Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 074
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Di83 я, им направи една конструктивна забележка в ЖК. касата ти поема всички необходими изследвания, и те са длъжни да ти ги направят /да ти дадат направления/, защо трябва да им ги спестяваш!?  #2gunfireи те като не ти чуят тоновете, за какво си мислят че ходиш до тях, кантар и сантиметър сигурно и в къщи си имаш...

tonitaaq пощата ти е пълна и не приема повече съобщения
Да само спестяват изследвания.Аз вместо да се разправям си ходя на частно.
Мами,и аз май ще раждам в Селена,само че секцио.Преди малко се върнах от преглед и лекаря ми каза,че бебето е седалищно и има минимален шанс да се обърне,защото водите са ми малко.Така ме е страх от секцио.

# 676
Здравейте,
относно д-р Даскалов-няма такова нещо, че чак от септември ще изражда в Селена, т.к. лично той днес спомена, че и в петък и в събота е водил раждания в Селена, така, че спокойно-просто трябва да се говори с него самия, около 40 дни преди раждането.
Като сумата, обявена от Селена се запазва, т.е. не взема допълнителните 100 лв за избор на лекар!
Лек ден на всички!!

# 677
Здравейте момичета, вече и аз мога да дам мнение за Селена.Ходих до там за пръв път оня ден и се паднах при д-р Кръшков.Не ме прегледа само се консултирахме за раждането, видя ми изследванията, които съм си направила до сега.Разбрахме се за дата за секциото и т.н.Какво ви е мнението за него.Има ли доволни, защото неговото име не се среща често във форума и затуй ви питам.
Той е един от известните потомствени лекари в града.За него съм чувала че е добър специалист.Навремето баща му е бил един от най добрите гинеколози в града и мисля че част от "славата"му се дължи на това.Аз лично родих първото си дете при него /по случайност,не съм имала предварителна уговорка/,не бих казала че съм доволна,но все пак имай предвид че съм раждала преди 7 години в Окръжна болница,може би сега като работи в частна клиника се държи доста по-добре с пациентите си.Относно качествата му като специалист не мога да коментирам,според мен такова мнение трябва да даде негов колега в областта newsm78
Здравей.
Предполагам че просто си го хванала в неподходящ момент,защото аз също родих първото си бебе при него преди 6 години и бях много доволна!сред мизерията в Окръжна той беше единствения който реално се интересуваше за състоянието ми.
Това беше и причината да избера отново да родя при него и второто си дете- Боги. Не знам просто какво ми липсваше... newsm51
Колкото до баща му-да права си-той е бил един от най-добрите гинеколози в Пловдив и по слуховете разбирам че предимно на него се е издържала цялата Първа Градска Wink

# 678
ekaterinast , не се притеснявай за раждането,аз не съм казвала,че др.Даскалов 2 месеца няма да изражда.Моя приятелка ходи при него през седмица заради проблеми и той й каза,че няма да преглежда тези 2 месеца в Торакс,но ще си води ражданията в Селена през това време.Предполагам,че бременните ще си ги води някак,но нея за преглед й каза,че чак септември ще я преглежда пак(не е бременна).Най-добре му се обади  Peace

# 679
добре мерси dunaika явно грешно разбрах написаното. Днес съм при него и от него ще разбера точно как стоят нещата  Simple Smile

# 680
За какво става въпрос в тази тема? Да не е някаква нова отчетна  newsm78? Стегнете се, пръснете се  Wink! По-късно ще затрия разговорите, които нямат нищо общо със заглавието!

PS. Загубих 40 мин. и изтрих повече от 10 страници с поздрави за раждания, забременявания, добър избор на доктор и клиника, първи Март  Shocked, съвети всякакви за подути крака, справяне с жегите, млечницата и какво ли не още  ooooh! Crazy ... и пак не съм сигурна, че почистих всичко от тази тема  Shocked .
За тези които явно не са наясно с правилата на форумите да поясня - Това е тема за мнения относно клиника, давате мнението си и толкова! Който иска да попита нещо пита, вие (ако искате, имате време и желание) отговаряте и толкова. Не е място където се събирате на сладка раздумка, където си честите ражданията, нито се поздравявате за добрия избор на въпросната клиника и/или някой доктор от нея. Мина ми праз акъла, че на някой от вас от Селена им плащат та да е все на първа страница темата им  Wink.
Като ви се говори/пише има отчетни по градовете, отчетни по възраст на бетата, спам-тема в Клюкарника, ЛС има чат, ICQ, Skype, BTK и т.н. и т.н.
Весел ден на всички!

Последна редакция: вт, 26 юни 2007, 14:33 от Ellypr

# 681
Здравейте, искам да ви попитам д-р Топалова работи ли със здравната каса и някои може ли да ми каже колко струва един аборт при нея? Моля даите съвет!? Благодаря предварително!!!

# 682
Здравейте, искам да ви попитам д-р Топалова работи ли със здравната каса и някои може ли да ми каже колко струва един аборт при нея? Моля даите съвет!? Благодаря предварително!!!
Да работи с касата , но незнам каква е цената на аборта newsm78.Обади и се по телефона и ще разбереш

# 683
След секцио в Селена колко време ви държат там, кога ви изписват.Някой знае ли  newsm78

# 684
След секцио в Селена колко време ви държат там, кога ви изписват.Някой знае ли  newsm78
5 дни Peace

# 685
5 дни това означава 4 нощувки ли ? newsm78

# 686
5 дни това означава 4 нощувки ли ? newsm78
ами всъщност да,сестра ми роди секцио в понеделник сутринта и в петък в 11 я изписаха.Успех!

# 687
Благодаря   bouquet

# 688
Добър ден момичета.
Темата която искам да обсъдим е вече повдигана няколко пъти , но все пак ми се струва странно. Не мислите ли,  че на прекалено много от момичетата родили в Селена им се казва в последния момент че се налага секцио ? Аз съм един от случаите + още две приятелки с абсолютно безпроблемна бременност от началото да края. Искам да отбележа , че аз съм изключително доволна от обстановката и обслужването там , но все пак ме човърка .

# 689
И на мен ми предстои раждане там  и силно се надявам да не е секцио!! Но наистина е факт, че не чакат много преди да предложат скалпела. Според мен го правят от части, за да не се стига до усложнения (по-лесно е да срежат и готово) и разбира се заради повечко пари. Все пак клиниката е частна, а както знаем частните се правят за пари, не за слава!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт