⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 451
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Имаме голяма новина.  Кристиано Роналдо се завръща в родният си Спортинг Лисабон. За да играе в ШЛ. Това ще е много любопитно. Хубавото е че в България ще могат да се наблюдават мачовете от Португалия. По ринг ще може да се гледат Роналдо и Спортинг. Ще е любопитно защото това е вече залеза на кариерата му. Той е с 1 или 2 години по възрастен от Меси. Но до последно ще се борят двамата за рекордите за всички времена в ШЛ преди да залязат.

Според изключително надеждния източник "Caught Offside" Кристиано Роналдо е на път да се завърне в клуба, в който започна кариерата си - Спортинг Лисабон.

Цяло лято се говореше, че португалецът ще напусне Манчестър Юнайтед, но той все пак започна сезона с фланелката на тима от "Олд Трафорд". Според добре информиран източник, често цитиран от най-надеждния европейски трансферен журналист Фабрицио Романо, почти всичко е уредено и Роналдо ще се върне в Лисабон.

Настоящият шампион на Португалия ще започне от петък подготовка за представянето на Кристиано, който се очаква да дойде в Спортинг възможно най-скоро.

# 286
  • София
С физиката си Роналдо може спокойно да играе още 3 години в европейските първенства.  И после още толкова в мейджър или японската лига. Тези му циркове и пируети сега, предсеознно, бидейки футболист на Манчестър Ю, всъщност показаха защо СВЕТЪТ предпочита Меси, като човек. Отделно чисто футболно - айде, там може да се спори, но като човек!

Допускам, че през носа ще му излязат тези финтове и пируети на Роналдо.  Нали той е подписал с Ман Ю за 2 години, никой не му е опирал пищак в главата. Сега се сърди като малко дете и буквално се държи като такова. Някак си много некоректно ми се вижда спрямо Манчестър, казвам го без ни най-малко да съм фен на червените дяволи.

# 287
Е, въпрос на виждане. Роналдо е по различен от Меси като личност, две мнения няма. Чисто психологически. Роналдо обича блясъка на прожекторите, Меси е по скромен, по затворен. Единият е по екстровертен, другият по интровертен. То си личи като ги гледаш на терена и реакциите им в различни ситуации. И е напълно нормално да речем Роналдо да е много хейтен, за разлика от Меси, за който трудно можеш да срещнеш хейт. Това са просто различни личности, но не означава че Роналдо е по кофти човек от Меси. То дори в това се крие перфекционизма на Роналдо и уникалната му работна етика и дисциплина. Той всичко в живота си го е подчинил на терена и дори извън него е подчинил всичко на това да е най добрият на терена. Които отблизо са му следили кариерата знаят
за какво говоря. За това той е там при Меси, като двамата най велики на 21 век, точно защото личността му е такава. Той няма вроденият талант на Меси, при него таланта е по малко отколкото при Меси но го компенсира с много труд, перфекционизъм и дисциплина в личният си живот до последният детайл. Аз за това на него повече съм му фен отколкото на Меси. Меси го харесвам защото обичам футбола поначало, ти да не харесваш Меси, значи да не харесваш футбола. Но съм фен на Роналдо, защото на Меси Бог му е дал такъв талант, какъвто не е дал на Роналдо, но точно личността му, психологията, желанието му да бъде най добрият, го карат с много труд да компенсира това което му липсва в сравнение с Меси.

# 288
  • София
Абе, със зора си Роналдо удря дъното: https://gong.bg/football-sviat/transferi/multimedia/video/napoli … -kristiano-695729

То е беше да играе в Атлетико М, при все че е играл за Реал М, сега в Наполи след Юве…., абе да беше дошъл по-рано в Лудогорец, взимаше Динамо З на абордаж!

# 289
Привет, привет, група! Предстои ни посещение в Париж и на същата дата PSG vs Brest. Някой купувал ли е билети за дете? Има ли цена за дете и възрастен или само ми се иска?  Гледам цените в официалния сайт  https://billetterie.psg.fr/en/catalogue/match-foot-masculin-paris-vs-brestл Ако някой може да предложи някой хинт за оптимизиране на разходите, ще съм му благодарна! Горещо благодаря! Прохладен ден!

# 290
  • София
Обаче Левандовски няма спирка. Няма aклиматизация, няма време да се настройва .... направо е машина!
Халанд и той вкарва гол след гол!

Привет, привет, група! Предстои ни посещение в Париж и на същата дата PSG vs Brest. Някой купувал ли е билети за дете? Има ли цена за дете и възрастен или само ми се иска?  Гледам цените в официалния сайт  https://billetterie.psg.fr/en/catalogue/match-foot-masculin-paris-vs-brestл Ако някой може да предложи някой хинт за оптимизиране на разходите, ще съм му благодарна! Горещо благодаря! Прохладен ден!
Не знам за PSG, ние за el clásico намерихме човек, който ни снабди с билети на сравнително приемлива цена. Приемлива за el clásico Messi vs Ronaldo, но все пак т.е. търсете човек на местна почва.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 20:10 от missence

# 291
  • sf
Признавам, че бях скептична към идването на Левандовски в Барселона. Но сега много се радвам, наистина е машина. Нямам търпение да го видя срещу Байерн другата седмица.

# 292
Привет!
Някои купувал ли е скоро билети за мач от официалния сайт на Милан?
Направих си регистрация, но при въвеждане на телефонен номер, ( български) не получих смс с код за валидиране.
Имате ли идея как да реша проблема, да да мога на по- късен етап да купя билети?

# 293
  • София
Честито на Бензема!

# 294
Ще е любопитно французите какво ще направят на световното. Въпреки че Погба и Канте няма да играят, и без тях френският отбор е един от най силните не само на световното, ами изобщо в историята на футбола според мен. Като събрана индивидуална класа на всички играчи на едно място, френският отбор е със сигурност в топ 10 за всички времена. Проблема им е че те не са отбор. Атмосферата във френският отбор е много лоша. Сякаш звездите и класата там са толкова много, че вече пречат на отбора вместо да помагат. Ако Дешан ги сплоти за световното този отбор на Франция няма кой да го спре. Проблемите там са извън терена, не на него.

Цитат
Привет!
Някои купувал ли е скоро билети за мач от официалния сайт на Милан?
Направих си регистрация, но при въвеждане на телефонен номер, ( български) не получих смс с код за валидиране.
Имате ли идея как да реша проблема, да да мога на по- късен етап да купя билети?

Може би да попиташ в българският фен клуб на Милан. Ако имат някакви официални връзки с Милан, могат да ти помогнат да се сдобиеш с билети за мач на Милан.

Като казах Милан, Менян резервният вратар на Франция също пропуска световното заради контузия, та вероятно резерва на Лорис отново ще е неостаряващият Манданда.

Последна редакция: пн, 31 окт 2022, 21:31 от Никола Тесла

# 295
  • София
Ще е любопитно французите какво ще направят на световното. Въпреки че Погба и Канте няма да играят, и без тях френският отбор е един от най силните не само на световното, ами изобщо в историята на футбола според мен. Като събрана индивидуална класа на всички играчи на едно място, френският отбор е със сигурност в топ 10 за всички времена. Проблема им е че те не са отбор. Атмосферата във френският отбор е много лоша. Сякаш звездите и класата там са толкова много, че вече пречат на отбора вместо да помагат. Ако Дешан ги сплоти за световното този отбор на Франция няма кой да го спре. Проблемите там са извън терена, не на него.

.......
Това е голям, голям проблем. По-добре една-две звезди и другите да тичат около тях, отколкото отбор от звезди, но да видим.

......
Като казах Милан, Менян резервният вратар на Франция също пропуска световното заради контузия, та вероятно резерва на Лорис отново ще е неостаряващият Манданда.
В този ред на мисли, май и Де Хеа пропуска Световното.

# 296
Благодаря, Никола Тесла🙂

# 297
  • София
Очаква ли се някакво специално издание за световното, някой вестник или списание с приложение, както е било на всички първенства досега?

# 298
Задължително би трябвало да има. Не само в спортните вестници, но и в ежедневните. Тема Спорт ще издадат приложението на 19 Ноември. Мач телеграф вероятно и те или в деня преди откриването или в деня на откриването. Вероятно и Списание Спринт ще издаде специален брой точно в дните преди световното с приложение за Световното.

# 299
  • София
От списание Спринт, сега ме информираха, Само в електронен вариант приложението, безплатно ще е, но…..в ел. вариант Sad

Общи условия

Активация на акаунт