⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 452
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
Жалко, аз се бях приготвил точно за списание Спринт да си взема преди световното. Те нещо там съвсем я подкараха през просото. От дъжд на вятър издават някой брой. Сега явно няма да издадат и брой с приложение преди световното както си му е редът. Едно време издаваха редовно брой на всеки 2 месеца. Изобщо спортният печат в България е много слаб и свит. Явно няма пазар за това. 2 вестника и това е. Пък мен ми се чете на спортна тематика повече интересни истории и аналитични материали от ежедневни новини за контузени, наказани, трансфери и прочие. За това съм фен на списанието, ма то вече излиза 2 пъти в годината. Пък съм фен на хартията, не обичам да чета електронно. Старомоден съм в това отношение.

# 301
  • София
Благодарим!

# 302
Пике защо се отказва точно преди световното. Не съм проследил ситуацията дали още го викат в отбора на Испания, но според мен вероятно щеше да бъде извикан дори и да не попада в титулярният състав. Малко като Балъков който си прекратява кариерата предсрочно точно преди Евро 2004, вместо да изиграе още едно голямо първенство преди да окачи бутонките. Па можеше и резултатите на България с него в състава да са други. Там историята май беше че е имал предложение да стане част от треньорският екип в Щутгарт или нещо такова, не помня вече. Както и да е.

Дано Германия да убеди един от най добрите футболисти в днешно време Тони Кроос да се завърне в бундестима за световното. Доколкото знам немският футболен съюз и треньорското ръководство водят разговори с Кроос, съвсем нормално искат го в състава за световното, защото  с него Германия ще е друг отбор, ама четох тия дни че е непреклонен и няма да се завърне в националният, иска повече време със семейството и т.н. а и на неговата позиция имало страхотни млади играчи, да им даде път и прочие.

# 303
  • sf
Пике се отказа от националния отбор преди време. А отказването от футбола ми дойде изненадващо. Поревах малко на вчерашния мач.

# 304
  • София
Аз очаквах, че ще се откаже. Някак не му отива скамейката. Отделно явно проблемите в личния живот му се отразиха доста негативно. Моментът на излизането му вчера от игра беше много тъжен.

# 305
Ако Кроос не се навие да се завърне в Бундестима за световното, дали няма да видим едно друго изненадващо завръщане. Я вижте какво прави Лукас Подолски. В момента се намира в невероятна форма, точно преди световното, бележи гол след гол и аситенция след асистенция и бродира в Екстракласа (Полският елит). Както е казал класика: няма млади и стари, има можещи и неможещи. Според мен си е за повиквателна.
https://www.sportlive.bg/worldfootball/worldfootballother/video- … utm_campaign=2021

# 306
  • София
Едва ли за Подолски. Скептична съм и по отношение на Кроос.

# 307
Абе след тоя извънземен гол, дето е отбелязал вчера аз бих го извикал само заради фурора който ще предизвика неговото завръщане. Да ги стяга, дисциплинира и да черпят от опита му младите немски звезди по тренировките. Той още играе футбол на най високо ниво. Е вярно не в топ-първенствата, ама в днешният футбол с толкова много смени, да влезе в някой мач за 10, 15 минути когато има нужда от гол, от асистенция, от опит, ето ти го. В такива ситуации когато противника се е барикадирал в наказателното, това че Подолски вече няма скорост няма да играе роля. Но всичко останало си му е както едно време, техника, поглед, сила и точност на удара, ще знае къде да застане, къде и как да подаде, заради натрупаният огромен опит. Разбира се и аз не вярвам да го повикат просто защото говорим за Германия, те имат огромен ресурс от класни играчи ама аз бих го повикал заради духа в лагера на отбора който ще донесе, все пак е ставал световен шампион. Ако бяха старите правила, само 3 смени, не бих го повикал.

# 308
  • София
Пике, според мен, ще трябва да се мести там, където отива Шакира - в Маями, ако не се лъжа, и то за да вижда децата си по някакъв начин.

Сега, защо не продължи с футбола в САЩ - където щеше да си печели пак пари, не знам и нямам идея. Има нещо. Рядко се отказва голям футболист от днес за утре, по средата на сезона, преди световно, на което е повикан в състава.....

Да, в Барса търкаше пейката, но той и Роналдо я потърка в Ман Ю. На запад (САЩ), на Изток (Китай, Япония, Индия) и на много други места, мило и драго биха дали за Пике....

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 12:23 от Ronald

# 309
  • София
И аз съм на мнение, че кашата, която сътвори в личен план, му оказа негативно влияние. Жълтите медии пишат статии, че иска да се събира с жена си, и вероятно това е цената, която трябва да плати. Той си знае най-добре. Успех му желая.
И Роналдо ги твори едни в професионален план, мани-мани, ама .....

# 310
  • София
Живот и здраве по някое време тази седмица ще пусна темата за световното в Катар, че то вече си чука на вратата.

Днес бе изтеглен жребия за директните елиминации в ШЛ, ЛЕ и ЛК
Болднал съм моите фаворити за продължаване напред в турнира.

Лайпциг - Манчестър Сити
Брюж - Бенфика
Ливърпул - Реал Мадрид
Милан - Тотнъм
Айнтрахт Франкфурт - Наполи
Борусия Дортмунд - Челси
Интер - Порто
Пари Сен Жермен - Байерн Мюнхен

ФОРЦА МАДЖИКО МИЛАН, напред към трофея!  😈

ПСЖ и Байерн ще е лудница, абсолютна тъмна Индия ми е, но все пак давам едно леко рамо за Байерн
Реал и Пуул ми е 55 на 45 за Реал, ама и там всичко е възможно.
Това ще са мега яки мачове, достойни и за полуфинали и финал.

Най-сигурно продължаващия напред отбор е този на Бенфика. От всички 8 двойки. По-сигурен дори и от Ман Сити.

Барселона – Манчестър Юнайтед
Ювентус – Нант
Спортинг Лисабон – Мидтиланд
Шахтьор Донецк– Рен
Аякс – Унион Берлин
Байер Леверхузен – Монако
Севиля – ПСВ Айндховен
РБ Залцбург – Рома

Рома като за цвят са ми единствения отбор от поставените, който ще продължи напред.  😀
Барса и Ман Юн в историческо супер дерби, което е по-подходящо за ШЛ, ама уви, това е положението. В момента обаче не виждам особено големи шансове за червените дяволи. Лева ще наказва! 🙄

Много хубави двубои са: Аякс и Унион / Леверхузен - Монако / Севиля - ПСВ
Дано трофея е италиански! Надявам се Рома да дублира ЛК с ЛЕ! И после геройски да загубят Суперкупата на Европа от гранде дяволо Милан!  😎😈

Карабах – Гент
Трабзонспор – Базел
Лацио – Клуж
Бодьо/Глимт – Лех Познан
Брага – Фиорентина
АЕК Ларнака – Днипро
Шериф Тираспол – Партизан Белград
Лудогорец – Андерлехт

Не мисля, че Лудогорец ще се справят с белгийците, но да видим.
Трофея тази година трябва да е отново италиански, всичко останало ще е сензация.

# 311
  • София
За мен мачът е
Цитат
"Барселона – Манчестър Юнайтед"
. Soccer

# 312
  • София
Ливърпул - Реал Мадрид
Кошмар направо, как може още сега да се паднем с Кралете???  Това ще е мача на мачовете.

# 313
Аз като фен на кралете също го окачествявам жребият като много лош. Имаше къде къде по добри опции от Ливърпул.

# 314
  • sf
Мдам, егати жребия, 4те ми най-омразни отбора по двойки, направо не знам за кой да викам. 😆
Не помня дали ви се похвалих, че ходих в Барселона за мача с Байерн. 🙃 Въпреки резултата беше страхотно преживяване. Атмосферата на стадиона беше невероятна!

Общи условия

Активация на акаунт