Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 103
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 660
Д-р Кръшков е супер! Родих и двете си деца при него! Можеш да бъдеш съвсем спокойна и няма да съжаляваш!

# 661
Попаднах на една брошура за Селена , в кято пише, че вече болницата работи с най - новия модел на известна фирма General Electric - Logic P5
- Цветен  4D , 3D, 2D
- Изключително висока разделителна способност с перфектно качество на образа .
- Детайлно изследвне на фетална морфология .
- Възможност за ранно диагностициране на аномалии на плода / 12 - 14 г.с /
- Всички разновидности на Доплерова ехография .
- Директо измерване на кръвотока в пъпната връв, мозъчните съдове на плода, плацентата, съдовете на матката .

Само не ми е ясно какво е точно  4 D   ???  newsm78

# 662
Само не ми е ясно какво е точно  4 D   ???  newsm78

В реално време

# 663
и д-р Даскалов е сключил договор за водене на раждания там, така че още един специалист в техните редици  Peace

# 664
Здравейте момичета, вече и аз мога да дам мнение за Селена.Ходих до там за пръв път оня ден и се паднах при д-р Кръшков.Не ме прегледа само се консултирахме за раждането, видя ми изследванията, които съм си направила до сега.Разбрахме се за дата за секциото и т.н.Какво ви е мнението за него.Има ли доволни, защото неговото име не се среща често във форума и затуй ви питам.
Той е един от известните потомствени лекари в града.За него съм чувала че е добър специалист.Навремето баща му е бил един от най добрите гинеколози в града и мисля че част от "славата"му се дължи на това.Аз лично родих първото си дете при него /по случайност,не съм имала предварителна уговорка/,не бих казала че съм доволна,но все пак имай предвид че съм раждала преди 7 години в Окръжна болница,може би сега като работи в частна клиника се държи доста по-добре с пациентите си.Относно качествата му като специалист не мога да коментирам,според мен такова мнение трябва да даде негов колега в областта newsm78

# 665
Здравейте настоящи и бъдещи мами! Имам въпрос за Селена - дават ли бебчетата да стоят при майките след раждането? Ако е нормално разбира се, защото след секцио няма как...

# 666
Здравейте настоящи и бъдещи мами! Имам въпрос за Селена - дават ли бебчетата да стоят при майките след раждането? Ако е нормално разбира се, защото след секцио няма как...
Да ,дават ги,стига да искаш.Аз родих секцио и също ми го дадоха,но на следващия ден.Първия ден само ми го носеха да го виждам като поискам Laughing

# 667
  • под шипковия храст
да, това е според твоето желание - може да е постоянно при теб, може само през деня. вземат ги за да ги изкъпят и да им сменят памперсите и пак ги връщат.

# 668
и д-р Даскалов е сключил договор за водене на раждания там, така че още един специалист в техните редици  Peace

Та той не работи ли в Торакс !?
Странна работа !  newsm78

# 669

Та той не работи ли в Торакс !?
Странна работа !  newsm78

Др.Даскалов вече няма да работи в Торакс,нещо не могат да се разберат с управата май.Засега е казал,че юли и август няма да работи,а от септември ще преглежда в Медикус алфа,а ще изражда в Селена

# 670
  • Стара Загора
Здравейте момичета, вече и аз мога да дам мнение за Селена.Ходих до там за пръв път оня ден и се паднах при д-р Кръшков.Не ме прегледа само се консултирахме за раждането, видя ми изследванията, които съм си направила до сега.Разбрахме се за дата за секциото и т.н.Какво ви е мнението за него.Има ли доволни, защото неговото име не се среща често във форума и затуй ви питам.
Аз раждах при него. Нормално раждане, Без уговорка, беше си на смяна. Нямам никакви забележки. Беше супер внимателен и отзивчив, обясни ми какво точно ми предстои, нищо че явно го измъкнаха от леглото защото беше 2ч през ноща.

# 671
Здравейте  Simple Smile аз ходя при доктор Даскалов и ходех в Торакс и там щях да раждам, но като му се обадих последният път и той ми каза че вече ще изражда в Селена и няма да работи повече в Торакс и реших да си остана при него и да  родя в Селена. Като чета отзивите са много добри и спрях да се притеснявам, че ми се налага да сменя болницата, но сега това което прочетох, че през юли и август няма да работи ме притеснява. Аз ще раждам в края на септември, но нали си ходя при него на прегледи той ме следи и ме притеснява това че няма да го има, трябва да търся друг лекар да ме следи и после пак ще се върне става неприятно.Някаква идея защо няма да го има 2 месеца? Аз съм на преглед при него във вторник все още в Торакс и ще го попитам, но ако знаете нещо кажете ми  Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 юни 2007, 11:08 от ekaterinast

# 672
  • Пловдив
Здравейте,момичета.Искам да попитам по-запознатите,дали мога да отида в Селена за запис (или слушане) на тоновете на бебето.В 8-мия месец съм и до сега лекаря от ЖК нито веднъж не ги е слушал и искам да се прегледам на частно в Селена.Също така бебето е седалищно и искам да се консултирам.Ако знаете цени-моля пишете.
А ако искам да родя там,трябва ли да ми пускат изследвания от там,или може да си ги направя от консутацията.Благодаря ви предварително.

# 673
Здравейте,момичета.Искам да попитам по-запознатите,дали мога да отида в Селена за запис (или слушане) на тоновете на бебето.В 8-мия месец съм и до сега лекаря от ЖК нито веднъж не ги е слушал и искам да се прегледам на частно в Селена.Също така бебето е седалищно и искам да се консултирам.Ако знаете цени-моля пишете.
А ако искам да родя там,трябва ли да ми пускат изследвания от там,или може да си ги направя от консутацията.Благодаря ви предварително.
Можеш да отидеш да ти чуят тоновете.Цената е 25 лв за ехограф,15 - мануален,а  цялостен е 35лв.Изследванията аз си ги направих в ЖК и си ги занесох като отидох да раждам.Така че избора е твой дали да ги направиш в ЖК или в Селена Wink

# 674
  • Пловдив
Благогаря за бързия отговор.
Аз съм ходила веднъж да гледаме бебето на ехографа и останах много доволна,но не знаех,дали за тоновете се плаща отделно.

Общи условия

Активация на акаунт