Нова АГ клиника в Пловдив от 1 ноемри

• 108 586
  • 1 145
  •   1
Отговори
# 1 035
трябв али да си взема направление от личния лекар за тях  newsm78,и също за първия преглед при нея  smile3506

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 10:39 от geri008

# 1 036
А някой да знае има ли разлика в цените на прегледите през седмицата и през уикендите? и за гинекологични и за педиатри питам ?!

# 1 037
къде се намира кабинета на д-р Топалова Rolling Eyes

# 1 038
трябв али да си взема направление от личния лекар за тях  newsm78,и също за първия преглед при нея  smile3506

Да, трябва ти направление от Джи Пи То - за ЖК
Носи се само първия път - ако разбира се искаш тя да ти следи бременността .

Кабинета се намира срещу кино Фламинго - има градинка точно зад градинката под блока е .
Обади се по телефона да си запазиш час и те ще ти обеснат точно къде е .
Мисля, че тези дни е още в отпуск, но не съм сигурна .

# 1 039
много ти благодаря  smile3525

# 1 040
  • Пловдив

Да, трябва ти направление от Джи Пи То - за ЖК
Носи се само първия път - ако разбира се искаш тя да ти следи бременността .

Кабинета се намира срещу кино Фламинго - има градинка точно зад градинката под блока е .
Обади се по телефона да си запазиш час и те ще ти обеснат точно къде е .
Мисля, че тези дни е още в отпуск, но не съм сигурна .

Не е в отпуск, а кабинета й е в ремонт и прегледжа само в Селена.

# 1 041
  bouquet

Последна редакция: ср, 19 сеп 2007, 13:30 от geri008

# 1 042
Момичета, подготвям си чантата за клиника Селена и се чудя нощница там ми дават, нали?Защото не взимам с мен. Кърпи също не взимам , само малко козметика,джапанки за баня, сешоар,топли чехлички,дрехи за мен за тръгване и четка и паста за зъби,малко превръзки и подплънки за кърмачки, кремче за зърната.
Благодаря ви.

# 1 043
Момичета, подготвям си чантата за клиника Селена и се чудя нощница там ми дават, нали?Защото не взимам с мен. Кърпи също не взимам

Нощници дават , ако искаш си вземи една за всеки случай. Аз си бях взела пижама даже , защото ми беше по-удобно и си я обличах. През м. Февруари кърпи и хавлии нямаше , аз си носих , сега незнам как е трябва някоя по-скорошна мама да каже.

# 1 044
ето и аз да се разпиша...на 10-ти септември родих в Селена нашия син.Бих казала, че всичко мина супер лесно за 30 мин всичко свърши.Пожелавам на всички такова лесно и бързо раждане като моето...Simple SmileДа дам и аз малко прясна информация.За нощници - дават от там колкото пъти им поискаш никога не ти отказват.За превръзките искам да кажа че също дават колкото си ппоискаш и са 3 вида даже 4.В началото веднага след раждането ти дават едни такива мнооого дълги и широки.После когато искаш да си сложиш бельо ти дават по малки
които са 3 вида  - 2 вида памучни едни по-къси и едни по-дълги, и един вид копринени,просто казваш от кои искаш.Кърпи не са ни давали, но аз си носех и не съм питала, можеи да дават.
Е ами това е засега ако има нещо питайте

# 1 045
Да дават хавлии всеки ден носят нова хавлия поне при мен беше така

# 1 046
ку-ку,ти как роди?Секцио ли?

Ако може да разкажеш за разждането в Селена малко повече...че и на мен ми предстой разждане,за сега нормално там до няколко дни.

# 1 047
  • Пловдив
Да дават хавлии всеки ден носят нова хавлия поне при мен беше така
Аз раждах юни и по това време не даваха хавлии и кърпи .

# 1 048
ку-ку,ти как роди?Секцио ли?

Ако може да разкажеш за разждането в Селена малко повече...че и на мен ми предстой разждане,за сега нормално там до няколко дни.

Kameliya като ти гледам линийката термина ти е за утре (21.09) и моя беше тогава, даже мъжът ми днес се бъзика , че утре съм щяла да раждам ...  Grinning Grinning
Но да карам по същество.Аз родих по нормален начин и то за около 30 минути.Всичко стана толкова бързо , че нямаше време за размисли.Просто ми почнаха болки на 5 минути и то само в областа на корема, не и в кръста и аз стоейки си в къщи си мислех че е фалшива тревога, все пак направо на интервал от 5 мин, малко странно ми се струваше.В крайна сметка отидохме в Селената да ме прегледат.на смяна беше доктор Кръшков.Преди мен имаше една жена за преглед и докато я чаках контракциите станаха на 4 мин.Доктора ме прегледа и вика " ми ти си с пълно разкритие" хайде отиваме да раждаш.И така слязохме в предродилна зала.Нямаше време за епидурална упойка.Сложиха ми една система.Доктора ми обясни как да напъвам, когато дойде контракция и ме вкараха в родилна зала.Там за 10 минутки и бебето се роди.Искам да кажа, че през цялото време мъжа ми беше до мен.Единственото  лошо беше , че когато трабваше да ми се слага абоката, акушерката беше по притеснена и от мен, и ме набоде на 3 места преди да успее да хване вена.След като родих ми дадоха бебчо да го видя и го занесоха в детска стая, а мен ме оставиха в една стая на легло да полежа 2 часа.Забравих да кажа, че ме зашиха преди това.След тези 2 часа ме качиха в стаята и ми дадоха сок и вода.Една акушерка ми нагласи леглото, обясни ми да не ставам без тя да е при мен, ако исках нещо да я повикам.И това беше в общи линии.

# 1 049
ky ky браво на теб, завиждам ти добронамерено, понеже съвсем скоро си родила да ми кажеш как стои въпроса с нощниците, дават ли ти и хавлии, за да знам да слагам ли в багажа си?

Общи условия

Активация на акаунт