⚽ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ .::23::.

• 38 460
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Снощи изгледах яко мачове в ЛЕ и ЛФ.
Поредно шоу между Барса и Ман Юн, но като цяло заслужена победа за червените дяволи, които изиграха вихрено второ полувреме.

Монако и Леверкузен с поредно голово шоу.

Какъв гол на Анхел Ди Мария, УАУ.

Рома със страхотно първо полувреме и после затвориха мача. Австрийците няма нито едно истинско положение за гол. Голям мач за Спинацола, който бе неудържим по левия фланг.
Пълен Олимпико.

Старото лесничейство също бе претъпкано и страшна атмосфера. Унион надиграха Аякс. Нидерландците не приличха на себе си. Второто полувреме имаха едно уникално 100% положение за гол, което не знам как не го вкараха.

Яд ме е за Рен. По какъв балъшки начин се прецакаха. Нелеп автогол/рикошет в 119 мин. и после на дузпите мега драма (украинците имаха 2 поредни мачбола и се издъниха с аут и греда, но при допълнителните дузпи все пак спечелиха). А в хода на мача Рен имаха голямо предимство и толкова много положения за гол. Атмосферата бе фантастична. Това ще липсва в ЛФ в следващите фази.

# 346
  • София
Яд ме е за Лудогорец и изказването на Анте Шимунджа - те момчетата сами определиха кой да бие дузпите, аз не мога да се меся.
Нещо в този стил, но стана ясно, че момчетата поели отговорността за определяне биенето на дузпи
Ти ли не можеш, че ти за какво си там!? Младият (и не особено успешен засега) Доминик Янков, защитници биха дузпи? Два мача драпаш като луд за класиране, и накрая - най-яловите дузпи, които аз лично някога съм гледа. Изобщо не помня мач (то има сигурно, де), който да е приключил след отправени по 3 (три) дузпи!

# 347
  • София
Яд ме е за Лудогорец и изказването на Анте Шимунджа - те момчетата сами определиха кой да бие дузпите, аз не мога да се меся.
Скрит текст:
Нещо в този стил, но стана ясно, че момчетата поели отговорността за определяне биенето на дузпи
Ти ли не можеш, че ти за какво си там!? Младият (и не особено успешен засега) Доминик Янков, защитници биха дузпи? Два мача драпаш като луд за класиране, и накрая - най-яловите дузпи, които аз лично някога съм гледа. Изобщо не помня мач (то има сигурно, де), който да е приключил след отправени по 3 (три) дузпи!
Ето това е много, много тънък момент. Тук идва ролята на треньора, защото е едно да искаш и да мислиш, че можеш да я вкараш, друго е да я вкараш. Треньорът трябва да прецени и кой е психически готов към този момент. Да, случва се, ама пък да не вкараш нито една.

# 348
Говори се,че нарочно са паднали,демек саботаж. Но не става ясно срещу кого или какво.

# 349
  • София
Този титан даже смени Десподов, който е най-добрия им дузпаджия, а мача си вървеше към дузпи...
Потрес.

# 350
  • София
Говори се,че нарочно са паднали,демек саботаж. Но не става ясно срещу кого или какво.
За да сменят требньора, нещо се тиражира Петев напоследък, но ще чакат мача с Левски.
Но за какво вчера футболистите д а са чакали цели 120 минути, за да е нарочно. Можеха да приключат в редовните и да паднат.
Според мен, въпреки всичко, там са някакви професионалисти, повечето не са българи, и тия да паднем нарочно не вървят, особено като знаем колко строг е собственика и с какви приоми и методи може би борави....
https://www.youtube.com/watch?v=II3OrVKyb2I&ab_channel=Alarmanews

Петев, лично според мен, не е крайно лош треньор, не се справи хич зле с Босна. Отделно, тоя похват на Домусчиев със смяна на тренери всяка година....то не беше португалец, бразилец, Дзамбруказ, Шимунджа. Не става така.  Истината е, че най-големите успехи на Лудогорец на международната сцена, ако се не лъжа, са при Петев, Стоилов и чичо Гошо Дерменджиев. Ей затова си мисля, че Ивайло Петев съвсем скоро ще застане отново начело на тима.

# 351
Аз от гледна точка на ЦСКА си мисля че не е добре отпадането на Лудогорец, защото сега лудогорци няма да се разсейват с европейски мачове, по малко контузии, по свежи играчи, по лек календар, по малко пътувания и т.н. Съответно се очаква Лудогорец да не допусне много грешки в първенството. Но и ЦСКА е много стабилен, както никога в последните десетина години ЦСКА стартира силно пролетта. Винаги на старта на пролетта губеше битката за титлата, сега обаче не стана така. Аз мисля че битката за титлата ще е титанична, до последният кръг, и въпреки че Лудогорец ще хвърли всички сили да запази трона, този път няма да успее. Едно че има голям шанс ЦСКА да финишира първи редовният сезон, което да ги направи домакини в директният мач с Лудогорец в плейофите, който може би ще е решаващият мач за титлата. А и самият ЦСКА за разлика от други години, не е зависим от определени играчи. Все имаше последните сезони някакви 1, 2-ма ключови играчи от които зависи представянето, и като нямат ден, са наказани, контузени и т.н. цялата класа на отбора отива надолу. Сега ЦСКА не е зависим от никого, може без всеки в състава, и класата на тима не се влияе толкова от определени играчи. Което е блестящата работа на треньора Илич. Та си мисля че момента Лудогорец да слезе от трона е назрял.

# 352
  • София
Смея да кажа, че Илич взе да гради някакъв облик, макар и още да е рано за радостни възгласи. Отначало бях толкова скептична към него, не знам защо.
Тесла, видя ли Мухар онзи ден за CFR Cluj? Нищо и половина.
Като цяло се радвам на всеки успял в Евротурните БГ отбор. Дай Боже да са повече.

# 353
  • София
Нидерландеца ще подава ли оставка?
Исторически погром за Ман Юнайтед и то от най-големия съперник в Англия.
Направо ги помляха. Нямам думи. Уникален срам.

Чухте ли най-новия виц:
От следващия сезон новият спонсор на Манчестър Юнайтед ще е 'Seven up'  😀

# 354
  • София
Скрит текст:
Нидерландеца ще подава ли оставка?
Исторически погром за Ман Юнайтед и то от най-големия съперник в Англия.
Направо ги помляха. Нямам думи. Уникален срам.

Чухте ли най-новия виц:
От следващия сезон новият спонсор на Манчестър Юнайтед ще е 'Seven up'  😀
Satisfied

# 355
  • София
ФОРЦА МАДЖИКО МИЛАН! 😈

Първи 1/4 финал за гранде Милан в ШЛ от 2012 г. насам. Върнахме си на шпорите и за 2011 г.
Сред осемте най-добри отбори в света сме. 😈

Перфектно изигран тактически мач от Пиоли, на границата между високата преса и позиционното убиване на темпото. Така изиграхме мача, че Тотнъм за цял мач имаха само едно чисто положение, в края, в продължението на вездесъщия Хари Кейн след плонж с глава, но Майк Менян внимаваше и показа страхотен рефлекс.
Ние на свой ред имахме нещо като що годе добро положение през първото полувреме и през второто полувреме доста повече положения за гол. Със сигурност по-чистите положения бяха за нас, но това няма значение, защото главната цел бе да не загубим мача.
Общо взето тактическо 0-0, все едно начело бе Капело от доброто старо време. Е, без тези имена и без този блясък, но калчо италиано, това е.
Сега и Наполи и Интер дано да се класират и ще гледаме цели 3 италиански отбора на 1/4 финал в ШЛ. 😈

В другия мач, добро първо полувреме за ПСЖ и безумен пропуск на Витиня ако не се лъжа на празна врата?! Някакъв анемичен удар, какво бе това по дяволите? И това беше. Е, да и Серхио Рамос с двата удара с глава след корнер. И това за 90 мин. Като това на Витиня бе след подарък на Зомер. Безобразно поведение на ПСЖ второто полувреме, приличха на отбор на когото не му пука. Меси и Мбапе се изложиха, особено Меси. Тотално обезличен. Не го видях изобщо да пипне топката.

Байерн подходи по-предпазливо първото полувреме, но този филм сме го гледали вече. 0-0 на почивката и второто полувреме за 10, 15 минути упражняват такъв натиск, че са способни да смачкат противника и да го разпердушинят. Перфектна работа на Нагелсман. Това 2-0 даже е нереално. Можеше да бият и с 5-0. Байерн има толкова много офанзивна мощ, че се плаша. Не знам кой ще ги спре, но трябва!
Както и да е, напълно заслужена победа за баварския колос, а ПСЖ за поредна година лузърства из Европа. Но така им се пада на такива отборчета, които са като тумор. И не всичко опира до пари, арабески!!

Мбапе да се спасява и да отива в Реал Мадрид, защото при лузърите никога няма да спечели повече от заслужената златна топка. Направо е скандално този футболист да няма златна топка.

# 356
  • София
ПСЖ за пореден път направиха едно нищо. Толкова пари наливат в този отбор и .....

# 357
На ПСЖ им пречи това, че играят във Франция. Нямат адекватен конкурент и съответно не могат да бъдат предизвикани. И като дойде ШЛ, първия по-опитен съперник с прилична селекция ги отранява.

Стискам палци на Бенфика да спечелят, макар и шанса да е 1%.

# 358
  • София
Доживях да видя и бг агитка в топ 5 ултрасите на седмицата  Simple Smile

Зарята на ЦСКА срещу Локото е на 3 място, пред нас са само Звезда и Партизан и дежурните мароканци.

# 359
  • Варна и...духом на Босфора

Общи условия

Активация на акаунт