⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 455
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Мдам, егати жребия, 4те ми най-омразни отбора по двойки, направо не знам за кой да викам. 😆
Не помня дали ви се похвалих, че ходих в Барселона за мача с Байерн. 🙃 Въпреки резултата беше страхотно преживяване. Атмосферата на стадиона беше невероятна!
Освен за Барса, разбира се, мисля да викам за ПСЖ, повече ги дишам от баварците.
Добре би било да имаше как пуул и Реал М да отпаднат едновременно, но.... Grinning

# 316
70 000- ят Стадио Олимпико, който миналият четвърък на два пъти, макар и за кратко потъна в пълна тишина. Дори само заради това си струваше да съм там. Hands Muscle

# 317
Прешъс, поздравления за Лудогорец. Ние тука нищо не казваме за тях, понеже ЦСКА и Левски са най популярните отбори ама истината е че ако ЦСКА и Левски така играят в Европа и излизат от групи, то ще е 3-месечен празник за червена или синя България. Тазгодишният Лудогорец напомня за най силният на Марселиньо, Моци, Дяков и Владо Стоянов. Бледи бяха в Европа последните 2, 3 години, но сега отново почнаха да пишат приказки, да излизат от групи и да се надиграват с грандове, че и да ги надиграват. Срещу Рома от 4 полувремена в 3 ги надиграха. С Бетис там не го гледах мача, но тука го гледах. Те надиграха Бетис, Бетис ги би с 1 гол само защото се казва Бетис имат класата от 1, 2 положения гол да вкарат. Но от това което гледам Лудогорец тази година е страховит. Дори когато губи в Европа, губи без да е надиграван както беше последните 2, 3 години. Което пък мен ме радва, защото щом ЦСКА върви в крак с тоя Лудогорец значи и ЦСКА е силен. Аз стискам палци Лудогорец колкото  може по далеч да стигне в Европа, едно че да вдигне коефициента на България, а и ЦСКА има по големи шансове да се пребори за титлата ако Лудогорец се разсейва и през пролетта с евромачове. Simple Smile

# 318
  • София
Ще има да вземате. Който и от двата отбора да отпадне другия е на финал Grinning

# 319
Цитат
ПСЖ и Байерн ще е лудница, абсолютна тъмна Индия ми е, но все пак давам едно леко рамо за Байерн
Реал и Пуул ми е 55 на 45 за Реал, ама и там всичко е възможно.
Това ще са мега яки мачове, достойни и за полуфинали и финал.

Най-сигурно продължаващия напред отбор е този на Бенфика. От всички 8 двойки. По-сигурен дори и от Ман Сити.
За Бенфика си много прав. Според мен на футболните фенове им убягва от полезрението Бенфика вторачени в големите и класически грандове, но Бенфика в момента има може би вторият най силен отбор в историята си. Аз не бих ги изключил дори като възможност за вторият най изненадващ победител в историята на ШЛ. Сериозно говоря. Първият такъв е Порто през 2004 г. Разбира се възможно е да отпаднат още на 1/8финалите срещу Брюж под натиска и напрежението, че ще са тотален фаворит в тази двойка и е задължително да ги отстранят. Не всеки ден ти се пада такъв шанс да стигнеш до 1/4финал в ШЛ и са длъжни да се възползват. За Бенфика въпроса дали са способни да повторят приказката на Порто, зависи много от тренъорският фактор. За мен потенциала на Бенфика версия 2022 в сравнение с топотборите на Европа е като на Порто версия 2004, което само по себе си не е достатъчно за спечелване на ШЛ. Тогава геният на Мауриньо е допълнителният фактор който прави Порто Европейски шампион. Предстои да видим дали Шмит ще може да е същата добавена стойност за Бенфика в сблъсъци с топотбори които ще трябва да отстранява за да стигне до трофея.

Но откакто следя ШЛ тъй като по време на триумфа на Порто съм бил малък, досега не съм виждал отбор който е възможно да я спечели извън обичайните заподозрени, топграндовете от топпървенствата, а сега виждам такава възможност в лицето на Бенфика.

Иначе за ПСЖ-Байерн си мисля че е крайно време баварската машина да и се случи отпадане рано в ШЛ, а ПСЖ да направи нещо значимо, защо не да я спечели, а не все да отпадат на 1/8финал или макс на 1/4финал, та е възможно тука според мен ПСЖ да отстрани Байерн. Просто по чисто житейска логика, не футболна, че в живота има разнообразие и кръговрат, върхове и спадове, днес си долу, утре горе, после пак долу и т.н., та си мисля че тази година може и да е големият удар на ПСЖ. Той все някога ще дойде.

За Ливърпул и Реал М, какво да кажем. Два магически отбора с велика история, които са способни да правят велики победи, винаги по всяко време и да печелят трофеи, дори и потенциалът им да не ги прави топфаворити. Както Реал да речем миналата година който изобщо не беше в топфаворитите и при букмейкърите беше доста назад като шансове да спечели ШЛ. Беше аутсайдер и във всички сблъсъци по пътя към трофея срещу ПСЖ, Челси, Манчестър С и на финала срещу Ливърпул също беше аутсайдер. Със страшни драми, обрати от 2, 3 гола изоставане в общият резултат, тежки ситуации, голове в добавените минути, с продължения и невероятни драми, защото напрактика беше отпаднал Реал във всеки един от сблъсъците до финала, но магията на Реал спечели ШЛ. По целият път отстраняваха топграндове възкрасвайки от безнадеждни ситуации. Такава магия има и Ливърпул. Това са 2 отбора просто омагъосани да творят история и да печелят по невероятни начини. Който от тях продължи за мен ще е сред основните фаворити, независимо в каква форма е и какво казват букмейкърите. Визирам Ливърпул да речем, които правят ужасен сезон до момента за техните стандарти.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 11:04 от Никола Тесла

# 320
Ще има ли отделна тема за световното по футбол и кога?

# 321
  • София
Ще има. До края на тази седмица ще я пусна.

# 322
Да се включа и аз в темата с моите прогнози за 1/8:

РБ Лайпциг : Манчестър Сити  Лайпциг са корав отбор, но не са в оптимална форма този сезон. Сити на хартия са фаворит, но пък на тях все нещо им липсва. От 10 мача могат да спечелят 9 и да се издънят срещу най-слабия отбор. Смятам че, Сити ще продължат, но не отписвам изцяло немците. 25/75 %

Клуб Брюж : Бенфика - Честно, тук не знам какво да мисля. Бенфика са фаворит на хартия, но пък Брюж няма какво да губят. СП помага на белгийците в случая, тъй като те май нямат много национали и съответно рискът от контузии е по-малък. Но пък класата и опита са на страната на Бенфика. Умът ми казва Бенфика, сърцето ми казва Брюж. 50/50 %

Ливърпул : Реал Мадрид - Пфффф, радвам се че един от двата отбора ще отпадне. Тук зависи ако и кои футболисти ще излязат болнични поради СП. Надявам се Ливърпул да продължат, но давам леко предимство на Реал. 45/55 %

Милан : Тотнъм Хотспър - На този етап равностойни съперници. Който е по-нахъсан, той ще продължи напред. Засега това май е Милан, но си имам едно на ум. 55/45 %

Айнтрахт Франкфурт : Наполи - Ако Наполи не си изпочупи отбора, би трябвало да продължат напред. Не отписвам Айтрахт напълно, но имаха късмет в груповата фаза. 35/65 %

Борусия Дортмунд : Челси - Подобно на Айтрахт, Дортмунд имаха късмет да се паднат със Севиля в груповата фаза, а този сезон севилци са в много слаба форма. Смятам, че Челси ще продължи. 30/70 %

Интер : Порто - Тук Интер са фаворити на хартия, но смятам, че Порто ще ги изненада. 40/60 %

Пари Сен Жермен : Байерн Мюнхен - ще е забавно при всички положения. И тук СП може да окаже огромна роля. Давам предимство на Байерн единствено заради традициите в турнира. 40/60 %

Стискам палци на Брюж, Бенфика, Порто и Наполи, поне един от тях да достигне полуфинал, а защо не и финал. Последните 10на години само Аякс показаха нещо свежо в този турнир.

Последна редакция: сб, 12 ное 2022, 19:36 от Сам Нийл

# 323
  • София
ПСЖ толкова пари наляха в този отбор и пак нищо.

# 324
Е не баш нищо. Имат финал все пак. Абрамович като купи Челси, също наля пари, но спечели ШЛ 10 години по-късно. Сити също преди 10-12 години ги купиха арабите и сега са основен фаворит. Ще видим дали ще спечелят. Има и друго , че и Челси и Сити играят в първенство, което много по-лесно привлича класни играчи и конкуренцията е по-голяма.

# 325
  • София
Според мен, който от продължи измежду Байерн - ПСЖ ще вземе трофея ШЛ.

Да се понастроим вече на вълна   FIFA World Cup Qatar 2022™ Wink?

# 326
  • София
Е не баш нищо. Имат финал все пак. Абрамович като купи Челси, също наля пари, но спечели ШЛ 10 години по-късно. Сити също преди 10-12 години ги купиха арабите и сега са основен фаворит. Ще видим дали ще спечелят. Има и друго , че и Челси и Сити играят в първенство, което много по-лесно привлича класни играчи и конкуренцията е по-голяма.
Абе не баш, ама почти нищо. С тези пари и звезди ПСЖ трябваше да е колосът на Европа. И Челси не можаха да напишат история в годините, в които Абрамович наливаше парите.

# 327
  • sf
Според мен, който от продължи измежду Байерн - ПСЖ ще вземе трофея ШЛ.

Да се понастроим вече на вълна   FIFA World Cup Qatar 2022™ Wink?
Хайде! Има ли вече тема?
За Испания съм. За разлика от повечето фенове на Барса, не подкрепям Аржентина и ако Испания не стане шампион, съм за Бразилия.
Малко са ми тегави часовете на мачовете, особено като съм втора смяна.

# 328
Германия-Бразилия на бис Trollface

# 329
И Челси не можаха да напишат история в годините, в които Абрамович наливаше парите.

Не съм съгласен. Колко титли имаха в Англия преди Абрамович и колко са сега? Същото и с ШЛ. Челси си пишат сега историята.

Със Сити и ПСЖ е същото. Всъщност със всички отбори е така. Само защото са налети едни пари, не значи че резултатите ще дойдат мигновено в момента, в който тези пари са постъпили по банковата сметка. Това все пак е отборна игра и този отбор трябва да се сработи, и да си промени манталитета. И не говорим само за 11те на терена, а за доста повече играчи и специалисти. А затова е необходимо време.

Общи условия

Активация на акаунт