⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 432
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Изненадващо добър мач на Левски. Добър резултат и за ЦСКА.

# 241
  • София
Много приятно изненадан съм от мача на Левски, браво!

ЦСКА отново играха с човек повече над 60 Мин, а за точно за футболистите им тази температура едва ли е била голям проблем. Очаквах много повече…..

# 242
Успех на всички наши отбори в мачовете днес. Hands Muscle Гледат ми се и трите мача и направо не мога да реша на кой да заложа. На Ботев ще им е много трудно, да не кажа невъзможно, но за Левски и ЦСКА имам големи надежди. Левски като някакъв феникс, възкръснал от пепелта. Simple Smile Дано да успеят да довършат започнатото.
Радвам се, че Лудогорец продължи напред, но не се радвам на това, което гледах във вторник. Много грозен мач. Това не беше футбол, още повече за ШЛ. Хаотична и безидейна игра. Трябваше да останат 10, за да заиграят. За съдията нищо няма да кажа. Close Минутите между втория гол на Шамрок и Каули- едни най-дългите в живота ми. Simple Smile

# 243
нЕма ЦСКА. Микренският затри нашия велик клуб и донесе на Армията ловешкия тим, екип и манталитет. Кокаиновият наркоман СтСт, муджехидински брадясалият Дани Ганчев, Трифон Попов и още сума измет. Говедата радват след като се върнаха Гъза и Мъри. Успех довечера и на коматевци . Тва е.

# 244
  • София
Левски  за мен е по-добрият отбор. ( Само Левски , оле). Обаче довечера в Гърция феновете на Паок  100 процента ще направят някоя мизеря. Ако не се прекъсне мача поне един път все едно не са играли.

# 245
  • София
Засега не добра игра за ЦСКА и добър резултат. Прилична игра на Левски и отличен резултат и недобър резултат за Ботев. Успех на Лудогорец напред.

# 246
  • София
Браво на трите ни отбора, които продължават напред.
Да отбележа само, че ЦСКА започна с 5-ма българи, повече от всичките ни останали Бг отбори. Похвално.
Разбира се успеха на Левски е най-значим, защото отстраниха сериозен отбор с мултимилионна селекция. Но нека се има предвид и че гръцките отбори са извън форма. Миналата година Лудогорец отсрани Олимпиакос, а Макаби Хайфа ги разгромиха и направиха за резил онзи ден в ШЛ. Гръцкото първенство не е започнало и отборите са в началната фаза на своята подготовка.
ЦСКА най-накрая показа нещо повече в атака. Но и Матей и Йомов се завърнаха.
Ботрев игра слабо и логично отпадна. А имат една от най-скъпите родни селекции. Само с пари обаче не става. Не винаги е фактор в Европа. Примери бол.
ЦСКА и Левски със сигурност ще продължат напред и ще играят плейофи. Но големия тест ще е за Лудогорец, които ще играят срещу силния и опитен отбор на Динамо Загреб. За мен е 50 на 50 мача. Но дори и да не успеят, Лудогорец продължават в групите на Лига Европа заради коефициента си.
ЦСКА и Левски след като отстранят следващите си два посредствени съперника обаче няма да са поставени и за плейофите със сигурност ще изтеглят трудни отбори с име и селекция.

# 247
Браво и на Левски и на ЦСКА и жалко за Ботев. Точно така виждах нещата. Голям късмет за ЦСКА да играят с ирландците. Очаквам да ги смачкат, както Крусейдърс бяха разгромени преди няколко години. Не съм фен на ЦСКА, но мисля да отида да ги подкрепя на мача им в Дъблин. Hands Muscle Тук пишат доста техни фенове, ако някой реши да идва, можем да се видим. Simple Smile

# 248
Стиснала съм всички палци, но дали ще е достатъчно? Yum

# 249
  • София
Много шансове имаха, ама нямат качествен голмайстор. Много пропуски. Защо продадоха Сотириу пък искат влизане в групите на ШЛ. Тц тц.
Иначе хубав мач, но тези проспани първи минути се оказаха решаващи.

# 250
  • София
И за мен не стана ясно защо продадоха двама добри футболисти - Сотиру и Сантана. И откога Пиер отива в джей лигата, като вчера игра? И с каква мотивация, макар и професионалист, ще играе Сотиру, за да класира Лудогорец в ШЛ, примерно, след като няма да е част от тима в групите? Били те и групи на ЛЕ или на конференциите...
Нещо ми е мътно там....

Като цяло неприятен мач вчера, учудващо ми е самочувствието им, и че мислят, че имат шанс за обрат в Загреб. Та това е Динамо бе, хора! Какъв обрат сънувате...., претоплиха ви за 5 минути вчера и после на контри ви сгънаха и край на мача.

# 251
Е, докато има още един мач, нищо не е напълно изгубено. Но да, май няма да е ШЛ и тази година. Помня обаче преди 5-6 години как обърнаха Цървена звезда. На мача в Разград завършиха 2:2. Беше много драматично. Бях там и помня този мач по минути и след края му си мислех: "край, всичко приключи". Тогава все още важеше и правилото за гол на чужд терен. Изглеждаше ми невъзможно да ги отстранят. Но после на реванша, както каза Петричев след мача: Те пяха, ние играхме. Simple Smile Може и да нямат голям шанс, но ще се надяваме да последно. А пък и хърватите снощи не показаха кой знае какъв извънземен футбол.

# 252
Днес очаквам нищо по-малко от изразителна победа за ЦСКА. Simple Smile Нямам търпение за довечера. Очаквам Левски също да бият малтийците. Тях няма да мога да ги гледам.

# 253
  • София
След краха на Лудогорец (още повече, че днес и единственият им що-горе качествен нападател, в отсъствието на Тактепей, който е наказан, е поел към Джей лигата в Япония и няма да вземе участие в реванша, ерго отписват ШЛ заради 2 млн евро, колкото взеха за Сотиру, стискам палци на ЦСКА-София и Левски. Надявам се на победи на двата отбора. Надявам се червените най-сетне да заиграят, макар че и с 1:0 да бият, това си е турнирен резултат.

# 254
  • София
Според мен Левски ще се справят без проблем с малтийците. Аз пък  чакам Английската висша лига с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт