Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 088
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 645
  • Pb
Момичета, аз нещо пак не доразбрах - при резус отрицателните мами, инжекцията, която се поставя до 72ч. след раждането, влиза ли в цената или се заплаща отделно?!?
Нещо се спомена преди няколко страници по въпроса, но не стана съвсем ясно!

преди 2 месеца Ставрев каза, че е безплатна, но нещата бързо се менят, най-добре е да питаш на място.

# 646
Наистина ли Кръшкова вече не работи в Селена?????????? newsm78
Аз тъкмо при нея се бях насочила да раждам.....Тя ми водеше първото раждане и по принцип си ходя при нея-страхотен специалист е!Някой има ли информация сега къде работи?

"Re: Акушер-гинеколози - гр. Пловдив
« #99 четвъртък, 07 юни 2007, 12:16 »
   Отговори с цитат
Др. Кръшкова-тел.0888 24 89 23, работи в мед. център зад тримонциум 'Тримонциум' "
[/pre]

Това го намерих в друга тема, дано ти свърши работа. Grinning

Благодаря ти!!!! newsm51

# 647
Скоро ми се наложи да посетя " Селена " и съм с много добри впечатления .
Таксата за един ден е 18,00 лв., включена е  закуска, обяд и вечеря .
Храната е носят от ресторант " Класик " . Също така дават бутилка  минерална вода и кутия  натурален сок .
Наглеждат  те през 0,30 минути .
Необходимите лекарства се заплащат допълнително .

Условията са добри . Аз лично съм със страхотни впечталния от клиниката и
Най - вече от Д-р Топалова .

# 648
Момичета реших вече , че ще раждам в Селена.Утре ще посетя клиниката, но разбрах , че трябва да си запазя час първо за преглед.Та въпроса ми е такъв : Кой лекар да избера?Аз искам да е секцио с пълна упойка /по желание /.Но разбрах , че има лекари в Селена, които не са добре настроени и не са с много добро мнение за секциото по желание.Та така, чудя се и незнам при кого да си запазя час.Много ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете със някое и друго съветче.Излишно е да ви пиша, че колкото повече наближава термина, страха ми става по голям.

# 649
Момичета реших вече , че ще раждам в Селена.Утре ще посетя клиниката, но разбрах , че трябва да си запазя час първо за преглед.Та въпроса ми е такъв : Кой лекар да избера?Аз искам да е секцио с пълна упойка /по желание /.Но разбрах , че има лекари в Селена, които не са добре настроени и не са с много добро мнение за секциото по желание.Та така, чудя се и незнам при кого да си запазя час.Много ще ви бъда благодарна, ако ми помогнете със някое и друго съветче.Излишно е да ви пиша, че колкото повече наближава термина, страха ми става по голям.
д-р Топалова PeaceУспех!

# 650
  • под шипковия храст
Naughty няма от какво да се страхуваш, това е естествен процес и се преживява - като ваденето на зъб /поне за мен е равносилно/ , даже казват че бъбречните кризи са по-болезнени. а относно секцио по желание и аз не съм възхитена - това си е операция и се прави ако е необходимо, а и възстановяването е много по-бавно. и мен ме беше страх, особено след първото ми раждане, което беше доста тежко. но там обезболяват нормалното раждане и когато всичко е наред след 48 часа сте се прибрали у дома. по-скоро разбери дали може да те обезболяват през цялото време, защото мен ме оставиха на напъните без упойка, а от приятелки знам че в торакс обезболяват докрая - което може да има и някакви недостатъци, не зная, най-добре говори с лекарите!- те ще ти обяснят!
аз се паднах в Селена при д-р Ставрев на лотариен принцип, без да съм го избирала, но от форума става ясно че всички там са добри и опитни специалисти и избора е доста субективен.
така че успех и не се притеснявай, всичко ще е наред. питай повече преди да взимаш решения и очакваме новини за едно здраво и хубаво бебче! baby_neutral

# 651
Pariss79 , миличка предполагам всеки го е страх от това .
Но ти си представи после " подаръка " - едно страхотно бебче и всичко ще е наред .

Д-р.  Топалова ! Препоръчвам горещо !
Успех ! леко раждане и пиши после как сте с бебо !!!

# 652
Топалова ми направи секцио по желание PeaceПрепоръчвам я горещо.Тя ме разубеди за пълната упойка Naughty за което съм и много благодарна.Не само че се чувствах чудесно по време на операцията ,но и видях бебо веднага,а това преживяване не е за подценяване Wink.Леко раждане!

# 653
Здравейте момичета, има ли някакънв списък с вещи , които трябва да нося в Селена, когато постъпвам в клиниката.Предстои ми раждане, секцио по желание.

# 654
А колко от вас мами, които сте решили да раждате в СЕЛЕНА имате термин около 07.07.2007 г.? Моят е на 14.07.2007 г. и вчера като коментирахме с Топалова ми каза, че доста майки искали раждане на тази дата-планирано естествено. А доколкото знам има към 12 легла в болницата в АГ отделението. Та ми е чудно от толкова желаещи мами, какво ще стане с непредвидените случай-ако бебето реше да тръгне по-рано да не вземе да се окаже, че няма да има свободни легла.  newsm78 Може и да ви се струва глупаво предположението ми, но ми изглежда съвсем реално- дали винаги е пълна болницата или имат и резервни варианти?

# 655

И аз ти препоръчвам Топалова тя се съобразява с желанието на майката за раждането   bouquet

# 656
  • под шипковия храст
  bouquet честито! baby_neutral

# 657
Здравейте момичета, има ли някакънв списък с вещи , които трябва да нося в Селена, когато постъпвам в клиниката.Предстои ми раждане, секцио по желание.
На мен Д-р Минев ми каза,че се носи само чехли, две хавлии и тоалетни пренадлежности.Може да си вземеш при необходимост и помпа за кърма, доколкото разбрах от мамите, които са раждали там имали само две в наличност.

# 658
Здравейте момичета, вече и аз мога да дам мнение за Селена.Ходих до там за пръв път оня ден и се паднах при д-р Кръшков.Не ме прегледа само се консултирахме за раждането, видя ми изследванията, които съм си направила до сега.Разбрахме се за дата за секциото и т.н.Какво ви е мнението за него.Има ли доволни, защото неговото име не се среща често във форума и затуй ви питам.

# 659
Здравейте момичета, вече и аз мога да дам мнение за Селена.Ходих до там за пръв път оня ден и се паднах при д-р Кръшков.Не ме прегледа само се консултирахме за раждането, видя ми изследванията, които съм си направила до сега.Разбрахме се за дата за секциото и т.н.Какво ви е мнението за него.Има ли доволни, защото неговото име не се среща често във форума и затуй ви питам.

Ходила съм при него няколко пъти преди години много е внимателен и с чуство за хумор общо взето много приятен човек и старателен лекар   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт