Нещо се спомена преди няколко страници по въпроса, но не стана съвсем ясно!

Успех!
няма от какво да се страхуваш, това е естествен процес и се преживява - като ваденето на зъб /поне за мен е равносилно/ , даже казват че бъбречните кризи са по-болезнени. а относно секцио по желание и аз не съм възхитена - това си е операция и се прави ако е необходимо, а и възстановяването е много по-бавно. и мен ме беше страх, особено след първото ми раждане, което беше доста тежко. но там обезболяват нормалното раждане и когато всичко е наред след 48 часа сте се прибрали у дома. по-скоро разбери дали може да те обезболяват през цялото време, защото мен ме оставиха на напъните без упойка, а от приятелки знам че в торакс обезболяват докрая - което може да има и някакви недостатъци, не зная, най-добре говори с лекарите!- те ще ти обяснят!
Препоръчвам я горещо.Тя ме разубеди за пълната упойка
за което съм и много благодарна.Не само че се чувствах чудесно по време на операцията ,но и видях бебо веднага,а това преживяване не е за подценяване
.Леко раждане!
Може и да ви се струва глупаво предположението ми, но ми изглежда съвсем реално- дали винаги е пълна болницата или имат и резервни варианти?
Препоръчани теми