при резус отрицателните мами, инжекцията, която се поставя до 72ч. след раждането, влиза ли в цената или се заплаща отделно?!?
Нещо се спомена преди няколко страници по въпроса, но не стана съвсем ясно!

# 636
на мен ми я биха безплатно (февруари месец) , една мама беше споменала , че сега се плаща - незнам

За стерилитет - мисля , че Ставрев има доста такива пациенти

# 637
а дали лекуват стерилитет в тази клиника?

Да лекуват и стерилитет,даже един от микробиолозите работещи в Селена се похвалил на моя позната лекарка че вече имали 17 родени бебета с Инвитро  Heart Eyes

# 638
maria_q_b, нали откриха клиниката преz ноември? Как Ще имат вече 17 родени бебета инвитро?  #Crazy

# 639
Да,да,17,4е кога успяха

# 640
maria_q_b, нали откриха клиниката преz ноември? Как Ще имат вече 17 родени бебета инвитро?  #Crazy

И на мен ми се видяха много но това го знам от др Кузмова тези дни като ходя при нея ще я попитам пак за всеки случай

# 641

И на мен ми се видяха много но това го знам от др Кузмова тези дни като ходя при нея ще я попитам пак за всеки случай

не са минали 9 месеца от ноември до сега,че да има родени Naughty

# 642
екипът, който прави инвитро в селена, а именно д-р минев, д-р ставрев и недева, работи повече от 2 години. това, че манипулациите са извършвани в друго помещение, а не в селена, не променя факта, че тези бебета са плод на инвитро от специалисти от селена.
и моите в корема са от там, д-р минев е виновен Grinning

# 643
Simple Smile Мира70 пожелавам ти най-следките здрави бебчета - това е страхотно!
Аз се включвам само да кажа за д-р Молева, че е наистина страхотен лекар и човек, така че ако бях от Пловдив изобщо нямаше да се замисля -за 20 лева на месец, а и сега когато ходим до там с бебка ще я водя контролно.
За инжекцията за Rh - аз бях писала...Като цяло  влиза в цената, но когато аз раждах ме предупредиха че тези инжекции които поставят по принцип в момента ги няма и сега слагат някви вносни, които са значително по-скъпи и се плащат защото няма как тия 480 лв  да покрият тоя разход (около 170лв). Това беше преди месец, сега може пак да работят по старата схема - най-добре питайте предварително! Успех Peace

# 644
екипът, който прави инвитро в селена, а именно д-р минев, д-р ставрев и недева, работи повече от 2 години. това, че манипулациите са извършвани в друго помещение, а не в селена, не променя факта, че тези бебета са плод на инвитро от специалисти от селена.
и моите в корема са от там, д-р минев е виновен Grinning
ставаше въпрос за инвитро центъра в Селена,затова така писах,иначе ти желая много  лека бременност и две здрави дечица,купона ще е голям живот и здраве,от личен опит ти казвам Hug

Общи условия

Активация на акаунт