⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 459
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
# 331
Сърцето ми се скъса за Кордоба. Не ми се мисли какъв хейт ще отнесе сега. Confused

# 332
Здравейте, закупих билети за ШЛ Милан- Тотнъм през Февруари.
Подарък са за мъжа ми. Искам да започна с организацията по резервацията на хотел и Rent a Car.
За ходилите на стадион San Siro, какстоят нещата с паркирането около стадиона? Метрото е до 00:30 и няма да успеем да го хванем?!?! Също така маът е от 9:00, колко по-рано трбва да сме на стадиона.
Всички съвети, мнения препоръки са добре дошли Simple Smile

# 333
Починал е кралят на футбола Пеле. Лека му пръст. Една велика снимка е запечатала трима човека които ще останат в историята.

# 334
Здравейте! Някой да знае линк към мача от Купата на краля на Реал Мадрид срещу Касереньо? Няма да се предава по българска телевизия 😒

# 335
  • София
https://ftv.bg/gledai-na-jivo/futbol/match-355081

Рифрешвай тук като почне мача, ще се появят и то стабилни стриймове. Сайта е безотказаен и топ.

# 336
https://ftv.bg/gledai-na-jivo/futbol/match-355081

Рифрешвай тук като почне мача, ще се появят и то стабилни стриймове. Сайта е безотказаен и топ.
Благодаря много 🤗

# 337
Подарък са за мъжа ми. Искам да започна с организацията по резервацията на хотел и Rent a Car.
За ходилите на стадион San Siro, какстоят нещата с паркирането около стадиона? Метрото е до 00:30 и няма да успеем да го хванем?!?! Също така маът е от 9:00, колко по-рано трбва да сме на стадиона.

Здравейте ,от къде закупихте билетите?

# 338

Здравейте ,от къде закупихте билетите?

От официалния сайт на Милан, но това беше преди месец и половина. Мисля, че вече няма билети.
Вижте в дилърските сайтове.

# 339
  • София
Мианмар класика мач 😀
Такова чудо виждам за първи път.

https://www.facebook.com/swat101e/videos/355229362458876

# 340
  • София
Diavolo Satisfied

# 341
  • София
Невероятен обрат на Реал Мадрид, нямам думи направо. 😮
И то на Анфийлд?! Никога досега в историята на ЕКТ, Ливърпул получава 5 гола в един мач.

Наполи пък продължават с уникалния сезон. Никакъв шанс не дадоха на Айнтрахт Фр. Даже можеха да ги бият с повече, резултата лъже.

# 342
  • София
Невероятен обрат на Реал Мадрид, нямам думи направо. 😮
Скрит текст:
И то на Анфийлд?! Никога досега в историята на ЕКТ, Ливърпул получава 5 гола в един мач.

Наполи пък продължават с уникалния сезон. Никакъв шанс не дадоха на Айнтрахт Фр. Даже можеха да ги бият с повече, резултата лъже.
Смазаха ги. Според мен Клоп скоро няма е старши треньор на Л. Те и в първенството са в средата на таблицата.

# 343
  • София
Бахти и безобразното изпълнени дузпи на Лудогоред. Язък за иначе добрия им и здрав мач в Брюксел.
Пълно безхаберие и лузърщина при дузпите. 🤐

# 344
  • София
Бахти и безобразното изпълнени дузпи на Лудогоред. Язък за иначе добрия им и здрав мач в Брюксел.
Пълно безхаберие и лузърщина при дузпите. 🤐
Абсолютно безумие.

Общи условия

Активация на акаунт