Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са очакванията за мача между България и Литва?
Какви са очакванията за мача между Италия и България?
Как реагираха феновете след мача между България и Италия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са очакванията за мача между България и Литва?
-
Какви са очакванията за мача между Италия и България?
-
Как реагираха феновете след мача между България и Италия?
-
Какви са реакциите след мача между България и Литва?
-
Как реагираха феновете на мача между България и Грузия?
Всяка година едно и също. Колко съм се ядосвала с нелогичните решения на ръководството и мениджмънта през годините.
Сега очаквам след отпадането от ШЛ да изгонят треньора, а към Нова година да вземат друг. Сценарий, който се повтаря неизменно през последните няколко години.12 треньора за 11 години. Найс.
Очаквах ЦСКА направо да размажат ирландците, загуба въобще не съм допускала. Както всеки път казвам, все още нищо не е изгубено, само един гол е. Но не и с такава игра. Да се стягат. Какво съм пропуснала и защо мачът се игра на националния ни стадион? Домакинският мач на ирландците също няма да е на техния стадион. Роптаеха тук нещо, че ще играят на стадиона на Шамрок. Все повече ми се иска да отида на мача в Дъблин. Само да намеря начин да се сдобия с билети. Влизах в техния сайт, но ми дава само билети за домакинските сектори. Не можах да открия откъде да купя билети за сектора за гости.
Ще следя, де.